Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Tanaan de még SMV is frakcióspecifikusan phaselve van,sőt Tanaan de legalábbis a legeleje max 10 fő után új alzónát nyit,erről ennyit
-
neato3loco
senior tag
-
malacka87
őstag
Felkeszultetek a nagy napra?:-D Ma van az utolsó délutános műszakom.:-D 1hét nonstop kockulas:-D:-P Ragnan hordaban talán nem lesz nagy bajom.
-
Troyan001
tag
válasz
Viktor77 #56909 üzenetére
Sajnos nem találtam számomra megfelelő szoknyát.
Úgyhogy így indulok neki Draenor-nak.
-
warcat
veterán
1,azaz 1 darab boostot kap mindenki aki WoD-ra upgradeli a fiókját legyen az dobozos sima,CE,digitális,akármi.Ezt az elején tisztázták,ha valaki bekavart valamit az a saját hibájából volt/megvezették
Ha több kell,megvehetet a shopból, 50 euróért,hajráEz a nullázás,bár nem tehetsz róla,de kiakaszt.Minden egyes topikba ahol kibeszéltük a felkészülést az indulásra, sorozatosan bevágódik egy "szakértő" aki jól:
"megmongggggya,hogy hüjék vagytok mer' le lesz nullázva meg amúgy se kaptok ixpét érte"A valóság annyi,hogy egy mop napiért pont annyi xpt kapsz mint egy küldiért Tanaanban (13690), 25 quest a limit a logban de ezt accountwide küldikkel ki lehet cselezni 31/25-re, és még lehet 10+ questindítód a tatyóban.
Az extremitásokat levágva 22 darab válogatott küldi +x darab bárhonnan leadható az ideális.A bárhonnan leadhatód beváltod,míg Khadgarig elérsz,a 3 szabad hely elég mindenre a garrisonodig,amint ott kapsz külön hst.Amint az megvan,visszamész Pandariára hs-el beváltani a 22-t,majd garrison kővel vissza Draenorra.
Mindennek pedig annyi a célja,hogy rohadt gyorsan átkerülj a lvl 92-n elérhető Gorgrondba,az ezernyi vérpistike elé -
[-HERO-]
senior tag
-
ldave
félisten
Amúgy tényleg picit kétértelmű a lvl90 boost szövege:
"Boost a character to Level 90 when you pre-purchase Warlords of Draenor!"
Ez alapján tényleg lehet úgy gondolni, hogy csak az elővásárlás mellé jár a karakter boost. -
k.kristof
őstag
Béta zárás előtt két nappal indultam el egy másik karakterrel, emlékeim szerint olyan 80% lett meg, mire megépült a garrisonom, az két küldetés Shadowmoonban. A szintezés gyorsan halad, de nem is figyeltem egyáltalán rá, végigolvastam mindent, igyekeztem minden küldetést és bonus objective-et megcsinálni.
-
nonsen5e
veterán
válasz
k.kristof #56973 üzenetére
De az volt az egész felmerülő ötletnek a lényege, hogy valaki most kieg előtt betáraz 135 daily questet és éjfél után meg leadja. Ez sajnos nem fog menni a 25-ös egyszerre felvehető questlimit miatt.
Vagy én maradtam valamivel nagyon le, és daily questből lehet felvéve egyszerre n+1? -
Khelben
nagyúr
Ha felveszek egy 90-es questet (pl. dailyt), megcsinálom és csak wodban adom le, akkor kapok érte xp-t?
-
nonsen5e
veterán
válasz
kenwood #56965 üzenetére
"CL9 jobb ha olyat találsz jó áron, bár szinte elhanyagolható a sebességkülönbség."
A folytatást már elfelejtetted idézni.Amúgy mi az összefüggés a pentium + i7 teszt által mutatott 100-115 fps között ahol vga limit van (mivel nem jön be a sokat emlegetett "baromisokdologvanaképernyőnezértawownemtudjamicsináljon". És a között, hogy a core 2 duo játszhatatlan raideken?
Egy 770 eredményezés érdekelne, mert nagyjából a mostani 280x-em szintjén van, a Blizz meg ha nem is dobja be az "It"s meant to be played" feliratot, mindenki tudja, hogy mi a helyzet. Amúgy pont a mostani LFG dokumentumfilm egyik szeletében látni lehetett a színpad mögött a hatalmas szponzoraink: Intel + nVidia feliratot.
-
kenwood
veterán
válasz
parandroid #56964 üzenetére
Abszolut nem errol van szo.
"Nagyban számítana mellé a RAM mérete és (órajel + késleltetés) "
igy nezett ki a mondat,ami netto baromsag,mivel az orajel+kesleltetes minimalisan sem befolyasolja a wowot.
tuning mellett talan hozna 1 fpst,de errol szo nem volt.Egyebkent a hasonlo gep is erdekes kerdes,mert 2-3 napja teszteltem egy gtx580as kartyaval eloszor egy G3420 procival (20k alatti kategoria) majd egy 4770k-val (ez 80 ezer felett van) es mindketton 105-110 fps (de ugy,hogy varoson kivul se 100 ala,se 115 fole nem megy,szoval szinte fix 110,a limitet 200ra lottem be)
Ez nagyjabol arra utal,hogy bar fontos a proci,a core 2 duok mar szinte alkalmatlanok raidelesre,egy bizonyos ponton tul mar bejon a vga limit is.
Nehez ezert nehez osszehasonlitani meg a hasonlonak tuno a konfigokat is.
van most egy gtx770 meg egy r9 280 is,megnezem azokkal,kulonbzo procikon,aztan jovok az eredmenyekkel,hogy konkretumok is legyenek -
parandroid
félisten
válasz
kenwood #56962 üzenetére
Egyetértünk, pont azért visszás az egész, mert a kolléga mindjárt jön a számokkal, vagy akár grafikonokkal, amik önmagukban semmit nem jelentenek. Jelen esetben sokkal hasznosabb a "nekem hasonló konfigom van, szépen / éppen hogy / alig megy" hozzászólás, mint egy csúcsgépben 5 különböző RAM-modullal / szettel mért komplett összefoglaló.
p
-
nonsen5e
veterán
válasz
kenwood #56962 üzenetére
Tekintettel arra, hogy teljesen egy árban van (100 forintnyi különbségek, nem egy esetben méghozzá a gyorsabb az olcsóbb) az 1333/1600 és a cl9/cl10, miért ne vehetné azt, ami 0.05 fps-el gyorsabb? És nem csak a játék létezik, van program amiben kevésbé, és van amiben jobban érződik a memória sebessége.
Mondjuk igaz - IGP/APU mellé sokkal többet számít. -
kenwood
veterán
válasz
parandroid #56961 üzenetére
vegulis adhatunk tanacsot megerzesre,vagy benyalazott ujra alapozva is.
csak azt ne csodalkozzon valaki,ha a 0 fpst hozo csodaramra elmegy a penz,procira,vgara pedig,ami valoban hozna az fpst,nem marad. -
parandroid
félisten
9.990,- volt a dobozos előrendelős normál verzió CDGalaxisnál, +1k a futár, amikor valamikor vagy két hónapja rendeltem. Ahogy nézem, még mindig rendelhető.
p
-
whitezo88
nagyúr
lol
nem volt foglalt a teljes sávszélem, a chatet kb azonnal megjelenítette....aztán kis repkedés után egyszercsak betöltött az insta...
remélem esik a 2h kard emperorsból, a héten se archiból se KJ-ból, se Maulgarból nem esett ami 2h transmog cucc.
-
Zedz
addikt
válasz
laceszgamer #56950 üzenetére
Nekem is csak az olcsóbb kód kell, CD olvasó már nincs a gépemben évek óta.
Na mindegy megpróbálom, maximum nem lesz és túrhatom a netet.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Healbacsi #56951 üzenetére
En szerda 5-kor leteszem a munkat, irany haza, kaja, alvas 11-ig, belogolas (sorban allasra szamitok), aztan amint lehet nyomatom.
Instazni tuti nem fogok, 3 insta van 100-ig, inkabb a halal mint azt a 3-at farmoljam. Eleg sokat fogok oda jarkalni hc-ban.
Nekem meg nehezebb dolgom lesz a ragna ally oldalan, de majd csak tulelem valahogy, ha elegge jol tudok haladni, akkor hatha megelozom a tirpak hordasokat, es azokkal fogok egyutt haladni akik fejlodni akarnak, nem pedig fel - 1 oras random pvp-t.
Zedz: Neked van most a gepeden wow?
-
laceszgamer
addikt
Utoljára a Cata CE-t vettem így, akkor nem volt gond. Szerintem most se lesz, már bőven van tapasztalatuk, hogy mekkora tömegre számíthatnak és akkora készletet rendelnek előre.
Nem mellesleg, szerintem évről évre kevesebbre van szükség egyrészt mert kevesebben vannak átlagosan akik játszanak illetve a digitális vásárlások miatt.
-
Zedz
addikt
válasz
laceszgamer #56946 üzenetére
576 oldala szerint náluk 10k. Ezért érdekel, hogy minden boltjuk kap-e példányt. Nem attól tartok, hogy elkapkodják, hanem attól, hogy egyáltalán lesz-e.
-
Zedz
addikt
válasz
laceszgamer #56943 üzenetére
Digitálisan sajnos drágább. Valami 13 ezer forint a sima kiadás, nem?
-
Healbacsi
őstag
Ha azt mondjak, hogy kinyitnak ejfelkor, es te kertel is egyet, akkor nem csinalnak segget az arcukbol, hogy ezt ne tartsak. Eddig soha nem volt olyan, hogy kifogytak volna barhol is az elorendelt jatekobol.
Gondold vegig. Ejfeli nyitas. Fizetned kell, hogy az uzlet nyitva legyen. Ha ez valami plaza szerusegben van, akkor oda is fizetni kell ,hogy beengedjek az embereket. Fizetned kell a biztonsagi oroknek, a sajat alkalmazottjaidnak. Mind emelle nem jutna jatek, es meg a panaszkonyvbe is beirkaljanak?
-
Zedz
addikt
Ti hol fogjátok megvenni a kiegészítőt?
-
nonsen5e
veterán
válasz
DrGonzo22 #56931 üzenetére
Aki normálisan nem csak rééégi játékokkal szeretne játszani, az semmiképpen se menjen 2GB alá, de egyre több mai AAA kategóriás játékhoz már 3GB nem rossz ha van, a különösen optimalizálatlan sz4rokhoz meg a végtelen is kevés.
Persze ez nagyban felbontás és beállítás függő. Lich King idején sikerült működésre bírnom egy tonnányi cfg (config.wtf, na) állítgatással a wowot 8mb vram társaságában egy Intel Extreme Graphics 2 alatt - minimum 800*600, 15 fps értékekkel.
-
DrGonzo22
őstag
Köszi ezek jó hírek
Amúgy mi mostanában az átlagos VRAM méret, amihez képest ez a 1,5GB kevés?
-
nonsen5e
veterán
válasz
trufa12 #56926 üzenetére
Annyira nagyon nem lesz vészes a VRAM - de határon fog járni az biztos, bár ha jelentősen kidolgozottabbak az új zónák WoD-ban, akkor lehet kompromisszumokat kell kötni a View Distance és/vagy Texture Resolution terén.
Más: A 6.0.2-vel megjelenő Refraction (=fénytörés) beállítás végül valami (technikai?) ok miatt nem lett implementálva a játékba, vagy a spéci víz/fény, (esetleg tűz/varázslatok-at) módosító effektet csak Draenoron vetették be?
-
Evome
senior tag
Biztos volt erről szó már párszor de nem vagyok a visszakeresésben sikeres!!
Tényleg ad valami bónuszt hogyha a level 60-as vagy nagyobb karakteremre használom el a level 90 boost-ot ? -
DrGonzo22
őstag
Köszi
Igen, némileg ez is lenne a cél, mármint a VGA limit, mert azt a jövőben is bármikor aránylag könnyen le tudom cserélni, ha megugranának az igények
Köszi Khelben, ez is segített belőni, hogy kb. mit várhatok a tervezett konfigtól.
VGA-ból eddig ezt: [link] találtam, de még csak most kezdtem el átnézni az aprókat.
Amúgy régóta csak notebookot használtam, az elmúlt 5-6 év teljesen kiesett, azt sem tudom, milyen vga-k voltak
-
nonsen5e
veterán
válasz
DrGonzo22 #56921 üzenetére
CL9 jobb ha olyat találsz jó áron, bár szinte elhanyagolható a sebességkülönbség.
Neked nagyon VGA limites lesz a dolog a 740-nel, de világban fog szépen menni, ha nem is maxon, egy olyan medium beleférhet. Raideken viszont jelentősen le kell venned majd a grafot, de ott meg a wow technikai limitjéből származóan nem lesz 60.
Amúgy ha használtból találsz jót, a GTX 650Ti Boost-ok simán 30-32k körül mennek, és raideken kívül 1080p teljesen fullon viszi a játékot, ott azért viszont lejjebb kell venni. Vagy ha találsz valami nagyon leértékelt 660-at, az még olyan 10-15%-kal jobb - de pár ezerrel drágább is.
Boost-hoz annyit, hogy csakis a 2GB VRAM-os variánst vedd meg. -
Khelben
nagyúr
válasz
DrGonzo22 #56919 üzenetére
Leírom az enyémet: i5 3470 + R9 270X + fullhd, ez tud ~30-40 fps-t 25-ös raidben. Árnyékok, SSAO, Refraction levéve, minden más maxon. A régi területeken tartja a fix 60-at, Pandarián néha lemegy 50-re. I3-nál szerintem több mindent le kell venned, mert a wow eléggé igényli a cpu-t is.
-
DrGonzo22
őstag
válasz
nonsen5e #56920 üzenetére
Még vásárlás előtt állok, 8gb ramot tervezek cl9, vagy 10 késleltetéssel (pl: [link] vagy [link]). Videokártyából valószínűleg valamilyen régebbi nvidia-t keresnék az itteni aprók között (olyan 25-30-35.000 Forintos felső határral), vagy esetleg egy új GT740-et, ha nagyon nem találnék mást, bár ez utóbbi elég gyengének tűnik.
Most találtam egy ilyet is: [link] lehet, hogy ez jobb választás, mint a fenti kettő; szívesen fogadok bármilyen konkrét tippet is
-
DrGonzo22
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen: Intel Core i3 3,5GHz dobozos Socket 1150 i3-4150 /BX80646I34150/ [link] [link] processzortól körülbelül mit várhatok a wowban? A cél az 50-60 fps körüli 25-30 fős raid lenne nem nagyon csúnya beállításokkal - mióta van ez az automatikus átállítás már nem gond a levétel, lényeg, hogy annyira ne kelljen levenni a grafikát, hogy az egyes effektek észlelését / látótávolságot, stb. (tehát mindent, ami combatban számít) gátolja. Illetve outdoor questelés/5fős a legszebbhez közeli, vagy legszebb beállításokkal szintén 50-60fps mellett; forgalmas város/outdoor boss/sok fős bg.. különösebben nem érdekel.
Köszi
-
warcat
veterán
-
tPedro_
őstag
Remelem idoben szallit majd az ipon, nem szeretnek reggel sokat varni.
-
karis
tag
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy Minden WoD kiegészítőhöz jár a lvl90 boost, vagy csak a CE csomagokhoz? Mindenki mást mond sajnos :S
-
Viktor77
titán
válasz
Troyan001 #56908 üzenetére
Lila szoknya van a BC-s hc insták valamelyikében.
Össze lehet rakni az egész pala Judgement setet lilában. Ami nő DK-n főleg jól mutat a szoknya miatt.Itt megtalálsz minden cuccot és a lelőhelyeiket.
Most kapcsolok, szürkés szoknya van DK kezdőn is, megvehetőként, a zöld set részeként.
-
Troyan001
tag
Ahoj,
Transmog kérdésem lenne. Tempered saronite set-et rakok ki egy nő bloodelf DK-nak. Viszont szoknyát szeretnék hozzá. Kutakodtam neten, ah-ban mail és plate ügyben, de nem nagyon találtam hozzá illőt. Piros szürke kellene, max lila, de amiket találtam az vagy teljesen más vagy van benne zöld.
Esetleg ha valaki tud pirosas szoknyát az kisegíthetne.
Nagyon kösz.
-
entropy
tag
Hali! Lehet hogy volt már itt kérdés, de azért felteszem én is:
Lvl 90 boost csak a drágább online pre-purchasehez jár, vagy minden egyedi dobozos verzióhoz is, ami 10k forint lesz a boltokban? -
illes0102
aktív tag
válasz
BoneDragon #56900 üzenetére
bocsánat a többszörösen hibásan összetett mondatomért
-
nonsen5e
veterán
válasz
BoneDragon #56900 üzenetére
Volt benne egy vessző, igazán nem panaszkodhatsz. Láttam már rosszabbat is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest