- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Miért is utálom én a rugókat: Száz szónak is egy a vége, nerf rugók a vérbe. Annyi cheatet mint ami nekik van, a világon nincs. Az ember azt se tudja mire lője el a trinketet, mert úgyis kapja a másik cuccost, ami kiveszi a játékból, ha ellövöm kidneyre, jön a blind és kezdődik elölről, ha a blindre akkor nesze egy gogue, ha még ezt is túlélem, akkor Vanish reopen... Ráadásul annyi poisont rak az emberre, amihez 30 abolish poison se lenne elég... Éljen beproccolt az instant root, és elfutnék, ja hogy rajtam van a lassítás... Nimá be tudtam cyclonozni
Ja hogy 50% minusz heal...Ha az nem, akkor nesze egy deadly throw, nimár egy lolstep...Hé a dps társammal mi van, ja hogy Sapban pihen.. Hát az idejét se tudom mikor szórakoztam magamon ilyen jól. Szerencsére BG-n még sok null geares rugó van, és ha moonkinben találnak meg, akkor levesznek vagy 15%hp-t a stunlock alatt, én meg leoltom utána pillanatok alatt. QQ off
Mondjuk pont egy warrinak mondom ezt, aki ugye VendzseGlad és még ráadásul warri is, akinek rugó pont nem akkora probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest