-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
grex4
aktív tag
Nem hiszem el hogy a sok agyhalottnak miért kell játszania. Ilyen nincs. 10 vesztés egyhuzamban, 20%os esélyek állandóan, amikor 50% köré kerül rögtön nyertünk de ez a rakás szerencsétlenség ami összesorsolja a csapatokat szörnyű. Fel nem fogom miért nem tudja igazságosan összesorsolni a csapatokat és hadd játsszon a nép, mindenki boldog. 400as WN6-al mi a francot keresnek tier 7ben, egész csapat piros xvm szerint, ez egy rémálom. kétszer indítottam újra a játékot és kezdte újra. Hétköznap egész játszható kivéve a csúcsidőt mikor elengedik a napköziből a sok mohát. Nem vagyok én sem profi, tier 8ba eszem ágában sincs menni rongyos 800as effivel (1500 mostan) de legalább hasznára vagyok a csapatnak.
u.i: Aznapi statisztikát ti honnan szedtek? Noobmeteren és planetwoton sem látom.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Reklámblokkolók topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Netfone
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- iPad topik
- További aktív témák...
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- Fanatec CSL elite v2 pedál (szinte új!)
- NextGen Gamer PC - Intel Core ultra 7 - RTX 5070 - 32GB DDR5 - Új,számlás,3év garanciával.
- Audio Physic CLASSIC 30
- Edifier S2000 MKIII 5 hónapos-Patika állapot-Másfél év garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest