- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
xAttilax #104696 üzenetére
Én is nagyon sokat megyek a kis kínaival, de annyira nem jön be. Persze csinálja a kreditet rendesen, meg azért élvezet vele játszani, ugyanakkor dühítő, amikor lepattanok a lorrainről, meg a T150-ről...
Egy picit buffolhatnák, mondjuk 200 körülire a pent és akkor még akár mehetne 10-esek ellen is, simán benne lennék egy ilyen módosításba.
-
dvids
aktív tag
A Lorraine nekem kész trauma volt, annyira más, idegen, soha nem éreztem rá, bevallom sokszor egyszerűen afkoltam vele ha még ócska pályára is rakott, az eredményeim is olyanok persze. Ma már lehet jobban menne vele, de a 13 90 után még mindig nagyon idegen ott, ebben egyetértek.
-
zsolthee
senior tag
A light tankos küldetésekhez:
Az LT-15 Stug nekem Cliff-en lett meg. Délről indulva agresszívan előre mentem E3-ig. Az ellenfélnek nem volt szerencséje mert addigra betáraztam és tudtam tartani az artynak az E100-at.Tegnap zolikabmx (wot nick) segített nekem a T28 LT-10-ben (max XP + survive). Ha olvasod a topicot, akkor köszi még1x a segítséget, közreműködést.
-
Bingisz
addikt
válasz
szallasi007 #104689 üzenetére
200 pennel és tier 9-ben nevetséges alfával?
Viszont sokkal jobban beleillene az ágba, mint a lorraine. Én kicseréltem volna a két tankot, a lorraine lenne a prémium tier 9 (vagy 8), ez meg lehetne a sima tier 9 a 100 milis löveggel, a bc előtt.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
rbertkrl #104669 üzenetére
Emre (és a Századosunkkal nem is találkoztál
) ilyen nyers, de egyáltalán nem akar senki sem megbántani. Néha ilyen egyértelmű válaszokat írnak azok, akik több éve fórumtagok (és nekik már ezek a dolgok maguktól értendőek).
El kell nekik nézni. Ez olyan mint régen a katonaság, van egy kis benevelés. Ennyi.
Nem kell rögtön mellre szívni a cinikus megjegyzéseket.Ui: Nézd meg az avatar képeket, rögtön látod, ki milyen aranyos/komoly/pszihotroper.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #104656 üzenetére
Na 14 csata kellett hozzá, hogy összejöjjön, de meglett
1390-nel és t54 ltwt-vel próbálkoztam illetve egyszer megfuttattam az elc-t is, de azt kár volt
Első 4 csatából rögtön 2x meglett volna a stugos lt-15, de a T28 HTC-shez még hiányzott pici.
Aztán még 1 ilyen csatám volt amivel a stugos meglett volna, de arról nics kép.
A többi csata elég vegyesen sikerült, hol a spot hol a sebzés nem jött össze. Kedvencem az volt amikor Live Oakson 10 percen át folyamatosan spotoltam az ellenfél összes heavyjét amíg elmásztak a bázisunkig és a két piroska artink ebből összesen 300 sebzést lőtt ...Aztán a 14. csatában végre kifutott egy jó kör. Karelia támadás mód, támadó oldal. Megvártam míg meghal a szokásos középre sunnyogó ellenséges light aztán bementem középre aktív spotolni a bázisukon lévőket. Majdnem agyvérzést kaptam olyan sokáig spotoltam az IS4-et és senki nem lőtte. Végén már átváltottam sima lőszerre hogy megyek az artikért amikor hirtelen rámesett az IS4 és elég nagy mákkal sikerült életben maradnom.
-
Jammalan
tag
Nagyjából követem a topicot és ha jól látom akkor továbbra is az az álláspont, hogy csak januárban jön a mission a premium fv 4202höz és elég előtte megvenni az Action Xet ahhoz, hogy jogosult legyek a missionre. Jól tudom?
Még mindig hiányzik 40+k xp és az simán meg is lenne addig, viszont nem akarom beszopni a dolgot, hogy ha a cserénél meg kell lennie az FV4202nek, hogy jogosult legyek.
-
adamgreen
senior tag
-
rbertkrl
aktív tag
Az más kérdés. Nem mindenki játszik olyan jól, hogy randomba folyamatosan pluszba jöjjön ki. Legalábbis akkor úgy tűnik, hogy én biztosan nem. Én sajnos nem cvakkban meg egyebekben vagyok, de legalább a társaság jó, nem nyerünk meg mindig mindent, de ezzel nincs is baj. A prémium tankoknak pontosan az a lényege, hogy általában nem veszteségesek és különlegesek, szóval nem minden sarkon rohangálnak Löwével az emberek stb. Számomra a játék csak most kezdődik el komolyabban. Ez azt jelenti nálam most, hogy kell egy tank, ami akkor is kihúz a szarból, ha mással már nagyon minuszos lennék és szeressek is vele játszani. Egy cromwell b-be még nem halt bele senki szerintem, de akár a japán heavybe sem. De gondolom Te nem használtál sohasem egy AMX CDC-t, vagy Panther 8,8-at t8-asban
-
emre
veterán
válasz
rbertkrl #104669 üzenetére
Ó, én alapból ilyen kedves vagyok.
És tényleg nem sok mindenre jöttem rá ez alatt a pár év alatt mióta ezzel a vacakkal játszok, de azt tudom hogy prem előfizetés nélkül is tier 9-ig nem veszteséges a játék, ha valaki úgy áll hozzá.Mellesleg engem a cvakkban is az agyvérzés kerülgetett mikor t8 sh-ra prem tankokkal jöttek, meg ott duplázták azokat a szarokat amikkel nem mertek randomba menni mert nem volt fullos.
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm szépen a látatlanban is eluralkodó "arroganciát" a szavaid mögött. Segítséget kértem. Az ilyen "segítségek" köszönöm nem kellenek.
Nem mellesleg jó, ha sh közben is jön be a credit(erre gondolom eddig nem jöttél rá, vagy nem sikerült eljutnod idáig ezzel a gondolkodásmóddal). De köszönöm, hogy gondoltál rám. Szép estét.
-
kchryss
veterán
válasz
sith7 #104664 üzenetére
Randomban nem olyan jó, mert rakja 8-asba is. De strongholdban ahol csak 6-osokkal találkozik azért jó szokott lenni. 6-os sh-ban egyetlen hátránya, hogy lassú, ezért nem szokták szeretni az irányítók, mert nehezebb vele rugalmasan alakítani a taktikát. Egyébként nagyon én sem ajánlom.
Egyébként 6-os prém tankokból nincs nagy választék. Type és Cromwell B jók, de a type light a Cromwell B meg ritkán kapható és akkor is elég drágán.
Farmolásra 8-as prém tank jobb. -
dvids
aktív tag
válasz
rbertkrl #104662 üzenetére
Ha a lightok ellen kifogásod van, akkor lehet a Cromwell B sem neked való. Annak a játéka sokban hasonlít a light tankokra: páncélja nincs, gyors, többségében lightokra jellemző gyors tüzelésű, kicsi alfájú, közepes átütésű löveggel. Nem teljesen lightos a játékstílusa, de hasonlít, előbb próbáld ki a sima Cromwellt, hogy bejön-e.
-
kchryss
veterán
válasz
rbertkrl #104659 üzenetére
6-os sh-ba Cromwell B-t és type 64-et szoktak vinni legtöbben. Néha előrordul Rudy is. A lengyel skoda nem tudom mennyire lett használható, de láttam már sh-ban. Ami jó szokott még lenni az a Harag (Fury), de az már nem kapható. A japán tigris is használható, de ritkán látni.
TOG, SU100Y, Dicker felejtős. -
törölt tag
válasz
rbertkrl #104654 üzenetére
Várd ki karácsony környékét, mert úgy tippelem, hogy egy rövid időre a Cromwell B is újra megvehető lesz a shopban.
Ha bejön a Cromwell, akkor a prém változatát is imádni fogod, mert majdnem ugyanaz.
Nem akkora pénznyomda mint a nyolcas prémek, de nagyon szórakoztató.Sokat elmond a használhatóságáról, hogy 2000 sebzésre általában csak egy másodosztályú plecsnit ad.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Egy éve játszom folyamatosabban a wottal(amúgy két és fél éve kezdtem) és most szeretnék venni egy prémium tankot. De nem tudom melyiket. Nem vagyok nagy játékos egyébként, de nem is tartom magam rossznak. Heavyvel szoktam menni leginkább(csak azért is, mert csak heavy van a garázsomban), de vevő lennél medre is, viszont egyenlőre csak hatos tierben szeretném azt a prémium tankot. Lightozni nem szeretnék, mert nem vagyok fogékony rá és a prémium tank inkább osztagozásban kéne, plusz ugye farmolásra. Ezek alapján mit tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm.
-
kchryss
veterán
válasz
lacibacsi #104648 üzenetére
Kár hogy nem lehet 15-ös küldetéseket cserélni, én ha csak szorzózom a lightjaim is kb 3 naponta megyek olyan kört amivel teljesülne a stug lt-15. Nekem a ht-15-ök okoznak nagyobb gondot, mert ahhoz nincs tankállományom.
Egyébként nemrég aktiváltam a T28 HTC LT-15-jét, ma tervezek ráfeküdni, ha sikerül, az eredményt felteszem inspirációként. -
wwenigma
Jómunkásember
Mennyi ideig szokott tartani amig a support válaszol egy ticketre?
-
lacibacsi
addikt
válasz
Bingisz #104649 üzenetére
Én mondjuk azért szenvedek, mert a Chaffee-val eddig nem igazán tudtam jól spotolni a látótávom miatt, lőni meg T6-7-ben nem a legegyszerűbb dolog (gold nélkül). A Bulldogom meg csak nemrég lett fullos. Kétezret lőni vele nem gond, ugyanennyit spotolni sem, de a kettő együtt még nem jött össze. Igaz az is, hogy amióta kimaxoltam egyszer sem jött Prokhorovka, vagy Malinovka. És ami miatt igazából szenvedek az nem más, mint a genetikailag kódolt noob-faktor. 12k csata (főleg, hogy szinte minden ágat egyszerre húzok) még nem volt elegendő a light tank tudás elsajátításához. De ami késik... remélem eljön hamar!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GEFORCE RTX 4070 SUPER WOW EDITION (bontatlan)
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Intel Core i5 12400F / RTX 4060 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD konfig eladó jó áron
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest