Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Bónusz kód 1 nap prémiumhoz: M7F5SD6GDR
(06.30-kor még ment) -
Viktoár
addikt
No fiúk nekem most pár napra biztos elment a kedvem a játéktól. Kb 2 óra játék alatt 2 tankot tudtam leduplázni, a többi mind cumi.
Olyan dolgok voltak hogy a hajam égnek állt. KV2-vel megyek a 300hp-s KV2 ellen,meglövöm a tonyát erre kemény 92 dmg-t dob az rng.
T34-85-tel pattanok a Pz.Sfl. IVb-ről majd rögtön utána egy amx bis-ről de még ez sem volt elég úgyhogy sikerült az AMX 13 F3 AM-ről is lepattanni.A chaffee-t is hanyagolom mert megint első találatra elszállt a motor.
-
joergie
őstag
válasz
NEOSIGNAL #95596 üzenetére
Szerintem tanulni artyt a francia és a brit ág a legjobb. azért gondolom, mert lehet nem olyan hatékonyak, viszont gyakran tudsz vele lőni, és hát azzal tanul az ember. szóval csak bátran. a kis francia artyk túlélők, gyorsan váltanak helyet ha kell, és lehet velük csipegetni. az amx13f meg a legjobb a tierjében, a legjobb tierben(t6), szóval hajrá
üdv joergie(arty expert
)
-
h1mpi
félisten
-
jano_77
nagyúr
Segítene nekem vki megfejteni az előző képen látható adatokat!?
Type61 a kiszemelt és annak ellenére, hogy érzésre egészen jól megy vele a játék - folyamatosan 2K felett sebzek az utóbbi időben és többször volt 3K feletti és 1x 5.100 dmg - az xTE értékem mégis a béka segge alatti - 38 citrom sárga!
1. mi ez az érték?
2. ha ráállok, akkor kidob egy kis ablakot, hogy mi is ez és miből számolódik, de a számok szarok!
3. hogy miért is nem jók? azt mutatja, hogy a legjobb sebzésem 3.235, holott jól látható, ha a tank általános adatit nézzük, hogy a legjobb elért sebzésem az említett 5.100!
4. ölések: kis ablakban legjobb - 2,02, míg kivül látható, hogy a top gun a legjobb - ma is volt 2 v. 3Akkor most hogy is volna ez, ebben kérném a segítséget. Vagy rosszul mutatja ez az érték a valós dolgokat?
Köszönöm előre is. -
Viktoár
addikt
Még jó hogy egy fillért sem költöttem erre a bughalmazra.
Van játék amire áldoztam egy keveset de ez még messze van attól hogy lássak benne annyit hogy megérje.
Most mentem 4 kört az AT15-el,mindegyik csatában 3 k fölött sebeztem de leduplázni nem tudtam mert a csapat zöme kb egy lövést tudott leadni és 2-300 dmg-vel zárta a csatát.
Ugye az ember azt gondolja semmi baj,én jó voltam,megtettem amit tudtam és még a wn8 is jó hiába a vereség.A winrate nem érdekel senkit......
Engem egyik adat sem érdekel,nem azért játszom,de az már zavar hog az xp-t nem tudom rendesen gyűjteni mert nem tud nyerni a csapat,hiába a jó teljesítmény.
Mellesleg a tortoise már ki fan fejlesztve csak nincs kreditem megvenni.Addig a fiúkba nyomnám az xp-t de így hiába...
-
Angel1981
veterán
-
adamgreen
senior tag
Storm szerint az MM súlyozás jelenlegi 10%-os tűrésével (a két csapat közti erőkülönbség) kapcsolatban problémák lehetnek, melyek javításra várnak.
Swamp javítva/törölve lesz a 9.9-ben.Nofene
-
Bingisz
addikt
Hát még én milyen jól fogok szórakozni, ha még egyszer valaki flamekeltő hsz.-t ír...
-
törölt tag
válasz
adamgreen #95574 üzenetére
Ezt a nyavajgást sosem értem.
Nem kötelező pénzt költeni rá, anélkül is játszik pár ember.
Én is költök rá, mert úgy érzem, hogy megér ennyit a szórakozásom.
Ha ez a véleményem változni fog, akkor nem kapnak többet tőlem.Felőlem köthetik guminőre, fűre, szexmenyecskére, vagy amire akarják.
-
adamgreen
senior tag
látom a WG minski csapata is jol érzi magát ennek én nagyon örülök . Hiába egy éves video
Hát ide megy a pénzünk Béláim
-
ballington
addikt
Nem Én ajánlottam, csak helyesbítettem.
Személyem is tanácstalan egyébként, néha levezetés képp jó kicsit arty-zni, de még kezdő vagyok: AMX 13 105 AM, SU-5, St.pz II-nél járok. Utóbbit nagyon gáznak érzem, csak azért van meg ez, mert a TD ágról mentem át.
Azt sajnálom, hogy a franciaknál miért nem az LT vonalról jöttem le. De már mind1. -
Jolet
őstag
én még csak tanulom alig 100 csatám van vele és egy kiválóság jel, de elmondom én hogy használom
BIA+COLA+VENTI+VERT.STAB+CÉLZÁS GYORSÍTÓ= jóval kezesebb lett tőle
ha a pálya engedi az a taktikám, hogy nagy sebességgel rárontok a kiszemelt áldozatra auto célzással befogom és csak akkor lövök, ha a puha része van felém, persze ha van annyi időm
általában HE-vel lövökami biztos, hogy E100 ellen nem hatásos, volt szerencsém álldogálni a seggében amíg elölről lőtték a többiek és sebzés nélkül lőttem rá hármat, szóval azt kerülöm egyelőre
de nem ritka a puha tankba az 1100 feletti sebzés sem, persze van hogy csak 300-at ad be
-
Emu
őstag
válasz
ballington #95570 üzenetére
Saját tapasztalatból mondom, hogy aki első arty-t húz, annak nagyon szenvedős S-51, a kis lövegkitéríthetőség miatt. Kicsit mozdulsz, és kapásból fél térképnyire szétugrik a célzókör. Viszont ha betalál
-
NEOSIGNAL
tag
válasz
MCGaiwer #95565 üzenetére
Köszönöm a segítséget.egyébként tegnap láttam először hogy az artysok hogy látják a pályát, lenyűgözött.Ebből gondoltam hogy mi lenne ha...
Németet azért nem akarok mert kb. mindenkinek német tankjai vannak.Egy nekem is van (StuG III Ausf. G) de csak azért hogy ne lógjak ki a sorból. -
MCGaiwer
addikt
válasz
NEOSIGNAL #95563 üzenetére
kezdőknek nem ajánlom a francia artykat. Egyik nagy előnyük, hogy mozgékonyak, viszont a tapasztalatlanabb játékosok általában beállnak az első bokorba balra, és ott várnak amíg ki nem lövik őket. Ezzel egy nagy erősség alapból kiesett, így jobban csak a gyengeségek maradnak.
-
Dryman
őstag
válasz
NEOSIGNAL #95561 üzenetére
Szia!
Az orosz ág is ígéretes lehet, pláne ha KV-1-ig megvan a fejlesztési vonalad, onnan már csak KV2 ami maga is élvezetes egy vas, és utána meg rágyúrni az S-51-re és máris van egy 6-os arty-d.
Francia ág sem rossz, ott a 12T kistankból van átjárás az arty vonalra, szintén 6-os AMX 13F3 AM, és így nem kell a kisebb tieres artykkal végigszívni az ágat!
Nálam a német vonalról a 6-7-8 volt a best a pontosságuk miatt, másnál meg a mozgékonyság (lori arty-k) pláne ha táras töltésre is képes...(bat artyk)Francia ág....Az Angol ág meg szült egy pusztításra termett X-es szintű csodát, ami lehet hogy bizonyos mapokat nem tud átlőni, de azért tud meglepetést okozni a 2000-es pusztításával... -
NEOSIGNAL
tag
Sziasztok!Bocs ha volt már ilyen kérdés de nem sok időm van átnyálazni a topicot.
Az lenne a kérdésem, hogy akik arty tulajdonosok legyenek szívesek adjanak tanácsot abban hogy milyet kezdjek el.Jelenleg az IS vonalon haladok emellett van egy amcsi páncélvadász vonalam is.
Sajnos a wotinfo kevés leírással van az artykról.A francia vonalat ígéretesnek találom de nem vagyok biztos a dolgomban.Mit javasolnátok? -
törölt tag
válasz
Warton #95557 üzenetére
Azért van egy olyan sejtésem, hogy ha valaki nem tudja megcsinálni a küldetéseket, akkor a nyert tankokkal se lesz eredményes.
Idő van rá bőséggel, ezért nem kell rohanni, ki lehet húzni hozzá a megfelelő gépparkot.Sose tudtam lightokkal játszani, de bő 20k csata után kénytelen voltam megtanulni, hogy menjenek a küldetések.
-
Warton
őstag
Fölösleges ezért fizetni, T8-as tankkal egyszer csak összejön.
Nekem pont tegnap lett meg WZ-132-vel Sand Riveren. 4500 spot, 1400 dmg kombóval. Mondjuk szerencse, hogy könnyítettek a küldetéseken, mert a korábbi verzióban erre nem adta volna be.Ezek az árak is érdekesek, mert azért függ attól is, hogy milyen tankok állnak rendelkezésre, mert bármilyen tankkal nem lehet megcsinálni bizonyos küldetéseket. Főleg nem a T55A-as szinten. Kíváncsi vagyok, hogy az árban az is benne vagy, hogy kifejleszt valamilyen tankot. Oda azért már kell egy pár tízes tank.
-
Borisz76
nagyúr
Érdekesen alakul eddig a napom....
Személyes dolgaim jól alakulnak....2-3 kill minden csatában XVM szerint is "hasznos" tagja vagyok a farkas-falkának DE eddig minden ( 10 ) csatát buktunk sorban
Máskor meg fordítva....
-
virkir
veterán
válasz
mefistofeles #95549 üzenetére
Ctrl+F5
-
lacibacsi
addikt
h1mpi Mester! (vagy bárki aki tudja)
TIT jelleggel áruljátok már annak a titkát, hogy ha a játék egy olyan csatára is 145 WN8-at ad, ahol egy keresztbe szalmát nem teszek, akkor hogyan lehetnek sokezer csatával két számjegyű játékosok! Nem bántani akarom a "6k-45WN8-34%" játékosokat, de tényleg érdekelne, hogy mivel tudják elérni ezt a remek eredményt.
mefistofeles: passzolom a kérdést. nálam ebben a pillanatban is megy az oldal. (worldoftanks.eu)
-
lacibacsi
addikt
válasz
mefistofeles #95547 üzenetére
Most is működik, de tegnap este is voltam fent.
-
mefistofeles
veterán
Skacok! A játék EU-s oldala nálatok se jön be már két napja?
-
Djuree
félisten
hát ezt így konkrétan nem tudom, de sztem egy-egy missiont nem vállalnak. de ha gondolod megadom a fórumot ahol ezek hirdetnek, max megkérdezed.
de sztem t8 light-okkal a legkönnyebb, főleg hogy a T49 belémvert tegnap 900+ dmg-t.ez mi a pöcs ez a tank komolyan? de láttam én már ezt a kis gyökeret t10-eket kilőni viszonylag sok hp-ról. nem op ám pöppet sem á dehogy.
nekem ru van, ezzel sem olyan nehéz sztem, elég jól lehet vele sebezni is. -
sith7
félisten
T71, AMX 1390, és Bulldog van egyelőre
Az a baj, hogy én már nagyon rágörcsöltem, és nagyon nem akar összejönni ... tegnap EL Halluf - on, Bulldog - gal volt 2700 dmg, és 2214 spot ... nem voltam ideges ... főleg úgy, hogy a végén kapkodtam, volt egy full hp - s IS6 még az ellenfélnél, és messziről menet közben lőttem, ... ha 1 betalál, akkor megvan.
-
Djuree
félisten
jaja és még a t10 ott sincs, azt nem vállalják.
megkérdeztem mennyi lenne a tortából a halálcsillag kihúzása, a legolcsóbb ajánlat 15k lett volna. ennyiért kihúzom én is szívesen.nem mintha odaadtam volna az accom bárkinek is, meg nem fizettem volna ilyenért, napi 10-15k xp a tortával és megvan pár hét alatt, ráérek, csak kíváncsi voltam annyira felcseszte az agyam múltkor.
-
Viktoár
addikt
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nálam minden második csatában ha találatok kapok a chaffee-val elszáll a motor.
Így nehéz vele rohangálni.
-
joergie
őstag
válasz
Bingisz #95506 üzenetére
Aww jó neked. bár ilyen tankállománnyal azért könnyebb
hiányzik az lt15, a medium gyujtogatós(azt mivel csináltad?), heavy 4k heavybe(kéne hozzá táras, is4-el reménytelen), és a 3x blokkolós(lassan lesz hozzá vk45b), meg artyból a 2kill egyszerre(ehhez visszaveszem az s51-et nemsoká). -
Jolet
őstag
A wz 111 idejében 8-as prémium tank volt az ár. Azt megcsináltam egyedül, de egy ilyen objektes esetén lehetnek problémák a ráfordított idő és energia megtérülésével
-
Jolet
őstag
Mennyit szoktak kérni a missionok bér befejezéséért?
-
törölt tag
Ma sikerült a "fáking szuicid szkút" fogalmát új dimenzióba emelni.
1 perc 9 másodperc után kilőttek, és lett 3250 hozzájárulásom.
Csak annyit kellett tennem, hogy mineson a domb feljárón nyomtam egy satuféket 13 90-emnek, a két fölfele igyekvő BatCat előtt, akik amúgy is szétkaptak volna.
A srácoknak volt humorérzékük, mert gratuláltak, miután majdnem egyidőben velem elpárologtak.
Azért egy kicsit többet is adhatott volna, elvégre 1800 hp darabja.Párszor már megcsináltam ezt a trükköt, de eddig ez sikerült a legjobban.
-
jano_77
nagyúr
esetleg tudna segíteni vki - vagy vkik - a T28 HTC arty 14-es küldetésben? 3K dmg heavy vagy TD-nek és nekem arty-al kell lennem és túlélnem. Hálás lennék érte.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Bingisz #95506 üzenetére
ejjj....de elrondítja az összképet az a Tetrarch és LTP a jobb szélen! Minden tanknál 2K vagy 3K átlag sebzés és akkor ott van ez a két kis mazsola!
Egyébként hatalmas gratula, nagyon szép eredmények.....számomra a lehetetlen kategória ennyi átlag sebzést összelőni.GRAT a tankhoz is.
(#95513) grizlisandor: elegendő, ha a modokat újra pakolod a 0.9.8.1 mappán belül! Van akinek megy enélkül is - szerencsések - és vannak, akiknek újra kell moddolni......én is ezek közé tartoztam.
-
grizlisandor
veterán
Imádlak WG a frissítéseiddel együtt, indítom wot-ot. Lefrissít, megyünk tovább és nem enged bejelentkezni, azzal az indokkal, hogy frissítsek... Ok, kilépek, indítom wotot, legfrissebb verziót használsz, megyek tovább, erre felakad, hogy frissítsek. Ilyenkor mi a teendő? Takaríthatom le és tölthetem le újból?
-
szállitó
senior tag
Ma vettem egy új billenytyűt 3590.- volt szóval nem drága de csendes és tök jó gombjai vannak a nagy lapát kezemmel nagyon jó kezelni aki hasonló problémával küzd megadom neki a típust.Az alsó gombok kerekítettek a space vastag és szintén kerekített tehát a Jump nál jó lehet lecsapni...
-
szállitó
senior tag
válasz
#84221696 #95461 üzenetére
Nem tudom ez egy kicsit sántít mert ha volt beállítva teloszám akkor annak megváltoztatásához elsőként a régi számra küldenek egy kódot tehát a régi telószám is kell.
Én akartam jelszót cserélni és egy olyan szám volt mergadva aminek a kártyája már nincs is meg először a teloszámot kellet megváltoztatni. de ahoz is kellet küldenem neki egy bankszámlakivonatot amin rajta volt egy régebbi vásárlás. ezútán törölték a régi számot adhattam meg egy újat és csak utána cserélhettem jelszót. -
benvolio
őstag
Na, ez is megvót, mégsincs este: AMX M4 tankász.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Windows 10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Cyberpunk 2077
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest