Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Prezentálta a ZUFS 4.1-es memóriáját az SK Hynix
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Murder3
addikt
az zavar, hülyének nézel folyamtason, beelmagyarázol oylan dolgokat amiket én nem említek.
Ismerjük a német tankokról alkotott véleményidet de ettől azok még messze nem fedik a valóságot.
miért melyik t6-os heavynek esik nehezére szemből célzás nélkül szétlőni a tigrist mondjuk?kezdjük ezzel a "Az, hogy te nem tudod átlőni még nem jelenti azt, hogy nem csontozza ki már egy sima 150 pen körüli ágyú."
szép,hangzatos de a témához aligha kapcsolódik.
meg midnig feljön ez a német tank szindróma..hát na msot akkor nyilván én csak noob német tank játékosokkal találkozok és mondjuk történik meg az, hogy hát valahogy löwe,kt..tankokkat nem gyűlik meg velük a bajom, messzirős is simán sebzem szemből.
na nem mintha egy kv-3-at nem tudnék sebezni csak az aktívan zérózik...azzal nem tudok mit kezdeni főleg akkor mikor elvileg ott lövöm ahol át üthetném mert máshonann pattnan ellövöm 3X eggyik sem sebzi.
van kv-3-am arra nicsn szó milyen 0dmg,pattanó áradatoakt élek abba át mikor játszok vele vagy az is-ben...
tigris meg nem abba annak is örülök ha egy csatába a rám leadott lövésekből van legalább 1! pattanó.úgyhogy ezek tükrébe te engem ne nézz hülyének, főleg mert már az orosz tankokkal is metnem eleget és nem csak ellenük és láss csodát valahogy ott is azt élem át mint ellenük csak fordítva.
de csak hogy egy jó példát mondjak beállt szembe a kv1 úgy láttam rá, hogy a frontról pattant de az oldalát is láttam 3-at lőttem rá zsinórba mind 0dmgattól, hogy te mentél már mindennel, ne akarj már mindent jobban tudni..
leszűrök vmit a saját tapasztalataim alapján a 6000 csatám alatt, attól h neked dupla ennyi van meg több tankal játszottál pusztán ezzel nem győzöl meg mert a tapasztalataim nem tükrözik azt.
Aktív témák
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest