Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S.Copperpot

    tag

    válasz zodo #93321 üzenetére

    Bár ezt ennyi adatból nagyon nehéz megmondani, ami nekem feltűnt, az az alacsony találati arány, és a kicsi sebzés együttható. A két érték nekem azt mondja, hogy a célzással lesz a gond. Én azt javaslom, a szokásos dolgokon kívül (olvasd el a wikit, bújd a guide-okat, nézd a youtube videókat, kérdezz konkrétan, ha valami nem világos), hogy javíts a célzáson, hogy ott találd el a tankokat, ahol számít, és koncentrálj a sebzésre. A sebzésből jön az XP nagy része, és szinte a teljes pénz. Ha sokat sebzel, jönni fognak az eredmények.

    Szerki: ja igen, és elsőnek szerintem a KV1 ágra koncentrálj, ha az megvan, akkor pedig próbáld ki az összes tankot az első 5 tierben, ami érdekel. Mire mindenfajta tankot kipróbálsz, lesz már annyi tapasztalatod, hogy eldöntsd, hogy neked melyik nemzet melyik típusú tankjai jönnek be legjobban, és arra haladj tovább.

    Még valami: fejlessz kötélidegzetet. Szükséged lesz rá. ;)

    [ Szerkesztve ]

    We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play. We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the Gods.

Új hozzászólás Aktív témák