Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Eyes of nashal JC prof quest másnak is bugos?
Mikor a hatalmas szobor két szemének betett ékkövet kell lehozni. Mire leértem velük eltünt a quest adó mob és nem tudom hova leadni. -
Whysperer
addikt
Nem tudtma az elején játszani. csak eg yórát. hétvégén beléptem hátt rögtön magába is szippantott.
nagyon zavar is a dolog,hogy másra nem si tudok gondolni csak ,hog ymehessek haza WOW-i.
Ettől féltem
még nincs kész a asztali gépem így úgy játszom,hogy 8)
Nappaliban a kanapén billentyűzet az ölemben egér mellettem. -- majd ez belekötve a laptopomba ami csücsül az üvegasztalon. Majd a laptop HDMi kábellel rákötve a 49 COLOS 4k-s TV-re és a hang meg a TV-ből megy a 5.1-be.... gusztustalanul király. ;-P Már azon agyalok ,hogy kellene az asztali gépből egeret eljuttatni a kanapra 100 méter kábel nélkül 8)
-
J o e
tag
Így vagyok én is, mindent acsira csinálok, felfedezés/küldik, így csak ma lesz meg a 110 első karival
De úgy vagyok vele minek sietni, és eddig nekem nagyon bejött a Legion, főleg ahogy most állnak a dolgok, bőven le fog kötni a következő pár hónapban. Raidek, alt húzás, szakmák maxolása minden karin...lesz tennivaló -
.LnB
titán
válasz
k.kristof #70688 üzenetére
Úr isten! [link]
Mivel valószínűleg a Class questek között van átfedés, így tuti Palához is kell majd ilyeneket teljesíteni, szóval mire én ezekkel végzek majd...Jó ez így van jól, ne is az legyen, hogy 2-3 hét után az embernek ne legyen mit csinálnia. Csak mikor tudatosul bennem, hogy még mi minden van hátra akkor elszomorodok, hogy csak 24 órából áll egy nap.
World Quest-er még nem is csaináltam, Suramar fontosabb az insták feloldása miatt.
Loremaster of Legion nekem is cél, eddig minden területet achira csináltam meg.
És mindezek mellett ki kellene szedni a Class hall szettet is, és a szakmáim is kb nullák mert boostolt karim van.. szerinted?Így e... [link]
-
-
k.kristof
őstag
Suramarban jó sok quest van
Én próbálom a Loremaster of Legion achihoz kellőket csinálni, de még csak 3/13 van meg, mert közben csinálom a Hunter Campaign küldetéseket is, az egyik küldi pedig 30 World Quest teljesítését kéri. Na meg a Broken Isles Pathfinder, Part One-hoz is kell a 100 különböző World Quest achi.
-
TheProb
veterán
válasz
ígyvanferi #70668 üzenetére
Átfutottam, pont nincs szó benne erről. Valamint a playerek listája se tűnik teljesnek. Na mindegy, Ragna csordában kezdtem egy karit.
-
.LnB
titán
válasz
k.kristof #70683 üzenetére
Áhh én még messze vagyok. Szombaton lett meg a 110, Vasárnap Paladin questeket csináltam, és egy kis pihi mert a napokba azt a kevés szabadidőmet is WoW előtt töltöttem ami van. Most jön Suramar questelése, és a Paladin kampány befejezése. Nem leszek raid képes mire megjelenik az első szerintem. Ez van, ennyi időm van.
Viszont a sztoriban ez az Illidan-es szál kezd egyre érdekesebb lenni!
-
powernap
tag
elkezdtem húzni a warrim, kiválasztottam a prot fegyót, el is vitt a scenarióhoz, de mi van akkor ha meggondoltam magam, és mégis inkább a fury fegyó kéne?
már végig kell csinálni? protként egy óra mire leütsz egy mobot, mondjuk meghalni se nagyon lehet az is igaz..
-
k.kristof
őstag
809-ről 819-ig felmentem tegnap. Volt egy instás World Quest, 840+ epic övet adott, nem lett nagyobb, de az se volt rossz. Utána proccolt egy cipő 825-ről 835-re, ma meg már van 835+ epic necket adó küldetésem is. Minél nagyobb az itemlevel, a world questek is annál nagyobbat adnak, szépen fel lehet öltözni.
-
[-HERO-]
senior tag
-
malacka87
őstag
Na 840 az itemlevel. Egy artifact fejlesztés már 21000-be kerül. Megcsinaltam minden zónát. De meg így is van mit csinálni. Nem egy alt barát kieg ez szerintem.
-
powernap
tag
az armory legion indulása óta nem frissít, legalábbis nekem biztos nem
-
fauv
őstag
Srácok, meg lehet már venni az új pvp-s itemeket, és ha igen akkor hol tudom azokat megvenni?
-
.LnB
titán
Holnap jön a telefonos app. [link]
Én nagyon örülök neki, hasznos lesz.
-
.LnB
titán
Olyan szép volt szombaton az a 3-5mp amikor örültem, hogy meglett a 110. Aztán belegondoltam, hogy mennyi tennivalóm van még!
-
ldave
félisten
Az artifact fegyver szintjét csak relic-kel lehet növelni?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Gondolkozok rajta, hogy lehet újra rápróbálok wow-ra, de első körben csak a trial-ra feküdnék rá, aztán lesz ami lesz. Van esetleg valami PH-s guild vmelyik realmon/frakcióban?
-
Frozzy
őstag
Másnak is sok az FPS drop legion óta ? nekem simán draenor területén vagy orgrimmarban is jelentkezik a probléma és eléggé idegesítő :/
-
zola09
aktív tag
válasz
[-HERO-] #70659 üzenetére
Ha jól veszem ki hunter vagy, Krasus' Landing-nél(reptér) Talua nevű npc dob alád egy sast hogy elvigyen a class hallba, ha minden igaz. Kis összefoglaló.
-
[-HERO-]
senior tag
Nem akarom meg elkiabalni de jelenleg 105 vagyok lassan vegzek a 2. Megyevel is es marhara elvezem.
Azsuna qrva szep jo tartalommal es csodas videokkal.
Ilyenkor a wod-ot mar reg untamEs a hunter pettel lehet lootoltatni mind diabloba hat ez marha nagy piros pont
Instakba meg nem voltam mert tenyleg nem hiv be a random, de nem is banom, teljesen lekot a questeles, ilyen mar reg volt
Class hallba mikor lesz portal?
Mindenki mondja hogy dalaban van de nem tudja senki hogy hol, valaki tudja esetleg?
Ez az egy nem bejovos hogy repkednem kell allandoan a class hallba -
-FreaK-
veterán
Sikerült belépnem, viszont van egy gondom: nem találom a ragnát a realm választó képernyőn. Néztem alul a franciák között is, de ott se. Pedig voltak karaktereim még a Panda kiegből, de azokat se mutatja sehol. Ilyenkor mi van?
szerk.: ja ragna megvan. Ennyire változott minden, hogy a régi contentnek vége?
szerk2: nem szóltam, most már ott vannak a régi karik is. -
Szesz1984
csendes tag
Na nagy nehezen vissza engedett Ragnára.
-
Szesz1984
csendes tag
Nekem a battle.net bejelentkezést sem akarja elindítani amióta kidobott
Lerakja jobb alulra kis ikonnak a jelentések közé és annyi. -
fordfairlane
veterán
Arathorra sikerült bejutni.
-
fordfairlane
veterán
válasz
BoneDragon #70653 üzenetére
Az lehet a gond, hogy így péntek este megrohanták a szervereket. Addig iszok egy pohár bort.
-
J o e
tag
Ezt azokra, akik 20 perce szintén csak Connecting-ig jutnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest