-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #10075 üzenetére
Alapon se rossz, kifejlesztve meg igen jó gép. Ugye alapvetően oda kellene vele érni a medek számára fontos helyekre, de ebben nem lesz első, vannak nála gyorsabbak a kategóriájában, szerintem kissé lassan indul meg, gyenge a motor hozzá. Nem is első sorba való tank, messziről jól lehet vele szedegetni, pontos, ütős ágyúja van. Elrejteni nehéz, mert eléggé méretes darab, de tudnak róla pattogni is rendesen. Szerintem nem különösebben sérülékeny, legalábbis a Pershing sokkal inkább az.
Én legtöbbször nem szoktam a többi med-el menni, mert általában gyorsabbak nálam, inkább vagy a HT-knek scout-olok vagy hátulról támogatom őket. Ha van még rajtam kívül másik Panther, akkor vele szoktam menni (már persze ha vélek némi értelmet felfedezni a játékában), esetleg a gyorsabb med-eket támogatni. Mint mindig, pálya-és csapatfüggő, mire használom.
McRay: valamit buzeráltak a HE-n, az biztos, de elvileg csak a legénység kihalását érinti. Kár a T-82-ért, remek gép volt, én is szerettem és örök emlék, hogy azzal lett meg először a Tankász.
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest