- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153194 üzenetére
szerintem ez így ebben a formában nem igaz, Te is tudnál még fejlődni, csak ahhoz napi szinten 8-10 órát kellene tolnod a wotot, ahogyan az unicum játékosok tolják.
én pl. tuti leragadok itt, mert a könnyű és a med ágat nem szeretem, inkább a nehéz és páncélvadász ami fekszik.
a játék viszont eltolodott a könnyü tankok irányába, sajnos. -
Barret001
addikt
válasz
popey37 #153190 üzenetére
Teljesen felesleges resetelned,mert az életed elunod,mire eljutsz erre a szintre.(skillek)
Azt meg remélem tudod,hogy ha az ellenségnél jó a csapat,és nyerni akarnak,akkor
a statod alapján döntik el hogy mennyire vagy veszélyes a csata kimenetelére nézve...
Nem részletezem hogy ez mit jelent -
popey37
addikt
válasz
ddt500hu #153193 üzenetére
én sem tudom, nagy böszme dög, lassú is, de az ágyúja az kiváló: amikor az IS-3 a 243-as goldal kapja a 240 damagét, akkor az azért jó érzés, más meg pattog róla.
amugy tényleg nem tudom, egyszerüen jó vele játszani, a 6-os heavykat jól eltalálták , még az orosz T-150 is op.
persze nem veszi fel egyik sem a versenyt a régi KV-1S szörnyeteggel, de a hatosok között sok jó tank van. -
xAttilax
őstag
válasz
popey37 #153190 üzenetére
szerintem teljesen felesleges, pár százassal lenne több, nézd meg a 30 és 6 napos átlagod, kb annyi lenne az új. De akkor megint 0 legénység és fejlesztés elölről, annyit nemér. Vagy a paddolás kicsi tankokkal amivel jól megy a játék (m6..stb) de az meg azért felesleges mert lenne egy gagyi 2000-ed amin "értő" szemek csak nevetnek. Nem rossz a statod csak el kell fogadni, hogy ennyi.
Én is most megragadtam a sajátomnál és tudom, hogy elértem a maximumot amit torzítás nélkül tudok is tartani. Ennyi, soha nem leszek 4000.es unikum mert a képességeim ebbe a játékban ennyit tudnak és pont -
popey37
addikt
válasz
Barret001 #153188 üzenetére
ha tudnád, hogy hogyan jött össze ez a csataszám.
kb. 20k csatám volt, mire elmagyarázták, mi hogyan müködik, és ez most komoly, lövésem sem volt, csak játszottam. volt olyan tank amire egyszerre 3 fullos skillt fel tudtam tenni.
és innen már nehéz javitani, nagyon lassan megy.
most kb 1300 a wn8 és 6k a személyes értékelésem a wotban. olyan átlagos szerintem, láttam már sokkal több csatával rosszabb statot is.
amikkel játszom tankokkal azokkal általában, nem átlagban, hanem általában jól megy, persze vannak sokszor rossz körök is.
mindig arra törekszem, hogy a saját hp meglegyen legalább sebzésben.amiota a wot a teljesítményt nézi és nem a gyözelmet, vereséget, azóta megy felfelé a statom.
perszue lehetne jobb is, de a volt klánban sok volt a csapatozás ami rengeteg bukott meccsből állt, az sokat elvitt a személyes értékelésből, közel 7k volt, most meg ennyi.jr1994(B): köszi nem is ismertem ezt az oldalt.
-
jr1994
addikt
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153187 üzenetére
mostanában azért az M6 2000wn8 fölött zár, de a sok csataszám miatt lassan megy feljebb az adott tank statja,
most a statrombolo az arty, tolom a T55A kampányt és nem igazán jönnek össze a meccsek. de sebaj.
épp azon gondolkodom, hogy érdemes lenne e resetelni az accomat.
M6 hp: 870
-
ddt500hu
veterán
-
xAttilax
őstag
válasz
popey37 #153182 üzenetére
ez egy (1) csata ami statisztikailag tökéletes elhanyagolható. Mivel nincs 4000 wn8-ad (amit csatáért kaptál) és az átlag sebzésed sincs ennek a közelébe, szóval nagy valószínűséggel ezt mondjuk 5-7 ből egyszer hozod és közbe lesz egy nagyon rossz köröd és máris kijön az 1000-es átlagod.
-
ddt500hu
veterán
-
Barret001
addikt
válasz
popey37 #153177 üzenetére
Én meg 6-os szintig játszom... heti 20-30 csata
Kv1-T-28 ezekkel a legmagasabb a winrate. Ezek több száz csatás tankok,tehát korrekt érték. Ha a winrate-et akarnám húzni,csak ezekkel mennék... De a folyamatos fejlődés is megoldás,csak az sokkal lassabb eredményt ad. Ha előveszek egy nagyon régen használt tankot,egyből kijön hogy mennyit fejlődtem! Az átlagsebzés tükrözi
Legtöbbet tanulni csapatban lehet,sok olyan dolgot rendszeresen használnak,amire randomban az életben nem jössz rá magadtól...
-
popey37
addikt
válasz
xAttilax #153178 üzenetére
nem tudom, a wotlife az összes csatát nézi, vagy ott is különszedi a csatatipusokat?
mert aki sokat erödözik, csapatozik, és többet nyer mint veszít, annak jóval jobb a statja mint aki csak randomozik.
a wotlife meg szerintem kicsit csalóka: ugyanis amikor huzol egy tankágat vannak szopós tankok, amivel kínszenvedés játszani, meg az artyk amik igen jól lerontják a statot.
nekem a 209 kifejlesztett tankból összesen 22 van garázsban aminek a fele prémium tank.
amik nem tetszenek azok mennek a levesbe: pl .nincs tier 10 a garázsban. -
xAttilax
őstag
válasz
popey37 #153171 üzenetére
igazából nem
nem sebzed meg átlagban a saját hp-dat se (nézd meg wot-life-on) ezáltal az arányokat sem tudod befolyásolni és a az eredményre sem vagy olyan nagy hatással. Ha valaki megsebzi a hp-ja másfél vagy dupláját és az adott tank meghatározó a csata kimenetlére, szóval nem valami bottom HT vagy arty..stb akkor olyan mintha 17VS15 18VS15 ..stb lenne, magyarul az arányok sokkal kedvezőbbek és nő a nyerési esély, persze ezen kívül még 1001 dolog beleszól.
A te statisztikád tökéletesen tükrözi a wr-ed. kb ennyi wn8-hoz ennyi wr jár. nézz meg pár klánt ahol hasonló játékosok vannak mint te és nagyjából nekik is ennyi lesz. régi klánom, itt is tökéletesen tükrözi, míg egy FAME ahol jobban felborítják a random arányát (sok tierX, szakasz..stb) többet is nyernek. -
popey37
addikt
válasz
galervin93 #153173 üzenetére
nem akarok állandóan nyerni, de ne a wg döntse el egy csata erdméynét, hanem a csatában résztvevő játékosok tudása.
jól néztünk volna ki ha a háborukban előre meg lett volna írva, hogy ki nyer és ki veszít. tudom ez durva példa.a wg abban segítse a játékosokat, hogy azonos feltételeket biztosítson minden játékos számára: pl. ha én tier6-ban akarok játszani akkor ne tegyen be a tier8-ok közé, balanszolja a tankok besorolását: azonos számú light,meg,heavy és td, meg arty.
nyilván az adott tankal akar mindenki játszani, és nem szenvedni 1-2 tier-el feljebb, ahol szinte esélye sincs.
ja és ezt a szpotter dolgot vagy teljesen javitsák ki vagy ne legyen spotter. a háborúkban amugy sem volt felderítő tank, ezt itt találták ki.
ott a felderítő egy gyalogos rádiósból és egy másik katonából állt általában.az azonos tierben lévő tankok átütésének , sebzésének a páncélzathoz balanszolása: lásd T37 vs OI. vagy tier 10-ben maus vs szinte bármelyik heavy, nem igazán lehet beütni.
most lehet azzal jönni, hogy a gyenge pontot kell lőni, ez igaz, de a csatában nem egyedül az a tank van amit lőnél, bizony ott vannak a többiek is akik nem nézők a játékban, nem várják meg mig pontosan becélzod az adott tank gyenge pontját, és akkor nem beszéltem a szórásról.
minden tierben vannak olyan tankok amiket a saját tier nem igazán üt bezárja le a pályák azon részeit, ahov eszetlen modon most felmásznak a játékosok, bár nem tudom minek,
mert semmi hasznuk.
legyenek szimetrikusak a pályák, jelenleg sok olyan pálya van amelyik kedvez az egyik oldalról.szóval lenne itt mit javítani minden téren, rengeteg pénz befolyik napi szinten amit szépen eltesznek zsebre.
kérdezem én:mi szükség van a HD térképekre, tankokra?
akkora erőgép kell hozzá ami csak nagyon kevés játékosnak adatik meg anyagi téren.
mi szükség van a játékindulás előtti össze-vissza lövöldözésnek?
a repkedő madarakra, a repülögépekre?
értem én hogy élethűbbé akarják tenni, de elöször a hibákat kellene kijavítani és a fentebb leírt dolgokat fejleszteni.
Ja és a legfontosabb: én nem tudom mikor indult ez a játék, csak 2013 december óta játszom vele, de még mindig csak a BÉTA verzióval játszunk, hetente legalább 1 micropach, 1- 2 havonta verzió váltás, kédezem én minek?nem sirok, én elfogadom így ahogy van, költök is rá, nem tagadom. de ezek a fennálló problémák megoldásra várnak.
BARETT:
tier 6-9-ben játszom, kizárólag olyan tankjaim vannak amikkel szeretek játszani. és félreértesz: engem nem érdekel túlságosan a statisztika, de a játékélmény annál inkább, mivel kikapcsolodni jövök fel nem idegeskedni. persze szeretek nyerni: ki nem szeret, de egy jó kis meccs végén nem igazán érdekel hogy nyertem vagy vesztettem. de amikor az első 3 percben már 8:0 na olyankor szokott elszakadni a cérna.
-
Barret001
addikt
válasz
Ha a winrate-t akarod húzni,akkor nézz körül a tankjaid körül,melyikkel a legmagasabb,avval menj.
A játékosállományt vegyük egyforma tudásúnak nagy átlagban!(vegyesen egyben az összes) Ebben az esetben egyforma tudással játszanak ugye? Azaz 50% lesz a fele-fele arány. Ez egy átlagos teljesítmény .Itt jönnek képbe a különféle tankok. Amit javítani akarsz,annak megfelelő tankkal kell többet menned.
Ha folyamatosan váltogatod őket,benne maradsz az 50%-ban.Ez van... -
Viktoár
addikt
galervin93
"Ez a baj. Itt mindenki k...ra ért a játékhoz, böfög-röfög ökörségeket, csak éppen önmagát nem veszi észre. Nem lenne szégyen tanulni, olvasni, kérdezni, de nem, megy a csípőből tüzelés, meg a félinformációs okoskodások. Persze ez nem újkeletű probléma, pláne nem ez a játék hozta elő..."
Maradjunk ennyiben és téma lezárva.
-
galervin93
addikt
válasz
Elszálltak a rof/dpm-értékek, amit a hp nem követett. Egy jó ideig közepes tankoknak kedvezett a környezet --> gyors csaták, nagyarányú győzelmek (és persze vereségek).
Egyik sorban leírod, hogy balanszol az mm és te ezt tudod, a másikban meg sírsz, hogy jönnek a 30%-os napok. Hát nem ez a balansz másik oldala? Vagy persze mindig csak nyerni akarsz igaz? Van olyan is, azt hívják szuperunikumnak, és még neki is """csak""" 60-65% lez a wr-je."általában minden csatában megsebzem a saját hp-m 1,5-2x-ét, persze van amikor nullázok, de ez mindenkivel előfordul."
Ha tényleg "általában minden" (wut, most akkor melyik?) csatában ennyit sebeznél, nem 50% lenne a wr-ed. Nincs ezzel baj, én sem vagyok sokkal jobb, csak ne ferdítsünk. -
xAttilax
őstag
-
popey37
addikt
válasz
galervin93 #153154 üzenetére
ja és a rendszeres 8:0 meg a többi hasonloan alakuló csata is azért van mert béna vagyok?
általában minden csatában megsebzem a saját hp-m 1,5-2x-ét, persze van amikor nullázok, de ez mindenkivel előfordul.
nehogy azt mond, hoghy az teljesen természetes, hogy a csata kezdete után 2 percel már 7-8:0 az eredmény az ellen javára.
régen ilyen nem volt.
33k csatám van, kb, két honap alatt 50-60 pontot javitottam a WN8-on. ez szerintem nem rossz, figyelembe véve a sok csatát.
de a gyözelmi arányom 49,5 és 50,5 között mozog fel le.
itt nem az a baj, hogy szopat a wg, hanem az, hogy aki 50% körüli gyözelmi rátával rendelkezik az ott is marad, mert a wg nem engedi elmozdulni semerre, attól függetlenül, hogy a wn8 meg javul folyamatosan.saját tapasztalatom az, ha elérem az 50,05% körüli winratét akkor jön 20-30 olyan meccs ahol beleszólásom sincs semmibe: vagy kiszednek első percben, vagy15:0-4 az eredmény.
van jópár tank a garázsomban amivel szeretek és elég jól tudok is játszani és azokkal sem megy olyankor.
mondok példát is: az M6-al közel 3700 csatám van, imádok vele játszani, a csövön ott figyel a 3 kiválóság jele és folyamatosan 90% körül mozog a kiválóság jel %-a. jelenleg 93,5%.
namost ha szopóágon vagyok akkor nem vagyok képes 500 sewbzésnél többet összehozni egy-egy meccsen. ha elmulik a szopóág, akkor nemritka a 2-3k sebzés sem meccsenként.ezt magyarázd meg valamivel.
vagy arra a pár napra amig szivatnak elfelejtek játszani?
szóval kicsit érdekes ez az egész, de lassan olyan lesz mint a lottó: sorsolják a gyözteseket, ezért van ennyi boot gamer is, betolja a tankot azt vagy nyer vagy nem.
-
Barret001
addikt
válasz
xAttilax #153166 üzenetére
Nem akarom védeni,tudom hogy stat padder,és írtam azt is,hogy sokadik reroll acc. Ennek is készült az account. A lényeget is írtam,egy darabig 4000 felett tudja tartani,aztán meg nem hogy fejlődik,hanem zuhan le a teljesítménye,és folyamatosan! Ezt már sok accounttal eljátszotta.
-
xAttilax
őstag
válasz
Barret001 #153163 üzenetére
Ez egy sima fail reroll acc. Nem tudja azt a szintet amit szeretne és az egy idő után ki is jön. Ha megnézed magasabb vagy nem WN8 farmolos tankokkal nem tudja tartani még a 3000-et se (kép). El kell fogadni, hogy ő nem egy 4000wn8-as játékos.
Azért ehhez nem kell nagy statikusnak lenni, hogy lásd.. amíg nem tud Tier IX- X-es (normál, med vagy ht) tankkal 3500wn8-at csinálni addig csak egy gagyi low tier padder és semmi több. -
ddt500hu
veterán
Én nem tudom mi van de az utolsó patch engem teljesen kinyírt. 2279wn8-ról elkezdtem szépen visszazuhanni.
A legtöbb csatában csak nézek mint hal a szatyorban, hogy mi van? [link]
Mai nap eddig:Tank ászt én is elvétve szerzek már.
Pedig két hónapja az utolsó 1000 csatám 2500wn8 volt.
-
Barret001
addikt
válasz
galervin93 #153154 üzenetére
Szeretném ha értékelnéd a munkatársam teljesítményét,és észrevételét!
Ez a sokadik reroll accountja,egy darabig minden remekül megy,bőven 4000+ WN8-cal!
Aztán elkezdi büntetni a játék! Ugye látszik a "fejlődés" ? Ezt az accountot is abbahagyta...
Ez már a sokadik neki,és mindig ez az eredmény. Már többször abbahagyta a játékot,de mindig reménykedik,
hogy hátha történik valami változás. [link] -
xAttilax
őstag
válasz
popey37 #153159 üzenetére
az nem konstans érték hanem inkább egy szorzó, minden olyan érték ahol van az rng(sebzés, penetráció, szórás..stb) azt a számolás közben szorozza meg a +-25% intervallumával. Szóval ha megnézed a sebzésed az se mindig maximum és minimum, hanem a kettő közti érték. az a +-25%.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Viktoár #153146 üzenetére
Ha arra a dologra hivatkozol tényként ami az MM licenc-ben van leírva, akkor valamit félreértettél. Olvasd át újra az idevonatkozó részt.
Érdekes, hogy a matematikát említetted. Két csapat, 30 játékos véletlenszerűen összerakva, 25% rng, stb. Mégis minek ebbe jobban belenyúlni?
Hidd el nincs rózsaszín köd, én látom a játék valódi hibáit.
-
popey37
addikt
válasz
Papooo #153155 üzenetére
én most a 7-es német artyval a 4. kampányküldit csináltam meg kiválóra a T55A részben, már a 7.-nél járok.
jó kis arty a 7-es német. igaz nem egy óriási sebző, de tölt gyorsan és szerintem egy artynál pláne most, hogy ez a kábítás dolog is bejött, lényeges dolog, ráadásul elég pontos is.
-
galervin93
addikt
válasz
Viktoár #153146 üzenetére
"Nem gondolom hogy manipulált hanem tudom mert hivatalosan is elismert tény."
- manipuláció akkor volna, a ez sehol sem lenne leírva. De mivel le van, sőt, te ezt elfogadtad, innentől kezdve mi a sírás oka?
S mi az oka annak, hogy sokan simán 55% körüli, vagy feletti WR-t produkálnak? Fentebb írta artysta barátunk, hogy neki a recentje 55%, rossz a balansz - az még véletlenül sem fordul meg a fejetekben, hogy a teljesítménynek köszönhető ez?"Annak adtam hangot hogy a tanks.gg szerint nem sebezhető abból a szögből de a játékban igen. Ez az átverés és ezért (is) neveztem manipulációnak."
Miután, ahogy említették, nem hivatalos oldalról van szó, nem nevezheted annak, aminek nevezted. Magyarul fogalmazva alaptalanul vádaskodsz, ha így könnyebb.---
Ez a baj. Itt mindenki k...ra ért a játékhoz, böfög-röfög ökörségeket, csak éppen önmagát nem veszi észre. Nem lenne szégyen tanulni, olvasni, kérdezni, de nem, megy a csípőből tüzelés, meg a félinformációs okoskodások. Persze ez nem újkeletű probléma, pláne nem ez a játék hozta elő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest