Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DjDanee87

    addikt

    válasz Viktor77 #84432 üzenetére

    Legionhöz képest ami jelentős, hogy nincs már masterloot, még full guildes mythic raiden sem, csak personal loot.
    Nem túl jó rendszer. Pl kiesik valakinek egy crit+versa gyűrű mikor a stat prioja haste mastery akkor ott porosodik majd a táskájában, ahelyett hogy kapná a Monk akinek crit versa kell pont.

    Másik kellemetlen dolog, ami legionben az artifact fegyver miatt kevésbé volt probléma az a 1kezes vs 2kezes fegyverhasználat. Teszem azt nekem van egy 385 1h mace + offhand kombinációm. Esik egy 370 staff a raidből akkor hiába nem kell, nem tudom átadni másnak (legalábbis addig nem amíg nem esett már akkora 2h azelőtt), csak a második 2h 370és staffot lehet átadni. Masterlootnál ilyen gond nem volt.

    A legion legendary rendszer még olyan szempontból szar volt, hogy random legendaryt kaptál és hetekig kellett érte farmolnod, de legalább értelmet adott az emissarynak, m+ farmolásnak. AP farmra szintén jó volt a m+, most Island expedition lenne rá, mert m+ alig ad APt, de Island meg nagyon unalmas/semmi kihívás nincs benne.

    Ezeken felül az altozás is háttérbe került, mert semmi értékelhetőt nem ad azon kívül, hogy más class, más skilleket használsz.
    Legionben ehhez képest volt minden classnak külön orderhall, class küldetések, mage tower (nem a launchnál). Ráadásul a follower missionökkel rengeteg pénzt is lehetett szerezni, abból lett még nekem is a dínó. Most BFA ban meg 0 értelme van missionöknek.
    Alttal m+ is nehezítve lett, mert Legionben kis kulcsokon nem volt affix (csak +4től), most meg a +2 már tyrannical/fortified amitől jóval lassabb egy +2 mint egy sima mythic dungeon, jutalom meg csak épphogy nagyobb 340 vs 345. Így az alttal m+ is nehezebb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák