-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Bingisz #10075 üzenetére
Alapon se rossz, kifejlesztve meg igen jó gép. Ugye alapvetően oda kellene vele érni a medek számára fontos helyekre, de ebben nem lesz első, vannak nála gyorsabbak a kategóriájában, szerintem kissé lassan indul meg, gyenge a motor hozzá. Nem is első sorba való tank, messziről jól lehet vele szedegetni, pontos, ütős ágyúja van. Elrejteni nehéz, mert eléggé méretes darab, de tudnak róla pattogni is rendesen. Szerintem nem különösebben sérülékeny, legalábbis a Pershing sokkal inkább az.
Én legtöbbször nem szoktam a többi med-el menni, mert általában gyorsabbak nálam, inkább vagy a HT-knek scout-olok vagy hátulról támogatom őket. Ha van még rajtam kívül másik Panther, akkor vele szoktam menni (már persze ha vélek némi értelmet felfedezni a játékában), esetleg a gyorsabb med-eket támogatni. Mint mindig, pálya-és csapatfüggő, mire használom.
McRay: valamit buzeráltak a HE-n, az biztos, de elvileg csak a legénység kihalását érinti. Kár a T-82-ért, remek gép volt, én is szerettem és örök emlék, hogy azzal lett meg először a Tankász.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GS 3, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air 2020 13" Retina I3-1000NG4 1 8GB/256G SSD, HUN BIll, 100% akku, üzletből, garanciával
- Eladó Intel NUC8i5BEK mini PC
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest