- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
jahrn
senior tag
"miért melyik t6-os heavynek esik nehezére szemből célzás nélkül szétlőni a tigrist mondjuk?"
Szerintem forditsuk meg a kerdest. Mi az amit a Tiger H nem tud atloni? Pl az IS-nek nagyobb problemai vannak pen teren (celzas idorol ne is beszeljunk). Az teny h a Tiger H harmatos, de idonkent latok olyan jatekosokat akik komoly dolgokra kepesek vele. Minden tanknak vannak problemai, orosz/francia/pirez tankba ulni nem egyenlo WIN-nel.
Most olvastam hivatalos forumon egy threadot ahol jatekosok sirnak h mennyire szar a VK45A. Utana megneztem ocsemnek mennyi az eff-je vele - allandoan aradozik arrol h mennyire fasza a VK45A. Meg az E-75nel is jobban nyomja, mert 1878-at osszehoz azzal a sokak altal lehordott tankkal. Talan nem a tankkal van a baj hanem a jatekstilussal?Btw, az IS-8 kinek mennyire gyulekony? En nem vettem eszre rajta h az lenne, es tervezem is h porolto helyett beteszek benyat vagy removed speed govenor-t. Viszont az elmult 1-2 hetben nem is nagyon jatszottam, szal jo lenne ha masok megosztanak a tapasztalataikat.
Aktív témák
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest