Hirdetés

Aktív témák

• diegho

nagyúr

válasz luke. #26283 üzenetére

Első és legfontosabb dolog, a jó játékos befolyásolni tudja a csaták többségének kimenetelét és legalább 55% win rate-je van, pont emiatt. Olyan nincs, hogy egy jó játékos 45%-on tanyázik és senki nem lesz jó játékos attól, hogy van stratégiája, azt véghez is kell tudni vinni, ha nem tudja, akkor 45%-on van, ha tudja 65% körül.

Az orosz tankok túl erősek? Melyik? Minden tier-ben az amerikai/francia a legerősebb tank, ha tudod használni, ha nem tudod, akkor a leggyengébb, és itt jön ki a különbség az 50% alatti és a jó játékosok között, mert bizony az amerikai és francia tankokhoz olyan helyzetfelismerő képesség kell, ami egy 10ezer csata feletti lowbob-nak nem lesz már sosem.

A prémium semmit nem befolyásol, 70% win-es játékos van a klánomban, aki nem prémiumozik, sőt itt a fórumon is van olyan, aki nem vett soha prémiumot és nálam is magasabb a win rátája.

Az 5 tank lesebzéshez annyit, hogy öltem már 11 tankot és buktuk a kört, szóval ez nem mérvadó. Nem attól jó egy játékos, hogy hetente csinál egy 6-7 killes kört... van 480 top gun-om, egy rakás tankkal 2 kill, vagy felette van az átlagom, egy rakás tankkal 3000 feletti az átlagsebzésem és mégis csak 61% a win rátám, mert csak randomban játszok és sokszor a 8-9000 sebzés is kevés megfordítani egy meccset, de ez mindenkinél megvan, nem csak a prémium nélkülieknél.

Ó látom jönnek még a baromságok, ezekre is reagálnék.
    Lőttem Object261-el telitalálatra 11-et egy ISU-ba, pattantam HE-vel már E-75 frontjáról vele.

Más is kerül a lista aljára elég gyakran, de ugyebár, ha van tier 9-10-es tankja valakinek és azzal sem tud egy elfogadható átlagot produkálni, akkor már nem lehet arra fogni, hogy jajj állandóan a lista alján vagyok...

Aktív témák