-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Pete55555
addikt
válasz
Patrick76496
üzenetére
E-50M-et alátámasztom
Piszok jó, és nem egy ismerősömtől hallottam már ugyanezt.Más:
Jó ez a tesztszerver... IS-3-at, TigerII-t próbálgatom, mindkettő iszonyat jó
Tiger 2- vel első csatában 5 frag, 3800 dmg, és az IS sem roszabb. Jók lesznek ezek, örülök, hogy ezeken az ágakon indultam el anno.
T26E4-et is próbáltam, az is egy vicc, bár az ellenféltől függ... ha moha az ellen, akkor átmegyek mindenkin, ha nem, akkor érdekesebb a dolog, de nem rosz gép, ha véletlen leakcióznák, lehet beújítanékl egyet
Aktív témák
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm natúr titántok titán milánói szíj 3 év garancia
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok garancia ajándék extra szíj
- új Apple Watch Series 9 stainless steel GPS + cellular LTE 41mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Piszok jó, és nem egy ismerősömtől hallottam már ugyanezt.
Tiger 2- vel első csatában 5 frag, 3800 dmg, és az IS sem roszabb. Jók lesznek ezek, örülök, hogy ezeken az ágakon indultam el anno.