- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
HungAryan #26243 üzenetére
Semmi baj, egy kis nosztalgia. Először azt hittem, hogy én vagyok a hülye (meg a klántársaim is), pedig nem ittam semmit.
Legalább most már nincs lelkiismeret-furdalásom, hogy megint én rontottam el.
Nem tudom miért utáltam annyira azt az IS-3-mat, amikor az IS-8-al ilyen köröket tudok menni:
Köszönöm a közreműködést Myckey-nek és Napfénysüti-nek.
Bocs srácok, hogy nektek ~1500 sebzés jutott.
(#26180) Fel: Az 59-16 még a táras nélküli lövegének is kicsit az átütése, hát még az autoloaderesnek... Szvsz érdemesebb elindulni a medek felé, light-oknak csak az induljon neki, aki ért a T-50-2/VK2801/M24-el való trollkodáshoz. Medeknél a T-34-1 a gyenge láncszem, nagyon pontatlan az ágyúja.
Rövid vélemény az új prém-ekről:
A TOG II marha nagy, lassú (max 14 km/h) és ráadásul papír is, ma 13F3 arty-val küldtem bele kb 900 hp-t, plusz még ki is gyulladt. 2 jó pontja van: a HP-ja és a lövege: pontos, jól céloz, gyorsan tölt (3,6 sec). Mivel könnyített matchmaking-et kap, ezért a 171-es átütés bőven elég lesz még T7-be is.
Az FCM 50 (t) meg mint a mérgezett egér, és nagyon gyorsan fordul, akár helyben is! A lövege DCA 45. Kicsivel több, mint 6 sec alatt be is tölt, gyorsan céloz, pontos. A páncélozottságáról nem mondanék semmit, mert eddig csak T10-ben voltam vele. Viszont gyakorlóban kipróbáltuk, hogy át lehet-e lőni. A 8-as kínai med 181-es átlag átütése pattogott a szinte függőleges UFP-ről, a hasát még beforgatva is átvitte. Ő nem kap könnyített MM-et.
Szerintem az egyetlen vételre érdemes prém lánctalpas ebben a patch-ben az AT-15A. Lassú, viszont nagyon jól páncélozott és gyorsan forog, elvileg csak a lövegpajzsnál lehet a könnyen szemből átlőni. Kb. 200 méterről a JT8.8 és egy Löwe pattogtott rólam. Érdekessége, hogy maga a löveg külön toronynak számít, viszont nem lehet teljesen körbeforgatni. Lefele gun depression viselhető, oldalra egy TD-hez képest eszméletlen, felfele viszont szinte alig van. Gyorsan céloz és pontos, az átütés is elmegy, max a 8-asokkal lehet gond. Legrosszabb pontja, mint a leírás elején említettem, az a sebessége. 20-nál nem megy többet és a fajlagos teljesítménye sem éri el a 10 le/t-t.
Buffot kapott a Type 59!
Mint a képen is látható, az eddigi 230-as átlagsebzését a mostani kínaiakhoz igazították, így mostmár az 250.Ez sehol sincs írva a 8.2-es release notes-ban, ennyit erről, hogy nincs titkos nerf/buff
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Mercedes topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest