Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A hétvégi akcióban melyik 5-ös premium tankot érdemes megvenni? Eddig a T-25, Churchill III ami jónak tűnik. Van másik ajánlott is?
A legénység átpakolása hogy működik egy prém és egy nem prém tank között? -
jahrn
senior tag
válasz
Viktoár #93495 üzenetére
Az osszes premium TD camoja jobb mint a techtree TD-ke, illetve ok nem kaptak meg anno a TD camo nerfet.
Amugy meg egy Ferdinandot is el lehet rejteni jol egy bokor moge es onnan lovoldozni, a double-busht mar nem is emlitem. Viszont ez realis es IRL is hasznalt taktika (marmint az alcazott poziciobol lovoldozes), engem jobban zavarnak a mezo kozepen megallo es ott romulan stealth field-et aktivalo KV-2-k. -
Viktoár
addikt
Akkor elmehet a pitsába a wg.
Miért kell így kivételezni egy tankkal?
Megveszi a sok retardált aztán csak hígul a játékosállomány.Eddig sem volt rózsás a heylzet hétvégente,de persze csak a pénzt látják a nagyfejűek,azt nem hogy egyre élvezhetetlenebb a játék.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Simulacrum #93485 üzenetére
Gondolom a T-49-et mondod?! Nem tudok kiegyensúlyozottan játszani vele, vagy 8000wn8-at futok, és a másik véglet a 145wn8! Az tény a felderítőket egylövésezni, a tankok hátába 800-900 verni+ kigyújtani nagyon loreál!
A legutóbbi amx is beírta chatbe: "fck" és megértettem!
De az életbe nem veszem elő az is biztos!
-
xAttilax
őstag
az volt a küldim, hogy öljem meg db szinttel nagyobb TD-t, sebezek 2000-et, éljem túl és nyerjünk...
nézzétek a végét
replay -
-
ddt500hu
veterán
-
benvolio
őstag
Most, hogy akciós a képesség újraosztás és van ingyen arany is hozzá, az összes tank lövészének a "mesterlövész" skill-t átraktam "célmegjelölő"-re. Sokat morfondíroztam rajta mi jobb és erre jutottam. Amin nincs mesterlövészem az se szokott kevesebb modult lőni. Valamint sok a lepattanó vagy a mellé lövés vagy a "no damage". Szóval érvényesülni se tud sok esetben ha egyáltalán tényleg van hatása. A célmegjelölő meg bármelyiknél jól jön nem csak könnyű tanknál, jó az a plusz idő bármelyik tanknál bármilyen helyzetben. Én így látom, ennyi.
Üdv! -
Viktoár
addikt
Az E25-nek nem változik az álcája lövés után? Többször észrevettem hogy lő de nem bukkan fel pedig nincs olyan messze.Körülötte a többiek mind felvannak spotolva.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
MinionFlasH #93478 üzenetére
Az egyik legélvezetesebb tank a játékban. Bármilyen tankot lehet vele sebezni, bármilyen szögből. Az artyk egy lövések neki. Én imádom, örök tank a garázsban. Még női legénységet is kapott.
-
h1mpi
félisten
Ez az overlord elég kínmai nekem
-
ddt500hu
veterán
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #93478 üzenetére
Nekem is tetszett, de valahogy a 9.7 nem tett jót neki lassú és pontatlan a célzása
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! Használja valaki a beépített hang kommunikációt amit a Q gombbal lehet aktiválni? Miért van az, hogy eddig jó volt, most meg nem. A beállításai inaktívak, és a tűzfal beállításaira hivatkozik. Ha a tűzfalat kikapcsolom, ugyanez a helyzet.
-
fradi81
veterán
Egyáltalán hogy kerül a kv-2 t9-be?
Ja látom, noob patoon
-
h1mpi
félisten
Ez a T34-85 mekkora egy szar tank lett. Lassan szűkül és olyan pontatlan, hogy sírok. A 9.6-ban egész jó volt...
-
törölt tag
válasz
wwenigma #93469 üzenetére
Hungarian Steel Crushers
Felraktam a képet az oldalukra is. Kevesebb, mint 3 perc alatt leszedték. -
L4mie
veterán
mondjuk az kellemes, amikor a t67-be kapott találatok 30%-a gold... általában kék-zöld playerektől
biztos ilyen kemény a páncélja -
Viktoár
addikt
válasz
ddt500hu #93462 üzenetére
Őszintén szólva kicsit messze volt és egy bokor miatt pontosan nem láttam hova csapódik be a lövedék mert a körvonalait láttam csak.Lehet hogy igazad van és valahol a tornyon találhattam el.
Bár annyira nem lényeges csak eddig még soha nem volt 0 sebzésem ezzel a tankkal.
-
Viktoár
addikt
Előbb mentem egy kört a Kv2-vel amin a 152mm-es löveg van.Természetesen repesz-romboló lőszer van betöltve amivel oldalról meglőttem egy t29-et.Annyit mond az tankos ürge hogy kritikus találat de sebzés az nulla.
Ezt most mire véljem?
Eddig mindig sebzett ha eltaláltam az ellenséget akár átütötte akár nem mivel HE-vel lövök. -
ddt500hu
veterán
Én is mindig eladom!
3-4x-re veszem vissza. Most az egyik küldi az volt, hogy sebezzek meg 5 belső modult. Gondoltam ezzel könnyen meg lesz (sima ügy volt). + Most az küldi, hogy lőjek ki két db magasabb tierű heavy tankot.Összesen van két nehéz tankom ami nem 10-es szóval még marad. Legénységet húzok vele ha már úgy is 6 ember kell bele.
-
Balesz1899
aktív tag
Light-ként nem az a feladatod, hogy kiírtsd az ellent, azt majd megteszik helyetted (jó esetben, persze). Szóval állj be egy jó spot-bokorba és ne puffogtass, mert kiszúrnak.
A T-28-cal pedig nyugodtan kezdheted a med-küldetéseket is (egyszerre nem csak egy lehet aktív).
Azt a tankot nagyon szerettem, még akkor volt meg, mielőtt elvették tőle a 85-ös ágyút, azzal van a kill-rekordom is (egy csatában 10). Most már kevésbé használható az elmondások alapján, de az alaphelyzet szerintem nem változott: az a tank egy félig TD, nem első vonalba való, mert semmi páncélja, de legalább jó nagy, így mindenki eltalálja.A találati arány és az átlagsebzés tényleg nagyon alacsony, ezen mindenképp javíts, mielőtt feljebb lépsz.
-
ddt500hu
veterán
És amikor már minden elveszettnek tűnt: Penetration!
Na jó nem azon múlott de azért jól esett. -
zodo
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek!
Térkép is hasznos de mint mindenben a gyakorlati tapasztalat tudás ami döntő lehet.
Van már egy-két pálya ami egész jól sikerül teljesítenem de van amelyiken teljesen el vagyok veszve.
Sajna sokszor elkap a hév és szinte egyedül vagy kicsit bátrabban haladok előre de majd megpróbálok a többiekkel menni és közben csak ragad majd rám valami tapasztalat. -
Greentea
senior tag
[link]
Itt vannak térképek, érdemes áttanulmányozni őket.
Némelyiket már kivették pl: North West, Severogorsk, Port és némelyik csak adott tierben érhető el pl: Mittengard(talán tier3-ig), Komarin (tier 6-ig), Province(talán tier3ig) és a Widepark is ha jól tudom tier6-ig. -
Chris0321
veterán
Keress egy tapasztaltabb játékost aki ráér bemenni gyakorlóba veled és megnézegetni a térképeket mivel hova érdemes menni. Nem kell nagyon kapkodnod, ráérsz 5-ös szinten gyakorolni, ott elég könnyen kijön pluszba az ember. Igyekezz legalább annyit sebezni mint a saját hp-d és várd meg amíg összeszűkül a célkereszt. Nem árt ha nézegeted a tankok gyenge pontjait, mit hol érdemes lőni. Ha új tankot veszel, lehetőleg minimum 75%-os legénységgel használd, mert sokat jelent a jobb legénység is. A http://wotreplays.eu/-n lehet nézegetni replayokat, kiválaszthatod melyik tank érdekel és azokból is lehet tanulni.
-
zodo
nagyúr
válasz
S.Copperpot #93325 üzenetére
Egy nap alatt idáig jutottam az újrakezdés után. _zo_do_
Nem hasonlítottam össze az előző fiókom teljesítményével de érzésre ez sem jobb "az alacsony találati arány, és a kicsi sebzés együttható" -t tekintve.
Megszereztem a két db Szovjet IV-es tankot (T-50 és T-28) amikkel elindulók a KV1/IS vonalra plusz a küldetéseket is tudom hajtani az előbbi könnyűvel.
Viszont estére kezdtem a hajam tépni mikor éppen csak megszereztem a tankjaimat vagy új és újabb pályákra tett ahol azt se tudtam merre menjek vagy főleg VI szintű tankokból álló csatába ahol hipp-hopp egy lövés és végem. Kb az utolsó 20 csata erről szólt. -
Chris0321
veterán
válasz
#84221696 #93439 üzenetére
Nekem meg van egy ideje a Tigris, mentem vele eddig 1397 csatát. Az ágyúja nagyon jó, pontos és gyorsan is tölt. Sajnos mivel nem sok döntött páncélja van könnyebb belőni, ezért megfontoltan kell vele játszani. Én tettem rá vizes lőszerrekeszt, így robbanni nem szoktam vele. Szerintem mindenféleképp megéri megvenni és azon az ágon továbbmenni. A KT-vel is jól megvoltam, az E-75-öt pedig vétek kihagyni. Az E-100 is meg van egy ideje, ha megfelelően használja az ember jó csatákat lehet vele menni.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
#84221696 #93439 üzenetére
Igaz nekem csak ellenfélként van tapasztalatom velük, de az IS sorozat jóval keményebb, ezért szerintem könnyebb velük játszani.
A tigrisekhez úgy érzem nagyobb tapasztalat kell, ráadásul nagyon sérülékenyek. Annyi tornyot lerepülni mint ezekről, egyik ágnál sem láttam. -
Stigma.HC
senior tag
Ejj válaszolni akartam tominak erre törölték a hozzászólását, pedig csupa hasznos infoval lett volna tele.
-
Kicsit engedjétek el az offot, vissza az eredeti témához
-
bluyoo
nagyúr
Olvasva a topic-ot, legtöbbször a Győzike Show jut eszembe!
Nem csoda, hogy ott az a figyelmeztetés!
Persze akik csinálják a Show-t, azokat sajnos pont nem érdekli!! -
scyllarus
veterán
Srácok, aki nem mobilról van, az hsz előtt nézzen már a jobb felső sarokba. Köszi a többség nevében.
-
törölt tag
válasz
Kean_Sorbo #93438 üzenetére
Nem voltam egyedül, a bajtárs lepuffantotta. Amíg én a TD-vel hadakoztam, neki jutott két közepes, amikből egyiket sikeresen kilőtt az SPG-nk.
Miután végzett a közepessel, jött segíteni E-25-öt gyilkolni. Csak sajna elkésett.
Közben elkezdtem a fric ágat a tigrincsért. A háborúban jó tanknak számított. Itt a wot-ban érdemes kifejleszteni?
Amúgy az M6-os nekem bevállt. Jókat játszom vele.
-
törölt tag
M6-al mentem és összehozott a sors egy E-25-el. Marha nagy buli volt, egyet rálőttem, lement az életének a fele, majd ő lőtte ki a lánctalpam. Aztán leütköztem, lett 10%-a. Majd le akartam lőni, de olyan alacsony építéseű, hogy lazán felette lőtem el. Az E-25 meg szépen lepuffantott.
Mókás fighting volt.
-
Tbor
tag
Sziasztok!
Egy ideje nem játszom, milyen ez az "új" angol TD ág? -
PAWI
tag
válasz
Kean_Sorbo #93428 üzenetére
Ja, erre nem gondoltam... és akkor ki lehet választani, hogy milyen tankok maradjanak meg? Vagy a prémek megmaradnak?
Közbe utánanéztem, megmaradnak a prémium és aranyért vásárolható dolgok.
-
jr1994
addikt
válasz
wwenigma #93418 üzenetére
Szobatársam játssza! Én nem mert wp-re tudtommal nincs, és amúgy se menne el a telómon, meg nem is látom értelmét a pc account mellett.
Másik: hogy lehet 4 átütő lövéssel szárnysegédet kapni? Nem 6 különböző ellenséget kell meglőni?
A csávó egyébként végig a pálya végén üldögélt az arty mellett Erlenberg védésnélAz E75 meg az arty jók voltak.
-
Telda
addikt
válasz
Kean_Sorbo #93424 üzenetére
A megnyilvánulásaiból sajnos nekem is ez jön le
. Igaz én csak egy utolsó senki vagyok.
-
PAWI
tag
Jó estét! Igazi Unicum játékoshoz volt szerencsém.
Nem sokat tett a csatához.
Nézzétek meg a tankjait
-
jr1994
addikt
1. Zozykról leszállhatnátok, igaza van, az SP páncélja bár tényleg tud pattintani de a tank összességében gyenge. 470 csatám van vele 1300 átlagsebzéssel, Pershinggel 200 csata alatt majdnem 1600. 1900 wn8-am van egyébként. Nem igazán szeretek SP-vel játszani, a kis accon az a fő pénzkereső tankom (ingyér volt) azért szoktam előszedni. 8-as csatában még elmegy de ott is zavaróan lassú.
Megnézem hogy ha kiállsz szembe egy sp-vel 230m-re hányszor lövöd be te azt az IS-3mat ap lőszerrel -.-2. Viktoár: ne takard el a spotot az őrjárat medállal. Lehet hogy csak 1-et spotoltál be de az csak a legelső felderítésre vonatkozik de az is ér ha olyat spotolsz akit valamelyik csapattárs már észrevett de épp csak te spottolod amikor lövik a társak.
H1mpi: ezt el is felejtettem megemlíteni..
-
fradi81
veterán
s.pershingre alapból repeszt kell tölteni akkor majdnem mindegy hova megy csak kicsit tovább tart a hp-ja
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Viktoár
addikt
válasz
MinionFlasH #93404 üzenetére
Köszi szépen,megnézem.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
Viktoár #93400 üzenetére
Régen csináltam, de úgy rémlik, hogy belész az account managment-be( www.worldoftanks.eu), ott van egy Invite friends, és két fül között választhatsz, új játékos, vagy régi játékos visszahívása!
Utána ha jól rémlik, még a játékban "kezet kell fogni"(ez lehet, ha csak a régi visszahívásánál van), a chatet ha nézed az újoncaid között lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest