Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
fsb1000 #75349 üzenetére
Mai Priest meccseim:
1. 3 kill (ebből 2-t spot nélkül), 600 dmg, Stark medál, vereség, 500 wn8
2. 4 kill 1010 dmg, (3db egyhit full hp-ról,140-220 sebzések) Az ellenfélnél volt egy fcm pak aki a cap mögötti bokorba bújt a sok hülye meg özönlött a cap-ra 13-7 állásnál. 8 killt csinált az fcm. 13-14 állásnál kilőttem egy medium III-at és bevártam az fcm-et. El is találtam de 30 hp maradt rajta full hp-ról. utána csiki-csuki egy köztünk lévő sziklánál miközben ő cap-elt. Még kettőt lőttem vaktában de a végén ki kellett mennem elé az idő miatt. Egy lövéssel kicsinált (170 hp). Az átlagsebzése 110/175, A Priest alja ugye elég kemény, amin nem megy át a HE. Még rohadt mákja is volt...
3000 wn8, ez is csak azért, mert a végén ugye a saját szpotomat lőttem.
Ha valami értelmes tankkal vagyok azonnal rohanok a bokorba felszpotolni az fcm-et, hogy legalább a többiek kilőhessék. Na pont az ilyen tehetetlenségek miatt csökken a wr. -
Angel1981
veterán
válasz
Diarmand #75383 üzenetére
Ok, értem!
Nem akarom izzítani a hangulatot, csak jeleztem, hogy ha esetleg összejön, engem érdekelne, puszta kíváncsiságból.#75382 Enzolord: hmmmm...... de azokban a bimbó nem látszódott - vagy legalább is nekem egy sem ugrik be. Anélkül mit ér az egész?
#75374 SHiZUOKA: ez már kicsit tényleg nevetséges....
-
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet ha megnézek egy saját replayt akkor a tankok kiinduló pontja és a tankok is fekete a minimap-on!?
Mit kell és hol állítani,hogy úgy nézzen ki mit mikor csatában vagyok!? -
Mottie
őstag
Valakinek van valami tippje arra, hogy IS-3 -mal hogy tehetem magam hasznossá T10-ben? (nyilván stock torony és IS ágyú...
)
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #75391 üzenetére
Szerintem amit írtál az teljesen elfogadható, érezhetően tapasztalatokra alapuló vélemény az artykról.
.
Régebben az artyk uralták a pályát, szinte a legtöbb csatában nekik "dolgoztunk" és tőlük féltünk.
Nagyon sokat panaszkodtam arty ügyben 1-1,5 éve
Aztán jött a nagy arty nerf, helyre állt az egyensúly a pályákon, de ma is van olyan csata ahol 1-2 arty dönti el a csatát. Igenis van szerepe random csatákban is, sebzésük nem elhanyagolható.
A nerf óta nem sokat CW-ztem, de a legtöbb térképre kellett az arty. Ha haszontalan tank lenne nyilván senki sem vinné CW-re.
Az angol artykkal ismét teret nyernek (én is megyek az FV ágon), és a WG-nek is volt pár artysta akciója az elmúlt hónapokban. Jó lenne ha nem lenne változás ez irányban, mert a mostani illetve 1-2 hónappal ezelőtti állapot teljesen megfelelő arty ügyben. -
Kean_Sorbo
őstag
Úgy látom, nagyon nehéz lesz az út a SU-122-54-ig (szerencsére csak "100 valahány ezer" XP).
Bátran kimerem jelenteni, hogy ez eddig a leghasznavehetetlenebb bádogdoboz amivel játszottam. Még a Foch-t is alulmúlja. Nem, annak még a közelében sincs. Legalább lenne valamennyi átütőereje az ágyúnak, és ne kellene ennyit célozni, akkor még szódával elmenne, de így? Állandóan az égre néz, hogyan lehet így bárminek az alját belőni?
Talán 5 lepattanót láttam róla. Nyolcas TD-nek ez egy vicc. Az E25 ehhez képest egy szőnyegbombázás.
A francia TD ág is csak fanatikusoknak éri meg, de ez? Ez meg az ilyen hülyéknek mint én.Megmondom én a tutit arty témában, mert viszonylag jól űzöm ezt az ipart.
Lehet befolyásolni a csatákat, ami meg is látszik a WR-n, de korántsem annyira mint bármelyik másik tankosztállyal.
Nagyon pálya- és csapatfüggő az egész. Ha viszonylag kiegyenlített a két csapat, akkor lehet az ember hatással egy csatára. A nagy számok törvénye szerint ennek az esélye 33%. Ezeknek a harmadát városi pályán csapatja az ember, tehát kb. 20% azon csaták aránya amiben hatással lehet az arty a végeredményre. Aztán az RNG-ről nem is beszéltünk.
Ha valaki jó arty-val, akkor ennyi elég a jobb WR-hez, de ez szerintem egy 5%-os szórást jelenthet.Mentem egy kört ma a GWT(P)-vel. Szóval a 3903 dmg, és 4 kill nem volt elég a győzelemhez. A másik oldalon lévő arty nyerte meg a csatát. Replay.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Simi37 #75388 üzenetére
Szerintem nem lesz baj, az előző mikropecsnél se nagyon volt.
Egyébként tényleg elég idegesítő, hogy minden "nagy" pecs után újra kell vadászni a modokat, pedig elég keveset használok.
De ami most leginkább hiányzik az a WotLogger stat program. Hiába írták a fejlesztők mégsem megy a 0.9.4-el. -
Simi37
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #75374 üzenetére
Remélhetőleg az egyéni aslainom ezt is átvészeli.
-
Stigma.HC
senior tag
Én csak azt sajnálom, hogy a konteó hívőknek nincs külön saját szerver
. Mert van, hogy összekerülök velük egy csapatba és mit ad Isten, a manipulátor miatt amit bekapcsolnak nekik az én játékomat is tönkreteszik
A piroskák játékát még csak csak-csak lehet kompenzálni,, na de még én sem tudok mit kezdeni a WG gombjával ha tekernek rajta
-
Enzolord
addikt
Emberek, ekkora cicaharc, meg E-pénisz méregetés egy ki*szott játék miatt...
Örülök neki, ha az életben ez a legnagyobb problémátok, mert akkor máshol minden rendben.. -
Diarmand
senior tag
válasz
Angel1981 #75377 üzenetére
Váltottunk pár privátot, amiben nem egyszer elhordott engem gyáva szarnak, csak mert munka után, fáradtan nem akarok ts-re menni max hétvégén. Pár levélváltás után megírtam neki (aki kéri annak küldöm az egészet), hogy rábaszott, mert most felmegyek.
Ez volt kérlek 21:05-kor. Azóta többször is fellépett ide, olvasta is a levelet, de válaszolni már nem mert és ts-re is baszik feljönni, pedig tudja az elérhetőséget (és lenne ideje is, hisz ő írogatta h nem merek felmenni). Eddig volt nagy a pofája, gondolom rájött, hogy élőszóban enyhén nehezebb lenne azonnal ferdítve reagálni a dolgokra, mivel nincs idő szelektálni a másik mondandójában és időközben kigondolni mit hazudjuk illetve tényferdítsünk.
Ezek után majd jól leírja, hogy stílusom meg a durva sértegetésért (tacskó LEL) nem fog velem beszélni. Pedig ő írt rám, hogy adjak neki ts-t. Adtam. Ennyit erről az emberről.
Szerk: vagy majd azzal jön, hogy fellépett csak már nem voltam ott... -
Angel1981
veterán
válasz
Diarmand #75355 üzenetére
Én pl. szívesen meghallgatom - ha összejönne, várom a részleteket!
#75373 benvolio: Te is 35, vagy afeletti vagy? Aki itt még igen, az tudja, hogy a rendszerváltás előtt hogy kellett "vadászni" egy-egy "cicivillantásra" - simán megeshetett, hogy csak a Szilveszteri műsorokban fordult elő, évente 1x.
-
PitLee
őstag
-
h1mpi
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #75374 üzenetére
-
PR0JECTNR56
addikt
Holnap érkezik egy újabb mikropatch, a 9.4.2 formájában, szóval akinek kedves az élete készítse a res mods mappáját.
-
gege71.hu
addikt
Ez mi a bánattól van szerintetek. tegnap óta ez fogad belépés helyett.
Indulás előtt tegnap még letöltött hozzá valami frissítést, alkalmazta is a telepítő majd azóta csak ezt csinálja -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #75362 üzenetére
"Azt se állítottuk, hogy az arty sebzése nem befolyásolja a csata kimenetelét. "
.
Bocsi nem én ferdítek....
Kaleun állította ezt és innen indult a beszélgetés fonala: [link]
Ezt írta:
"Mivel artyval hiába osztasz ki nagy sebzést, gyakorlatilag nem befolyásolod a csata kimenetelét."Megtisztelnél ha visszavonnád az állításod mely szerint én ferdítek. Kösz!
-
PitLee
őstag
Firing Range
És akkor mindenki egyszerre El Bimbo - Bimbo Jet -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #75360 üzenetére
Nanana, már megint ferdíteni próbálsz.
Nem arról van most szó, hogy az artyzás miatt romlik a WR, hanem továbbra is arról beszélünk, hogy egy artyknak sokkal korlátoltabb lehetőségei vannak a győzelemre töréshez.
Azt se állítottuk, hogy az arty sebzése nem befolyásolja a csata kimenetelét. Annyit mondtunk, hogy az artynak a sebzésen kívül nincs nagyon más lehetősége, ami befolyásolni tudja a csata kimenetelét, mondjuk egy med tankhoz képest. Pont erről van szó, hogy nem tud spottolni, meg furikázni, mint egy másfajta tank. -
PitLee
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #75358 üzenetére
Régebben volt egy hasonló játék, csak a WG "bezáratta" boltot.
(nem a Tank ACE) -
fsb1000
nagyúr
válasz
scyllarus #75357 üzenetére
Természetesen ezzel egyet kell értsek.
Már az elején írtam, hogy 100 játékosból 5-10 jó artysta és HT/TD/MED esetén ez akár 30-40 is lehet.
.
Viszont én meg azt nem értem, ha valaki azt hiszi az artyzás miatt romlik a WR%-a, akkor minek artyzik?
Vagy ha úgy gondolja az arty sebzése nem befolyásolja a csata kimenetelét, akkor minek lő vele?
Gyak elfurikázhatna a pálya nyugisabb szakaszain, vagy mehetne spottolni. -
Diarmand
senior tag
válasz
fsb1000 #75354 üzenetére
És még mit szeretnél?
Azt, hogy legyen ugyanekkora arcod akkor is, amikor feljössz ts-re és megmagyarázod húsz tömör percben, hogy miért 52% WR-től fog csalni a játék
Meg a többitMás.
T-44-85 és T-34-85M a játékban? "Majd ha készen lesznek."A T34-85M-re nem mondtak valami küldetést, hogy abból lehet megszerezni? Meg négy másikat is adnak egyéni küldikért vagy ezek kampánytankok lesznek?
-
scyllarus
veterán
válasz
fsb1000 #75349 üzenetére
"De azt továbbra is tartom, hogy a jó játékos artyval sem megy 49% alá, különben béna artysta, átlag alatti."
Oké, legyen ebben igazad.
De egy jó játékos más típusokkal is 49% körül van? És ha az a jó játékos mondjuk 54-55% körül van átlagban, akkor az artykkal elért (legyen felfelé kerekítve!) 50%-a nem rontja az átlagos 54-55%-át?
Mert szerintem igen... -
PitLee
őstag
Egymás marása helyett, itt a mega, giga, über game
Ground War
-
Diarmand
senior tag
válasz
[HUN]Dani #75353 üzenetére
Abszolúte nem. Neki fültanúk kellenének, akik hallgatják az egészet, hogy később ne legyen félreértés abból, hogy ki mit mondott a másiknak vagy a másik kérdésére, így viszont minden elhangzott marhaság megmarad az utókornak, amit nem lehet majd utólag letagadni. Mivel nem hiszem, hogy bárki is kíváncsi lenne erre, így ketten leszünk, akkor meg nem marad más lehetőség.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #75351 üzenetére
Pontosan.
Le is írtam, hogy mitől lehet jó az arty wr% átlaga valakinek.
Azt is leírtam én nem vagyok jó artysta. Azért 55%-os a winrátám, mert olyan artykkal játszok amikkel szeretek menni és élvezetes játszani velük.
.
Anno században nem vagy csak nagyon ritkán használtam grille-t. Annak a jó wr-je meglepő és nem tudom mivel magyarázni: talán szerncsém volt.
A nerf óta csak 2 artyt használok. Században sosem.(#75352) Diarmand Az elfelejtetted leírni, hogy én azonnal jelentkeztem a TS-re. Írtam PÜ-t, és miután nem regáltál WoT-ban rád írtam. Te utasítottál el mert fellőtték pizsidett. Asszem 22:00 körül volt.
Hétvége?
Felveszed?
És még mit szeretnél? -
Diarmand
senior tag
Látom fsb hozza a formáját. A stílusa, a kommunikációja, ferdítései nagyon emlékeztetnek valakire innen a topicból. Szerencsére az illető már jobb útra tért
Ja igen, fsb annyira kardoskodtál a ts beszélgetés mellett miután felhoztam és ahogy írtam is, nem zárkózom el előle továbbra sem. Hétvégén megejthetjük, aki akar jön oszt hallgatja, fel lesz véve teljes terjedelmében. -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #75346 üzenetére
Ja meg megnéztem milyen artykkal vannak a csatáid. Mily meglepő a nerf előtti Su-26 statod nem kicsit torzít a dolgon a 419 csata+59% win rateval. A másik meg a francia prém arty, ami overall is vezeti a statisztikát az artyk közül. Szóval kb. a tanktípus T18-ai azok artyk. A 3. pedig a grille, amivel anno 6-os században toltuk még nagyon nagyon régen. De ha megnézed azokat az artykat amiket randomban használtál pl. Ob212, GW Tiger, hummel, egyből látszik az, hogy mennyire győzelemre törő tankok ezek az artyk valójában.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #75347 üzenetére
Pontosan nem tudom, de elenyészőt. Pár % körül.
Nehéz tankkal megyek szinte mindig századba, CW-re, mert nem vagyok jó artysta, és közepes könnyű tankokkal sem játszom túl jól.
.
(#75348) scyllarus : De értem, ezt le is írtam HáGé-nak még példát is írtam rá.
De azt továbbra is tartom, hogy a jó játékos artyval sem megy 49% alá, különben béna artysta, átlag alatti.
.
Épp ez volt a kiinduló pont, hogy Kaleun fórumtárs azzal akarta magyarázni a gyenge WR%-át hogy artyval játszik. Az én álláspontom szerint, ha szerver átlag alá megy wr%, akkor bizony a képességei gyengébbek az átlagnál, hiszen a többi artysta ugyanazokkal az artykkal játszik mint ő. -
scyllarus
veterán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mottie #75340 üzenetére
Szerintem nem kell ezt túl ragozni. Meg kell nézni mennyi az artyk wr szerver átlaga.
Aki alatta van annak az "artyzós" képességei gyengébbek mint az átlág játékosé, akinek meg felette annak jobbak vagy olyan artyt használ ami jobb mint a többi arty.
Itt lehet megnézni az noobméter szerinti átlag WR-eket: [link]
Itt képként is lementetem a t7-t10 adatokat: [link a képre]
.
Jól látszik, hogy az általam átlagos mondott 49-50% (>1% draw) győzelmi arány közé esik az artyk átlaga. Némelyik arty gyengébb WR-t mutat némelyik erősebet, de az SPG átlag nem megy 49% alá.Ezenkívül mindenki megnézheti a vBaddicton a saját SPG winrátáját: [link] Ez az enyém:
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Most tettem fel a Jacktor mod pack-et és azt szeretném megkérdezni, hogy melyik config fájlt és pontosan mit kell átírnom hogy csak 1 sorban mutassa a tankjaim. Nagyon zavar hogy két sorban vannak, sok helyet foglal.
-
scyllarus
veterán
válasz
fsb1000 #75338 üzenetére
De, eltérhet. Nagyon nem érted. Nincs az artykat soraiban tudó csapat hátrányban, mert mindkét oldalon vannak, kb. egyenlő létszámban - ez igaz. De ha egy értelmes játékos - és azért ide többnyire azok járnak - szeretne a beállított 49%-nál nagyobb győzelmi arányt - ez is jellemző, és ezt képes is elérni - ez sem ritka itt, ahhoz érdemben befolyásolnia kell tudnia a csata kimenetelét akkor, amikor gyengébb csapatba kerül. És ilyen szokott lenni, és ezt a dolgot (mármint kiegyenlíteni a többi csapattárs balf.szságát) jóval nehezebb artyval megtenni, ez tény.
-
Mottie
őstag
válasz
fsb1000 #75338 üzenetére
Azért ez nem teljesen így van...
Egy játékos aki heavyvel lehozza a csaták 70% -át beül egy artyba. Mi biztosítja, hogy az artyban is ugyanúgy lehozza a csaták 70%-át? Itt jön képbe, hogy mennyivel kevesebbet lehet artyval hozzátenni a játékhoz. Amit írsz az akkor igaz, ha valaki ígyis-úgyis 0-t tesz hozzá a játékhoz, annak bizony tök ugyanannyi lesz a WR-e minden tanktípussal.
-
bigobert
tag
Arty témához, ha valaki kíváncsi erre, pár hónapja linkeltem már:
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #75335 üzenetére
Nekem nincs semmi meglepő benne, hiszen eddig is ezt állítottam.
.
Ha nincs egyik csapat sem hátrányban az artyk miatt (ahogy írod), akkor az artyt használó játékos győzelmi aránya se térhet el ez miatt az átlagtól, vagy a többi tankosztályétól.
Szerintem ez egy logikus következtetés.
.
A játékosok egyéni tulajdonságai és képességei miatt tér el a winráta az átlagtól.
A globális statisztikákban is megmutatkozhat ez, hiszen a kiváló képességű játékosok sokkal kisebb mértékben használnak Artyt mint közepes vagy könnyű tankot.
A gyakran artyzók többsége közepes vagy annál gyengébb képességű játékos.
..
(#75334) HáGé
Szerintem ez egy jó megközelítés.
De ha elfogadjuk akkor ebből csak az következne, hogy artyval kevésbé lehet az átlagtól eltéríteni a Winrátát.
Vegyük az átlagot 49-50% közé. Az 1%-nál kevesebb döntetlen miatt.
Jó játákos HT, MED, LT winrátája 54%, akkor az artyval is 50% felett lesz.
Ha 49% alatt van, akkor artyval gyengébben játszik, mint az átlag artyzó. -
PitLee
őstag
nem mostanában volt -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #75332 üzenetére
De nem érted, hogy nem ez volt az alap feltevés? Ki mondta, hogy akármelyik csapat is hátrányban lenne az artyk miatt?
Egyáltalán milyen téma az, hogy mi történik akkor, ha mind a két csapaton ugyan úgy módosítunk???
Mi a meglepő azon, hogy ha egy kétnyelvű mérleg mind a két oldaláról levesszük ugyan azt, akkor nem változik semmi? Képzeld, ha mind a két oldalról kivennénk a heavyket akkor sem szenvedne egyik csapat sem hátrányt, sőt, ha a TD-ket, vagy a medeket, vagy a lightokat vennénk ki, akkor sem történne változás a két csapat esélyeit illetően. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #75331 üzenetére
Nem terelek. Miért terelnék?
Csupán hoztam egy példát, milyen az amikor mindkét csapat tulajdonságain egyenlő arányban módosítunk.
Gondoltam így jobban megérted.
.
Akkor felteszem a kérdést: Kérlek válaszolj.
Ha WoT random csatában mindkét csapatban azonos számú és tierű/tulajdonságú arty van, akkor valamelyik csapat hátrányt szenved az artyk miatt?
.
Szerintem nem. -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #75329 üzenetére
De most minek terelsz azzal, hogy kivenni mind a két oldalról, meg hogy mind a két oldalon vannak? Egy kicseszett szó nem volt arról, hogy mi lenne ha ki lennének véve mind a két oldalról. Az a téma, hogy nehezebb artyval tenni a győzelemért a korlátolt lehetőségeik miatt, ami miatt az artykkal rosszabb a győzelmi arányuk a játékosoknak.
-
Bingisz
addikt
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Bingisz #75324 üzenetére
Természetesen a felsorolt különbségeket nem vitatom.
Csak remélni tudom, hogy elfogadod azt az egyszerű tényt, ha két 15 fős csapat küzd egymás ellen és azokban egyenlő számú és tierű/tulajdonságú arty van, akkor az artyk miatt egyik csapat sem kerül hátrányba.
.
Olyan ez, mintha fociban kiállítanák mindkét oldalról a kapust. Egyik csapat sem kerül hátrányba a másikkal szemben. -
scyllarus
veterán
válasz
Bingisz #75324 üzenetére
Nagyon nem vagyok arty-párti (sőt) Ebből mondjuk a védenit (ha resetelni értelemben gondoltad) simán lehet artyval, sőt foglalni is. Mondjuk a francia artykra gondolok, azok elég mozgékonyak, hogy eljussanak odáig.
Eddig egy (1) csatában tartottam hasznosnak az artyt, foglaltunk itt is, ott is, nálunk én meg egy arty, náluk egy T1HT. Döntetlenre álltunk, az artynk találomra átlőtt a mi bázisunkra (Highway volt), és sikerült resetelnie (splash vagy találat, nem tudtuk meg), így győztünk. Mondjuk nekem majdnem mindegy volt, addigra már megvolt a Top Gunom. (Azok kedvéért írom ide, akik emlékeznek rá a korábbi hsz-aimból, hogy alapvetően foglalásellenes vagyok) -
Bingisz
addikt
válasz
fsb1000 #75322 üzenetére
Nézzük artyval mit tudsz tenni hatékonyan egy csatában a győzelemért:
-sebzést osztani
-kilőni tankokat (bár már ezt is kevésbé hatékonyan, mint egy normál tankkal)Nézzük mit tudsz csinálni mondjuk egy meddel hatékonyan a győzelemért:
-sebzést kiosztani
-kilőni tankokat
-spotolni
-védeni
-foglalni
-sebzést felvenni
-flankelni
-átrohanni a map egyik végéből a másikbaHa ebből mondjuk az utolsó kettőt kivesszük, bár szvsz. ezek iszonyat fontos dolgok, akkor is tisztán látszik, hogy egy artynak sokkal korlátoltabbak a lehetőségei, mint egy normál tanknak. Ebből remélem már sikerül megérteni, hogy miért is nehezebb artyval győzni, mint bármi mással.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Szasinka #75321 üzenetére
Ebben igazad van, de ha egy random csatába artyval mész, akkor a túloldalon az esetek nagy részében pont annyi arty van mint a te csapatodban. Így működik az MM, kiegyenlíti a csapatokat tank szempontból, a játékos tudását nem figyelembe véve.
Tehát csupán azért nem lesz valakinek rossz WR% artyval mert artyval játszik, hanem azért lesz gyenge a Wr% bármely tankkal, mert az átlag játékosnál gyengébben teljesít azzal a tankkal (jelen példában artyval). -
Szasinka
tag
Mondjuk ha lenne egy szavazás arról, hogy melyik tankkal lehet legjobban "hard carry"-zni van egy sejtésem, hogy nem az artyk nyernének.
Hint: nem éppen a legflexilisebb class... (vs TX med pl) -
fsb1000
nagyúr
válasz
N. A. Attila #75306 üzenetére
Innen tudod letölteni: [link]
Bár szerintem akit kérdeztél nem ezt használja, hanem egy erősebb színezésűt.
Régebben a "Korean Random Weakspot Skins" tartottam a legjobbnak, mert a legkevésbé zavaró, és elég sok tank benne van. -
h1mpi
félisten
Dupla... lagol ez a ***
-
h1mpi
félisten
Jpanther II-vel legyűrtem f2f egy SP-t
A csávó nem kicsit kurwazott
Lőttem 3-at a lézerágyújába és megköszöntem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
KaLeun #75308 üzenetére
Semmit nem forgattam ki.
Csupán más a véleményem az általad tényként közölt állítások kapcsán
Jelesül nem tudtál meggyőzni arról, hogy az artyk (mint játékelem) miatt rosszabb lehet a WR%, és hogy az arty sebzése nem befolyásolja a csata kimenetelét.
.
Szerintem arra is való a játék fóruma, hogy ezeket a téves elképzeléseket megbeszéljük. -
sith7
félisten
-
h1mpi
félisten
válasz
N. A. Attila #75306 üzenetére
Aslains modpackben van.
-
KaLeun
senior tag
válasz
fsb1000 #75292 üzenetére
Lehet, hogy te nem mondasz faszjankót de minden mondatodban kiforgatod, mellémagyarázod, burkoltan lehülyézed, lesajnálod, elütöd, stb. a neked ellentétes véleményen levők mondandóját. Aztán a mézes-mázos szavaid mögül csöpög az álnok méreg. Légyél oly megértő és ne válaszolj valami kétszínű, értetlenkedő, sajnálkozó és szánakozó választ.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
KaLeun #75296 üzenetére
Kaleun: semmilyen értékelhető érvet nem mondtál, csak kijelentetted, hogy azért alacsony a WR%-od, mert arty-val játszol. Ezt annak kapcsán írtad, hogy kikapcsolt cseteden ([link]) játékközben ezzel cseszeget egy Maus [link]
.
Én azt gondolom, hogy a 48% nem túl alacsony, és bizonyosan nem azért ennyi mert artykkal játszol. Ha mégis az artyk húzzák le a statod, akkor meg az lehet a gond, hogy az átlagosnál kevesebb az érzéked az artykkal való eredményes játékhoz. Ezenközben van képed azokat "faszjankózni" akiket kilősz artyval, mert nem mozognak. [link]
Jól gondoltad, hogy erre reagálni fogok,.
.
Ha a te gondolatmeneted lenne igaz, akkor mindenkinek alacsony WR%-a lenne artykkal.
Úgy gondolom az az álláspontod is hibá,s hogy az artyval leadott sebzés, nem befolyásolja a csata kimenetelét. -
h1mpi
félisten
És amikor az E75 basecamper tomato? Komolyan olyan csapatok vannak...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest