Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
válasz
Vitiris #13586 üzenetére
ez baromijó. megoldható angolul is? én nem szeretek magyarra fordított játékkal játszani, tépem a hajam a félrefordításoktól. igazából csak az aznapi eredmények érdekelnének wn6-al, winratioval meg a wn6 aznapi statjaival.(wn6=wn7). a színes cset annyira nem izgat, sőt
-
szbalogh
addikt
válasz
GaburroSan #13569 üzenetére
-
Quan-Chi
őstag
kb ugyan ezen a szinten vagyok most, csak én a csapattársaimnak írom ! este 8 körül ültem le játszani, 3 tankról sikerült leszedni a szorzót ez idő alatt. kb 5 perc alatt veszítünk úgy hogy fel sem fogom mi történik ( az csak 1 dolog hogy mindig a low tierbe rak kivéve az E100al
) de azok az idióták akikkel 1ütt vagyok szerintem még soha nem látták ezt a játékot és top tier tankok sebzés nélkül az első percben meghalnak én meg szenvedek , próbálom irányítani a birkákat de le se szarják . hogy ezek mit élveznek ebben a játékban ? csak hetzerrel 8at buktam 1más után de most már olyan ideges vagyok hogy hagyom a picsába ...
-
hfrici
aktív tag
válasz
Plasticbomb #13573 üzenetére
thx
-
Plasticbomb
addikt
-
GaburroSan
aktív tag
Aki tényleg kételkedik az M10/Panther erejében annak itt 1 kis kedvcsináló! Nem kell 8-as prémtank farmolni!
És itt a csata is![link]
-
dorka16
aktív tag
Köszi mindenkinek!
-
Chris0321
veterán
válasz
dorka16 #13561 üzenetére
Amit le tudsz levenni arany nélkül(álcaháló, periszkóp távcső, szerszámos láda) azokat akármelyik tankra át tudod rakni. Ha lesz féláras akció(elég régen volt lassan ideje lenne mert még nem tudtam kipróbálni az E-100-amat mert az akciója óta nem tudtam rá felszerelést venni) érdemes lesz egy két dolgot venned amit át tudsz rakni máshova is. Én is be szoktam vásárolni ha tudom milyen tankokat veszek majd, hogy olcsóbban megússzam a dolgot. A periszkóptávcső nagyon hasznos tud lenni, főleg ha nincs aki spottoljon neked de volt olyan is, hogy bár a többi tank között álltam mégis én spottoltam a többieknek a csata utáni összesítő szerint. A szerszámos láda gyorsítja a tank javítását ami főleg akkor jó ha új még a személyzet és nincs még javítás skilljük vagy még csak most kezdték tanulni.
-
dorka16
aktív tag
Ha depóba küldöm az álcahálót utána milyen tankra tudom felszerelni? Csak ugyan olyanra? Vagy közepes tankét közepes tankra stb??
-
CHaooSS
őstag
válasz
arpeen2 #13556 üzenetére
hupsz most látom h Fel megelőzött. na m1 akkor kérdezek már valamit ha írtam
Fv215b az jó tank? kifejlesztettem már, de még nem szántam rá magam, hogy megvegyem. mondjuk Conqueror nekem tetszett és elég jól is tudtam vele játszani, de az Fv-t sokat lehúzták ahogy láttam és még IS-4 ből is többet látok a játékban.
megér 6 misit vagy inkább álljak neki a WZ-111 nek? -
Fel
addikt
Hihetetlen, hogy már tier 9 heavy tankkal játszva is képesek néhányan virnyogni, hogy "Jaj, már megint nem top dog vagyok!"... Az ilyeneknek mi kellene? Loltraktorokra vadásznának? Harass, harass!
arpeen2: Át. Csak többet veszítenek. Pl. 20k kreditért 90 helyett 80%-on fognak kezdeni.
-
arpeen2
senior tag
Közepes tank legénységet (100% + skills) át lehet képezni nehéz tank legénységgé ?
-
Plasticbomb
addikt
OB 261. A mai nap 3 egymás utáni csatában mentem úgy, hogy senkit nem találtam el, pedig lőttem, mint a veszedelem, teljesen beszűkülve. Ez kb 30 lövést jelent összesen. 30 ból egyszer sem akart betalálni.
Úgy kezdődött, hogy Apval első percben ammorackoltam egy IS-7et. Beírtam, hogy LoL. Onnantól semmi nem talált. És végül, 3 csatával később úgy fejeződött be, hogy csináltam 5k damaget és 4 killt. Abban a körben. Addig mind mellé. -
CHaooSS
őstag
válasz
Iron Funeral #13543 üzenetére
Nagyobb sebzés nagyobb átütés..
csak szerinted rosszabb, nagyon jó az a gun
-
Iron Funeral
őstag
Csak nekem tűnik úgy, vagy a Batman nagy ágyúja tényleg rosszabb mint a 100as
-
virkir
veterán
válasz
marked one94 #13528 üzenetére
Aham... meg a platoon társ aki felhúzza a szánalmas eredményt
meg amikor én is ott voltam
Ja mindjárt leszek.
-
válasz
myckey #13533 üzenetére
Erről jut eszembe. tegnap kempinovkán a felső részről indultam, elmentem balra fel a dombra, majd mivel ott senki nem jött szembe a pálya szélén az ellenfél bázisa felé mentem.
Amikor a jobb alsó sarokhoz már közel voltam, elkezdtek körülöttem becsapódni lövések. na mondom ez meg hogy? lopakodok meg minden. sehol enemy. kicsit paráztam de mentem tovább. kiderült, hogy a sajátjaim eltévedt lövései csapódtak be körém (onnan tudom, hogy az enemy közül mindenki háttal állt, amikor bejutottam mögéjük és fingjuk nem volt egy darabig, hogy ki öli őket).
T1 Cunninghammel voltam.
-
myckey
veterán
válasz
marked one94 #13530 üzenetére
persze!
csak HA megáll a gép,mer a sofőrre éppen rájön a kakipisi,akko má a lövésed megy át a túlódarra -
Kean_Sorbo
őstag
-
CHaooSS
őstag
Eddig még nem próbáltam arty-van közelharcot 8.6 óta, de mondom megpróbálom mert úgy is Lori-val voltam.
kb 5m-re voltam az SP-től na mondom lövök mert ilyen közelre úgy se kell megvárni, hogy beszűküljön na.. lelőttem a háztetőt.
utána megpróbáltam kiszedni egy type-ot ott is kb pár méterre voltam erre a földet lőttem meg..
Most komolyan közelre miért kell ilyen rohadt pontatlannak lennie?
-
myckey
veterán
válasz
marked one94 #13528 üzenetére
na ja,az a zászló alap
egyébként meg jó lövés volt!de ugye mindenkinek lehet szerencséje
-
iwu
addikt
válasz
#35692544 #13526 üzenetére
tegnap először anyáztam a játékban...Ruinberg.
3 enemy maradt. Mi 5en. Jobbra középen a házak közt a 3 enemy, tőlünk 1 vk meg én is vk-val. Többiek a városban osztottak...
Erre a másik vk elmegy capelni, ottagyott egyedül a 3 enemyvel...2-ővel elboldogultam, mert mindegyik a menekülőt akarta lőni...
Ember a végén 0 damagevel maradt a lista végén top tierből... -
válasz
marked one94 #13521 üzenetére
tankjaim felét nem is használom és megvettem jó párra a festés meg lengyel zászlót...
idióta, a munkahelyen nem jó ha az ember hangosan felröhög b+
bocs nem akartalak megbántani.
-
munnergep
senior tag
Mióta otthagytam a tierX-et, visszamentem tier V-be és elkezdtem újra tanulni a játékot, azóta megint kezdem szeretni én is:
statom -
Fel
addikt
válasz
Spenike #13518 üzenetére
Pedig tényleg nem nagy ördöngősség...
Új hsz írásakor ott van alul, hogy "Új kép feltöltése a szöveghez". Szépen meg vannak adva miből mekkora lehet a max méret. A képet kikeresed, OK. Majd miután feltöltődött, a szöveg után hagysz egy sorközt (szépen rendezve legyen), és rányomsz a "Beilleszt" gombra. És voila, kész.
-
Remus389
veterán
nahát az ilyenekért éri meg játszani 6-an voltak ellenem, már az ellenséges Su-85 már dörzsölte a tenyerét, csak annyit mondtam hogy "wait and see"
előszőr a legyengültekkel végeztem, majd a SU-85 és T-14-gyel
-
virkir
veterán
-
Spenike
tag
-
Remus389
veterán
ha berak majdnem top tanknak a T-25-el, kb ez szokott történni
a gold ammot elhasználtam a churchill-re ezért -8000 a profit :/
-
emre
veterán
-
Eagle16
addikt
válasz
Patrick76496 #13498 üzenetére
A 7/1-essel még egy darab csatát sem mentem, most a Foch-ért grindelek éppen.
-
iwu
addikt
Engem szopat ez a játék 3 napja... tegnapi szorzózás, a legjobb chance 35% volt, és rendre 2 tierrel magasabbak közé rakott... 30 mecsből 2x voltam top tier...hagytam is a f@$zba...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 15 3501 /11.gen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD FHD
- Bomba áron eladdó DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/14/FHD/IPS/Garancia/
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest