-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Első és legfontosabb dolog, a jó játékos befolyásolni tudja a csaták többségének kimenetelét és legalább 55% win rate-je van, pont emiatt. Olyan nincs, hogy egy jó játékos 45%-on tanyázik és senki nem lesz jó játékos attól, hogy van stratégiája, azt véghez is kell tudni vinni, ha nem tudja, akkor 45%-on van, ha tudja 65% körül.
Az orosz tankok túl erősek? Melyik? Minden tier-ben az amerikai/francia a legerősebb tank, ha tudod használni, ha nem tudod, akkor a leggyengébb, és itt jön ki a különbség az 50% alatti és a jó játékosok között, mert bizony az amerikai és francia tankokhoz olyan helyzetfelismerő képesség kell, ami egy 10ezer csata feletti lowbob-nak nem lesz már sosem.
A prémium semmit nem befolyásol, 70% win-es játékos van a klánomban, aki nem prémiumozik, sőt itt a fórumon is van olyan, aki nem vett soha prémiumot és nálam is magasabb a win rátája.
Az 5 tank lesebzéshez annyit, hogy öltem már 11 tankot és buktuk a kört, szóval ez nem mérvadó. Nem attól jó egy játékos, hogy hetente csinál egy 6-7 killes kört... van 480 top gun-om, egy rakás tankkal 2 kill, vagy felette van az átlagom, egy rakás tankkal 3000 feletti az átlagsebzésem és mégis csak 61% a win rátám, mert csak randomban játszok és sokszor a 8-9000 sebzés is kevés megfordítani egy meccset, de ez mindenkinél megvan, nem csak a prémium nélkülieknél.
Ó látom jönnek még a baromságok, ezekre is reagálnék.
Lőttem Object261-el telitalálatra 11-et egy ISU-ba, pattantam HE-vel már E-75 frontjáról vele.Más is kerül a lista aljára elég gyakran, de ugyebár, ha van tier 9-10-es tankja valakinek és azzal sem tud egy elfogadható átlagot produkálni, akkor már nem lehet arra fogni, hogy jajj állandóan a lista alján vagyok...
Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest