Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
válasz
MinionFlasH #76891 üzenetére
Igen randomban. Nagyon elrontotta akkor a navigációt
Ilyen módon én még soha nem segítettem senkit azt el kell ismernem (ez a mód nem jut eszembe valahogy) de ha valaki szorult helyzetben van és tehetem akkor általában segítek mérlegelve a szituációt. Ez a tegnapi eset nagyon jól esett, elég ramatyul ment de emiatt mégis jól esően gondolok a tegnapi napra. Van még remény jó közösségi játékot játszani randomban is nem csak a rage. Én bízok.
-
.OM.
aktív tag
-
h1mpi
félisten
Régebben nem úgy volt, hogy ha gyakorlatilag egyszerre lett a két bázis elfoglalva, akkor döntetlen? 2% különbség volt és vesztettünk?!
-
sith7
félisten
Van most tesztszerver ?
-
Szasinka
tag
válasz
S.Copperpot #76877 üzenetére
Az én tippem:T26E4 SP
Hogy ne csak sírás rívás legyen a csapattársakkal kapcsolatban: Tegnap olyat tapasztaltam amit eddig még talán soha 8,5K csata alatt. BatChat-el voltam, javító már elhasználva, épp töltés közben amikor elkapott egy arty splash, lánc le (épp kb 40-el mentem nem egyenes vonalban szal minden ok), az ellentől egy obj. 140 egy dombon átnézve egyszer meglőtt, majd a mi obj. 140 fogta magát és beállt elém, védve az ellen objec-tól amennyire tudott
. Fel is vett egy lővést de sajnos egy másik arty is becsapott utána a francia tizes megint. Igazi team shield volt randomban egy kb 1100-as WN8-as emberkétől. Nem győztem hálálkodni a hozzálállása miatt.
-
h1mpi
félisten
Kicsit lejjebb vitték az árakat a Premium Shopban, gondolom nem sokan vették a 30K-s napi akciós tankokat
-
mcwolf79
veterán
válasz
S.Copperpot #76876 üzenetére
Ne foglalkozz vele!
Jano kollega mindig külső dologban keresi az okot, ha épp nem megy neki a játék és/vagy bukik. -
04ahgy
nagyúr
válasz
AMX 50 100 vagy Indien Panzer.
HGyu
-
Djuree
félisten
aufsklarung pancserral legjobb köröm volt tegnap. t8 csata, 5 kill, 1800dmg, 1500 spot, mégse lett acetankerem.
pedig én hoztam le, végére maradt 5 ellen, abból 4-et én lőttem ki.
nem sok mindenre jó ez a tank, de néha lehet fun kört menni. meg a wt e100 is pattog róla, 2x egymás után. -
emre
veterán
válasz
Pörsingre tippelek.
-
S.Copperpot
tag
válasz
jano_77 #76837 üzenetére
Ez poén volt? A random battle módban sosem számított se a játékos, se a legénység tudása, se a felszerelése, modulok, csak a tank tierje és súlya (mármint MM súlya).
Gondolod nekem még sosem volt részem ilyen csatában? Ez is benne van a pakliban, egyszerlenn, egyszerfenn, satöbbi. Biztos láttál már ilyet. A következő feladvány megfejtésénél majd meglátod, hogy én min szoktam kaparni magam, de engem (és még sok hozzászólót és olvasót) mégis ritkán lehet itt sírdogáláson kapni. Akkor is inkább a játék alapvető, 3 éve nem fejlesztett hiányosságaival kapcsolatban, nem a "szar meccsméker" meg a "hülye artisták" témakörben... egyébként sírni lehet, csak azért legyünk tisztában a játékszabályokkal, mielőtt - hogy egy kortárs gondolkodót (magamat) idézzek - "kiállítjuk magunkról a bizonyítványt".
Ha poén volt, sorry, de nem jelezted, engem meg időről-időre elkap a hevület... -
galervin93
addikt
Ó igen, szeretem, amikor "idiot" vagyok valamely csapattárs szerint... :-)
-
Enzolord
addikt
Valaki árulja el nekem, és elnézést, ha idióta a kérdés, de Komarin hova lett a pályák közül?
-
fradi81
veterán
Hazánk fia lehet találkoztam ma vele egy csatában látszólag agyhalott volt, max átlagsebzését a matildával érte el.
Másnak is feltűnt már úgy látom hogy valami nem ok vele: [link]
üzenetre nem reagált, ez tényleg bot. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
rlazol #76868 üzenetére
Köszönöm, ez megtisztelő, de csak teljesen átlag játékos vagyok.
Talán egyszer visszaveszem, mert egy jó tankról van szó, de az E-50 sokkal közelebb áll hozzám (a saját kategóriáján belül szerintem egy jobban használható tank mint a Panther 2). -
rlazol
veterán
válasz
fradi81 #76866 üzenetére
Bingisz, köszi!
SHiZUOKA - én is hozom a másik tankból a biztonságost, akkor a vizes lőszerrekeszt elhagyom. mivel sokkal jobb játékos vagy, mint én, azt hittem, ontottad az ászokat a kedvenc cicámmal. Én nagyon szeretem, és nemhagyom ott ász nélkül, bár az E50 már ki van fejlesztve
fradi81-köszönöm! venti ilyen sokat számít? repeszpáncél esetleg?
-
Simi37
őstag
Melyik az az oldal ahol a tankok "sebzésszintjét" lehet nézni színhez?
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
rlazol #76863 üzenetére
Ez a kérdés melyik hsz-emre irányult? Az E-50-re nem kell, egy biztonságos elhelyezést esetleg adhatsz neki, ha szükségét érzed (nekem másik tankból került át a személyzet, ezért volt a legénységnek alapból, első képességként kiosztva).
Kérdésed zárójeles részét végképp nem értem, nekem a Panther 2-vel nem lett meg az ász, az 1. osztályt elég sokszor sikerült megfutni, de annyira nem érdekelt, hogy addig megtartsam, ameddig kihozok belőle egy tank ászt (kicsit megfoghatatlan tank volt a számomra, szerintem jó a Panther 2, szóval biztos én nem játszottam vele elég jól). -
Bad Pritt
félisten
Valaki be tudja linkelni ftr-ről az új brit td-kről a cikket? Asszem volt egy, ahol adatokkal fel volt sorolva az összes, de nem találom.
-
ddt500hu
veterán
Azért ez nap nem semmi volt a HSC klánnak.
Első körben az IDEAL-t vertük meg (10-ek a kampányban), semi final-ben az EFE-t (5-ek a kampányban!!), a final már csak ujjgyakorlat volt.
-
Dryman
őstag
Hahó Parancsnokok!
Kérdésem az lenne nincs e véletlenül valakinek egy fölös invite cod-ja?
anno a razer-es csodajátékból biztosan maradt valakinek!
Kérem szépen legyen olyan kedves! Meglepetés lenne az új acc karácsonyra, és gondoltam addig kicsit fejlesztgetek....
Jelzem ez nem a toborzásos jelenséghez kell!
Köszönettel!
Dryman
privátba jöhetne is ha kérhetem! -
Bad Pritt
félisten
Fury vs. Tigris. Szerintem nem is lett rossz, kár, hogy nem az egész csatát csinálták meg.
-
dfsz34
őstag
válasz
04ahgy #76852 üzenetére
Én az IS7-t. Rájöttem, hogy úgyis a nulláról kell kihúzzam, akkor már miért ne egy új accon, de ahogy fsb írta, jobb lett volna azonnal kitalálnom (minden nap 25 arany). Először nem láttam benne értelmet, de így már logikus, hogy kihúzzam.
Ha sikerül a terv, akkor a churchill a kapott aranyakból meg is lesz.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #76840 üzenetére
Ez a mod még jobban tönkre teszi a játékot majd a **** artyk miatt....
-
PR0JECTNR56
addikt
-
ddt500hu
veterán
Éppen most vertük le az EFE-t cw-n.
-
-
fradi81
veterán
kezdődik
-
jano_77
nagyúr
válasz
S.Copperpot #76834 üzenetére
-
Angel1981
veterán
válasz
MinionFlasH #76827 üzenetére
Még csak T6-ban járok azon a vonalon, anno még a Ferdire vágytam, de a jelenlegi tudásommal már csak a JP II jöhet szóba, mert fontosabb a mozgékonyság, mint a páncél!
-
S.Copperpot
tag
válasz
jano_77 #76833 üzenetére
Szerintem igen. Valószínűleg, ha pontra kiszámolnánk nem nagyon lenne eltérés a két csapat között. Nekem is tűnt gyakran unfairnek a leosztás, de amikor visszaszámoltam a súlyokat, minimális eltérés jött ki a csapatok között. Próbáld ki te is, itt van, hogy hogy kell: [Matchmaking, súlyozás, WoTWiki]
Ugyanez igaz a csata közbeni érdekes át nem menő, lepattanó találatokkal kapcsolatban: ha visszanézed, kikockázod a replayt, az esetek túlnyomó többségében kiderül, hogy mi és miért történt, nem nagyon van misztikum.
Én mondjuk már leszoktam az ilyen ellenőrizgetésekről, mert elég időigényes, de a "sírásokat" megelőzendő esetleg érdemes lehet elemezni a helyzetet, mielőtt ország-világ előtt kiállítjuk magunkról a bizonyítványt... (ez most általános megállapítás volt, és nem rád, itt bárkire, vagy egyáltalán a WoT-ra vonatkozott).
-
LobiDrg
aktív tag
Hali.Van valami infó hogy mikor lesz legközelebb teszt szerver ?
-
jr1994
addikt
válasz
MinionFlasH #76830 üzenetére
Csak épp ha jól tudom annak a legénysége nem kompatibilis a JT-ével. Én a Ferdivel meg voltam elégedve, a másikat nem próbáltam még.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #76827 üzenetére
Ferdim nem volt, de ha a mozgékony td-t szereted, akkor a JP II. Nagy kedvenc
-
MinionFlasH
senior tag
JpantherII vagy Ferdinand?
Azt tudom, hogy a frédi páncélosabb de lassabb, és fordítva, de melyik használhatóbb? Sima JpantherI elég papír volt...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #76805 üzenetére
Az a szerencse, hogy a kis accomon fogok játszani 1 hónapig és várhatóan nem találkozok az általad terjesztett arty-moddal. (t8-ig tán nem...)
Ha neked megnöveli az eredményességet, akkor gyenge játékosok is szüretelni fognak vele..
(#76816) dfsz34 Miután elcsesztem az invite kódot mérgemben vettem goldot a t10 húzós accra és azon vásároltam Churchill 3-at meg T14-et, hogy ne unatkozzak.
És akkor szembesültem azzal, hogy nuncs legénység a prémtankokban..... Hajnali 5 volt és még farmolnom kellett volna, hogy bevásároljak javitókészletből meg egyebekből.
1 nappal előbb kellett volna kezdeni ezt.... -
Bad Pritt
félisten
Nem tudom, hogy innen küldte-e be valaki a Spähpanzer meccsemet Ph3lannak, ha igen, akkor köszönöm, mert kikerült.
Itt nézhető. -
Angel1981
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #76818 üzenetére
Köszi az ismertetőt, megyek ezért a tankért, hasznos volt!
"A motor néha sérül front találat esetén (elöl elhelyezett váltó és erőátviteli rendszer ugye), de leégni nem szokott. A lőszerrekesz védelme elégséges, de láttunk már jobbat."
Azt tudod, hogy elkezdték szétválasztani a váltót a motortól, így a frontváltós tankok közül egyre kevesebb fog szemből kigyulladni? Az első körben a magas szintű tankoknál lépték meg (mint pl. az E 50), de elvileg jön majd a többi is.
-
PR0JECTNR56
addikt
E-50
Az eleje elég nehézkesen indult, T10-ben azért nem sok mindenkit lehet meghatni az alap átütés/sebzés kombóval, viszont már egy rövid ideje teljesen kifejlesztett a gép, szóval ennek fényében a továbbiak.
A frontpáncél felső lemeze nagyon korrekt darab, tolatás közben egy kis riszálással a lánc nagyon sokat le tud venni a bejövő esetleges sebzésből és sidescrape-re is jó kisebb tankok ellen. A top löveg nagyon jó, egyedül a lövegsüllyedés az, ami kevés tud lenni időnként és van amikor egy kicsit nagyobb átütés is jól jönne, de alapvetően remek.
1v1-es helyzetbe szoviet közepes tankokkal nem szabad kerülni, mert RoF-ban és mobilitásban nyilván le tudják nyomni az E-50-et.
A mobilitás megfelelő, a végsebesség erős oldala a tanknak és még sohasem rammoltam annyit mint ezzel, a lövege mellett ez a második legnagyobb fegyvere. A motor néha sérül front találat esetén (elöl elhelyezett váltó és erőátviteli rendszer ugye), de leégni nem szokott. A lőszerrekesz védelme elégséges, de láttunk már jobbat.
Még tanulni kell ezt a gépet is, de alapvetően egy elég jól használható tankról van szó, ma már sikerült egy vállalhatóbb kört menni vele: -
csapee
őstag
-
dfsz34
őstag
Benevezek én is a prém tank a meghívásos küldetésben. Az is7 amúgy is hiányzik, akkor kifejlesztem egy új accon, meg annyi aranyat szerintem összekaparok az akciókban meg a jelszó változtatással, hogy megvegyem a churchill iii-t majd az akcióban és akkor kredit gondom se lesz többet ezen az accon se (t-25 jobb szerintem, de az már van, azt ismerem, inkább veszek churchill-t akkor már).
De hogy mennyi retardált van tier1-ben, iszonyat, meg a "seal clubber"-ek, akik köpik az aranyat meg a jóég tudja hány skilles bandával mennek, de sokan regelnek új accot, az is látszik azért.
Kicsit elkentem a szájukat a nagy arcúaknak a gépágyús MS-1-el. Volt olyan ugatás a chat-ben, mikor egyedül lemészároltam őket a bázisuknál. Két csapattagnak rimánkodtam, hogy segítsenek, még két ellenfél van, legalább spotolják fel őket, mert alig maradt hp-m, ne a házaknál kempeljenek. Sokáig nem mozdultak, aztán a "segítség" annyiban kimerült, hogy ez egyik vízbe fulladt, a másik meg a nyílt mezőn akart átkelni, kb a feléig jutott és nem spotolt senkit, gondolom volt bino-ja a renault-nak, észrevették
Nem baj, adtam az arcuknak. Az utolsó trükkösen elbújt, de kilógott az eleje
pár másodperccel a vége előtt kikaptam.
Medál eső:
-
csapee
őstag
válasz
Bingisz #76808 üzenetére
Bingisz ha este hazamegyek es minden csataban 5-5 arty lesz a rohadt mod miatt kb hasonlot foganasitok rajtad:
Mind megfizettek, köcsögtöcskölők. Ti vagytok a legnagyobb dákóslukkolók. Sírva nézitek, ahogy szétkúrjuk az anyátokat, rinyapinák. Ha elérünk Hollywoodba, a miramaxos filmforgatógecikkel megetetjük a szarunkat, aztán kiszaratjuk, és megetetjük velük azt, amit a mi szarunkból szartak. Aztán ti jöttök, pinaszomorítók. Puszi. Jay és Néma Bob.
-
emre
veterán
válasz
jano_77 #76809 üzenetére
Nem tudom, de esetleg próbáld meg újrapakolni a játékot. Én ma tettem fel újra, frissen letöltve az egészet, mert akadozott az fps. Előtte meg ha a fiam nekiállt youtube videót nézni belaggoltam 500-600-ra 3mb-os nettel. Most 500mb-os letöltés mellett max 60-as pingem volt, 70-80 fps-el. Szóval sokat számít mennyi frissítés kerül rá időközben az alap játékra. Természetesen a modjaim továbbra is működnek.
-
Bingisz
addikt
válasz
jozefgucci1 #76806 üzenetére
-
emre
veterán
válasz
jozefgucci1 #76806 üzenetére
Letöltöd a mod-ot, aztán egy replay-t és megnézed.
-
-
válasz
jano_77 #76779 üzenetére
" De az egyik enemy tanknak csak én láttam úgy, hogy maradt vmennyi HP-ja a körben vagy ez vmi BUG?"
Valószínűleg kilőtte a teljes legénységet, nekem is volt olyan MS-1-gyel, hogy kaptam két lövést, az egyik vitte a sofőrt, a másik a parancsnokot, de a tank életének a fele még megvolt.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Házimozi belépő szinten
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest