- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Miért is utálom én a rugókat: Száz szónak is egy a vége, nerf rugók a vérbe. Annyi cheatet mint ami nekik van, a világon nincs. Az ember azt se tudja mire lője el a trinketet, mert úgyis kapja a másik cuccost, ami kiveszi a játékból, ha ellövöm kidneyre, jön a blind és kezdődik elölről, ha a blindre akkor nesze egy gogue, ha még ezt is túlélem, akkor Vanish reopen... Ráadásul annyi poisont rak az emberre, amihez 30 abolish poison se lenne elég... Éljen beproccolt az instant root, és elfutnék, ja hogy rajtam van a lassítás... Nimá be tudtam cyclonozni Ja hogy 50% minusz heal...Ha az nem, akkor nesze egy deadly throw, nimár egy lolstep...Hé a dps társammal mi van, ja hogy Sapban pihen.. Hát az idejét se tudom mikor szórakoztam magamon ilyen jól. Szerencsére BG-n még sok null geares rugó van, és ha moonkinben találnak meg, akkor levesznek vagy 15%hp-t a stunlock alatt, én meg leoltom utána pillanatok alatt. QQ off
Mondjuk pont egy warrinak mondom ezt, aki ugye VendzseGlad és még ráadásul warri is, akinek rugó pont nem akkora probléma...Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest