Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz HungAryan #26243 üzenetére

Semmi baj, egy kis nosztalgia. Először azt hittem, hogy én vagyok a hülye (meg a klántársaim is), pedig nem ittam semmit. :DDD Legalább most már nincs lelkiismeret-furdalásom, hogy megint én rontottam el.

Nem tudom miért utáltam annyira azt az IS-3-mat, amikor az IS-8-al ilyen köröket tudok menni:

Köszönöm a közreműködést Myckey-nek és Napfénysüti-nek. :C Bocs srácok, hogy nektek ~1500 sebzés jutott. ;]

(#26180) Fel: Az 59-16 még a táras nélküli lövegének is kicsit az átütése, hát még az autoloaderesnek... Szvsz érdemesebb elindulni a medek felé, light-oknak csak az induljon neki, aki ért a T-50-2/VK2801/M24-el való trollkodáshoz. Medeknél a T-34-1 a gyenge láncszem, nagyon pontatlan az ágyúja.

Rövid vélemény az új prém-ekről:

A TOG II marha nagy, lassú (max 14 km/h) és ráadásul papír is, ma 13F3 arty-val küldtem bele kb 900 hp-t, plusz még ki is gyulladt. 2 jó pontja van: a HP-ja és a lövege: pontos, jól céloz, gyorsan tölt (3,6 sec). Mivel könnyített matchmaking-et kap, ezért a 171-es átütés bőven elég lesz még T7-be is.

Az FCM 50 (t) meg mint a mérgezett egér, és nagyon gyorsan fordul, akár helyben is! A lövege DCA 45. Kicsivel több, mint 6 sec alatt be is tölt, gyorsan céloz, pontos. A páncélozottságáról nem mondanék semmit, mert eddig csak T10-ben voltam vele. Viszont gyakorlóban kipróbáltuk, hogy át lehet-e lőni. A 8-as kínai med 181-es átlag átütése pattogott a szinte függőleges UFP-ről, a hasát még beforgatva is átvitte. Ő nem kap könnyített MM-et.

Szerintem az egyetlen vételre érdemes prém lánctalpas ebben a patch-ben az AT-15A. Lassú, viszont nagyon jól páncélozott és gyorsan forog, elvileg csak a lövegpajzsnál lehet a könnyen szemből átlőni. Kb. 200 méterről a JT8.8 és egy Löwe pattogtott rólam. Érdekessége, hogy maga a löveg külön toronynak számít, viszont nem lehet teljesen körbeforgatni. Lefele gun depression viselhető, oldalra egy TD-hez képest eszméletlen, felfele viszont szinte alig van. Gyorsan céloz és pontos, az átütés is elmegy, max a 8-asokkal lehet gond. Legrosszabb pontja, mint a leírás elején említettem, az a sebessége. 20-nál nem megy többet és a fajlagos teljesítménye sem éri el a 10 le/t-t.

Buffot kapott a Type 59!
    Mint a képen is látható, az eddigi 230-as átlagsebzését a mostani kínaiakhoz igazították, így mostmár az 250.

Ez sehol sincs írva a 8.2-es release notes-ban, ennyit erről, hogy nincs titkos nerf/buff

Aktív témák