Aktív témák

• Mcray

senior tag

válasz bullseye #47035 üzenetére

Úgy érzem elég jó társadalmi körkép a Wot játékosállománya. És igen mindenki ugyanazt kapja.

Saját RL tapasztalat: Állok a parkolóban. Éppen beszálltam a kocsiba, mire oldalról lendületből belém tolatott egy másik kocsi a parkoló másik végéből. Annyira nem hittem el, hogy ez velem megtörténhet, hogy reflexből nem indítottam motort és hátramenetet, pedig esélyes, hogy lett volna rá idő, ha elsőre elkapom a váltást (rossz váltóval), de csak néztem és vártam, hogy megálljon...Hiába.

Ugyanez Wotban: Rohanok Pershinggel Mines pályán a hegyre erre a Tiger P, enyhen irányt változtatott, de pont csak annyira, hogy megkoccintson, mire beálltam kereszbe és nem tudtam elszakadni, mert még 20 másodpercen át tolt, mire rájött az idióta, hogy nem azért vagyok előtte, mert ÉN direkt szívatom, hanem, mert neki kéne hátrálni vagy megállni, hogy el tudjak szakadni...

Mióta megvan a jogsim, a legnagyobb hülyeségem az volt, hogy parkolásnál megnéztem egy betonfalnál, hogy milyen hosszú a Vectra eleje...Nem kellett javítani. Ellenben sok olyan majdnem balesetem, volt, ahol az Orosz videókon látható módon jól hárítottam balesetet.

Wotban is pontosan így "élek". Figyelek amennyire csak tudok és próbálom a maximumot kihozni magamból, mert nekem ez okoz öröket, nem az, ha kamikáze módon sebzés nélkül megöletem magam.

Wotban, ha valakinek nekimegyek, azonnal úgy kanyarodok, hátrálok, hogy ne zökkentsem ki még jobban az illetőt és bocsánatot kérek.

Az én 63 % winrátám akkor reális, ha 56%-nak vesszük, mert egyedül ennyire vagyok képes. Nem vagyok Unicum (hiába szeretnék az lenni) Egy 56% játékos többet segít a csapatán, mint amennyi kárt okoz (átlagban, hiszen mindenki hibázik).

Sajnos minél kevesebb valakinek a győzelmi százaléka, annál jobban látszik, hogy ha MOST már nem is, de egyszer (vagy még mindig), kárt tett/tesz a csapatának és magának is a "játékával".

Gyakran olyannal is találkozom, hogy 47%-os játékosok stabilan nagyon jól játszanak és 60%-os játékosokat tudnak lepipálni. Ez a játékosok nagyon hamar, és nagyon sokat fognak javítani, mert nagyon sok időt, energiát és intelligenciát fektettek bele a játékba.

Van aki folyamatosan fejlődik. Noobmeter.com elég jól mutatja és van aki örökre megreked azon a szinten ahol elkezdte. 25 000 játék után is 33%-os és az összes prém tankja megvan. Átlag sebzése 50 sebzés csatánként. Ha ilyen a top tankod a csatában, akkor tudod, hogy mi következik...vagy vért hugyozol és 10 killel lehozod egyedül. Néha sikerül, de általában nem...

Aktív témák