- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
diegho #28017 üzenetére
Na akkor ez a tank kell nekem, marmint az E50M.Az altalad ajanlott Parduc 2-vel nem voltam valami hu de nagy jatekos, am megiscsak sikerult vele a Tankaszt is megszerezni.Az E50 meg tetszik, epp most kinlodtam ki ra a legnagyobb motrot (50 ezer) most meg kell kb 10 ezer a toronyhoz, es utanna meg vagy 40-50 ezer a legjobb loveghez...Szabad TPbol elvileg meg tudnam oldani, de vagy 4 uj tankot keszulok venni, es lehet hogy oda majd jobban fog kelleni, hogy ne szivjak annyit.Amugy a torony elott erdemes az utolsoelotti agyut kikutatni Diegho ? Vagy inkabb maradjak a P2 agyujaval, torony, es utanna a legjobb agyu ?
Diegho toled lehet latni visszajatszast ? Kivancsi vagyok erosen, hogy hogyan ersz el ilyen jo eredmenyeket, meg hatalmas sebzeseket.
Aktív témák
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest