Aktív témák

• jahrn

senior tag

válasz Murder3 #468 üzenetére

"miért melyik t6-os heavynek esik nehezére szemből célzás nélkül szétlőni a tigrist mondjuk?"

Szerintem forditsuk meg a kerdest. Mi az amit a Tiger H nem tud atloni? Pl az IS-nek nagyobb problemai vannak pen teren (celzas idorol ne is beszeljunk). Az teny h a Tiger H harmatos, de idonkent latok olyan jatekosokat akik komoly dolgokra kepesek vele. Minden tanknak vannak problemai, orosz/francia/pirez tankba ulni nem egyenlo WIN-nel.
    Most olvastam hivatalos forumon egy threadot ahol jatekosok sirnak h mennyire szar a VK45A. Utana megneztem ocsemnek mennyi az eff-je vele - allandoan aradozik arrol h mennyire fasza a VK45A. Meg az E-75nel is jobban nyomja, mert 1878-at osszehoz azzal a sokak altal lehordott tankkal. Talan nem a tankkal van a baj hanem a jatekstilussal?

Btw, az IS-8 kinek mennyire gyulekony? En nem vettem eszre rajta h az lenne, es tervezem is h porolto helyett beteszek benyat vagy removed speed govenor-t. Viszont az elmult 1-2 hetben nem is nagyon jatszottam, szal jo lenne ha masok megosztanak a tapasztalataikat.

Aktív témák