Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Nem vagyok egy nagy artysta, de basszus a fordulókörét futó teljes gázzal repesztő elc-t kikaptam a sarokból prokhorovkán. Az elc a házak között repesztett a síneken túl egy tankot akart flankelni, de nem jutott el oda. Az ilyen lövéseknél én mindig arra gondolok, hogy ezt tuti vezeti egy algoritmus, egyszerűen durva, ahogy pontosan célra tart. Az ok, hogy úgy kb igyekeztem belőni, hova fog érkezni, de ilyen távolságból és ekkora sebesség mellett? Ez mintha már a lövés pillanatában eldőlne, hogy be fog találni. Furcsa mindenesetre.

    A másik érdekes dolog amit csináltam, hogy középen futott egy m4 easy, ráálltam TD-módban autoaimmel mert pont felment a középső dombra és látszódott. Végig spotolták, szóval szűkült a célkereszt, de futott és úgy nem esélyes eltalálni. Odaért a sínekhez, ott leállt pár másodpercre és bumm, ahogy volt kikaptam TD módban, több száz méterről a dombon túl.

    Ez az autoaim elég szigorú eszköz az artyk kezében. Volt, hogy három egymás után rám rohanó tankot szedtem ki vele.

    Érdekes azért az az RNG, egyik másik csatában szó szerint mindent bead, máskor meg az elefántot nem lehetne eltalálni 10m-ről.

    A kettős sebzés nem jön össze sehogyan sem, pedig aranyat is töltöttem már, azzal 4,5m a splash, de majd a guta megüt, amikor egymáshoz dörgölődzködnek az ellenfelek én meg töltök éppen :W

Új hozzászólás Aktív témák