-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Van egy elit M6-om, a T29 megvételre vár.
De ha ezeket ki is vennék (ne vegyék ki őket), akkor is rengeteg hull down hely lenne a játékban. A gun depression-ös részt mindegyikhez kiegészítésnek írtam, igazából a legelső hsz-emben felsorolt mapokkal az a bajom, mint neked az előző 3-mal: nem tudok mit kezdeni.
(#28609) diegho: Ezeket én is mind szeretem, kiegészíteném még Himmelsdorf-al és Cliff-el. Ami még idegesítő tud lenni az össze-vissza nyitott utcáival, az Lakeville (a régi város szvsz sokkal jobb volt), Fisherman's Bay, Ruinberg, és Siegfried line.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt a kicsi tankot mindenkinek ajánlani tudom, óriási fun vele a játék (pompom löveg). Csak nehogy nerfeljék.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest