Hirdetés
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
zola09 #57549 üzenetére
Tudod, nálam ez nem úgy működik, hogy várok két hetet és kész. Vagy megveszem fizukor, vagy csak következő hónapban. És nem 400 Ft.-ról beszélünk, hanem 9K-ról (8K+posta), az pedig már majdnem egy AAA-kategóriás játék ára. Ha tudtam volna, hogy így beszopok, inkább megvettem volna a Dragon Age: Inquisitiont, mint a WoD-ot. Ha nem változik a helyzet, lehet, hogy így is teszek.
Nem tudom, sokan félreértitek a dolgot, pedig nagyon is egyszerű oka van. Nyilván akinek van pénze éveken keresztül kártyával fizetni, annak nem akkora gond pár hét kínlódás. De nekem a GC elég drága, ráadásul a kieg is sokba került most, amihez egyetlen nap sem járt, így decemberben lejár az előfizum, még akkor is, ha addig egyetlen napot sem tudok vele játszani.
Végül is, ha úgy nézzük, magát a játékidőt nem bukom el, mert eddig is tudtam játszani a kis karimmal. Ami idegesít, az az, hogy a mainemmel nem tudok semmit kezdeni, mert a kieg indulása óta be vagyok vele ragadva a garrisonba, és nem tudok onnan mozdulni. Márpedig nem azért fizettem 11K-t a WoD-ért (10K+posta), hogy most a 38-as rugómmal questelgessek, hanem azért, hogy meglépjem a 100-at a hunterrel. Ez pedig lehetetlen, mert bugos szar az egész.
Összefoglalva: Én nem azon vagyok kiakadva, hogy karbantartás lesz, hanem azon, hogy megjelenés óta egy szintet sem tudtam lépni, mert egy bugos fosért adtam ki 10K-t, ami a jelenlegi formájában játszhatatlan. És nem kell azzal jönni, hogy mások is meglépték már azóta a 100-at, nem mindenki tud órákat várni a bejutásra, majd azt követően percnyi lagokkal szórakozni. Én ezt csak kínlódásnak hívom, nem játéknak. Lehet, hogy sokan, fogcsikorgatva bár, de tudnak így questelni, de én nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest