-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Miért is utálom én a rugókat: Száz szónak is egy a vége, nerf rugók a vérbe. Annyi cheatet mint ami nekik van, a világon nincs. Az ember azt se tudja mire lője el a trinketet, mert úgyis kapja a másik cuccost, ami kiveszi a játékból, ha ellövöm kidneyre, jön a blind és kezdődik elölről, ha a blindre akkor nesze egy gogue, ha még ezt is túlélem, akkor Vanish reopen... Ráadásul annyi poisont rak az emberre, amihez 30 abolish poison se lenne elég... Éljen beproccolt az instant root, és elfutnék, ja hogy rajtam van a lassítás... Nimá be tudtam cyclonozni
Ja hogy 50% minusz heal...Ha az nem, akkor nesze egy deadly throw, nimár egy lolstep...Hé a dps társammal mi van, ja hogy Sapban pihen.. Hát az idejét se tudom mikor szórakoztam magamon ilyen jól. Szerencsére BG-n még sok null geares rugó van, és ha moonkinben találnak meg, akkor levesznek vagy 15%hp-t a stunlock alatt, én meg leoltom utána pillanatok alatt. QQ off
Mondjuk pont egy warrinak mondom ezt, aki ugye VendzseGlad és még ráadásul warri is, akinek rugó pont nem akkora probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- HP Compaq 6305 Pro SFF PC, AMD A4 5300B CPU 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 6300 Pro SFF PC, i3.2120 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- HP Compaq 8300 Pro SFF PC, i3-3220 CPU, 4 GB DDR3 RAM, SSD nélkül
- Fujitsu Celsius W5010n
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest