Aktív témák

• Dryman

őstag

válasz jozefgucci1 #700 üzenetére

T20 védelmére....tanulgatni kell vele a harcmodort....annak ellenére hogy tier 7-es nem szabad nehéztank módon nekirontani az ellenfélnek....Ez egy "kétcsíkos" tank, sebessége megvan ahhoz hogy tudj menni vele egy-két felderítő kört, de csak akkor ha kapsz némi támogatást hátulról...ha felderítenek és többen lőnek rád egyszerre akkor olyan érzés mint egy papírdobozban lenni....előszeretettel lövik a tornyot, az ágyút és a lőszerrekeszt..... az ágyú sérülése kicsit durva, előfordul hogy egy lövésből pirosra lövik, ez esetben elmegy a javítás az ágyúra, pedig biztos hogy láncozni is kell majd a kicsikét....a közepes repeszpáncél hatásos, nem bántam meg hogy felraktam....természetesen töltésgyorsító, és stabilizátor is kellett rá...menet közben is lehet vele pontosan durrogtatni....én szeretem ezt a kis dögöt! :)
    Egy-kétszer előfordult már velem, kicsit visszahúzódva, fedezékből csipegetve, vagy szárnysegédként egy nehéz tank mellett szépen amortizálódik a vasam, aztán a csata végkifejletére már csak néhány nehéz tank marad, meg talán egy arty, és az én T20-am....
    ekkor sokszor kapom azt az utasítást hogy go-go csináljak spot-ot a nehéztankoknak, vagy éppen az arty-nak....na itt kezdődik a csapatmunka, szívesen beáldozom a kis T20-at ha kapok érte egy kis támogatást hátulról....

Aktív témák