Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Engem nem szeret a játék, az már biztos
Szerettem volna feloldani a Nightborne elfeket, mert szeretnék egy mage-t (és a nightborne "egyedibb", legalábbis RP szemszögből). Nem elég, hogy folyamatosan acient mana hiánnyal küzdöttem, de még a többi se megy. Mive a lgion kimaradt, gondoltam, hogy nehéz feladat lesz, de azt nem, hogy ennyire: addig még oké, hogy unalmas végigkattintgatni a contenten, de hogy semmi se jöjjön össze, az biztos: 231/384 quest és azért áll a questline, mert:
- 3 küldetés dungeon (oké, biztos solozható normalon, hunterrel)
- 1 küldetés reputationt kér (revered, jelenleg honored 60%)
- 1 küldetés pedig 10 Suramar war questet kér és az tartja fel az egész questline-tMert én hülye megcsináltam jó párat, mert útba esett (és reputation), de még így is 8/10. Várhatok reggel kilencig
Ezen a ponton úgy voltam, hogy biztos meglett volna a Mag'har unlock, mert 17000/21000 reputationöm van a Honorboundnál, tele a térkép és volt egy napi váltás, amíg Suramarral szenvedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest