-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
zsolthee #237229 üzenetére
Az RNG-vel kapcsolatosan egyetértek. Én is jó dolognak tartom alapvetően, hogy van. De valahogy azért finomabban kéne csinálni. Tegnap Scorpioval farmolgattam és bekerültem már egy eleve vesztes csatába, úgy hogy visszavonultam a piros vonalra. Az ellenség egy nyitottabb részen áttörte a vonalainkat egy CS53-mal, meg egy Löwe-vel. Mindkettő egylövéses volt. A CS egy kisebb domb tetején állt kb. (400m), becéloztam, a lövés a tank alá ment, pedig nem is az lfp-t céloztam, hanem a tank közepébe. Na mondom oké becélzom a Löwet aki éppen fordult, az oldaláról lepattantam. Vissza a CS-re, még mindig ott állt a dombon, becélzom és még vártam 2 mp-et. BUMM, ugyanoda a földbe lőttem ahová az elsőt. Akkor megindultak felém. Löwének lőttem egy tracket 0dmg-vel, a CS meg pattintotta a lövésemet.
0 dmg-vel mentem vissza a garázsba.
A másik airfield dombon CS52 oldalát mutatja track 0 dmg. Aztán célzás nélkül meglőttem a Superpershing kupoláját úgy, hogy kb. csak az látszódott az egész tankból.
Itt legalább valahogy kiegyenlítettebb volt az RNG.
-
zsolthee
senior tag
válasz
zsolthee #237109 üzenetére
Ma elsőre sikerült a HT-7. Pusztán emberi jóindulat kellett.
Nyerésre álltunk, ellenfél bázisa védtelen.
Mondom: Please cap the base for mission if possible.
És láss csodát! Egyik csapattárs segített foglalni, 3 pedig védett minket!
Vannak még csodák!#237148 po1son
Pont ezért RNG. A szórás és az átütés is mehet többször egymás után negatív irányban. Nem mondom, hogy élvezetes, de ilyen simán volt a patch előtt is. Az E50-el lőttem olyanokat mellé, hogy mondom mi a f...! -
phoenix1989
őstag
válasz
zsolthee #237130 üzenetére
Itt akinek nagy arca van az te vagy. Kezdő játékos ingyen bérbe kap tankokat , ingyen vehetsz prémium tankot csak ki kell spórolni a kötvényt ami nem valami nagy feladat. Kezdesz egy t6 prémiummal aztán majd jön a többi. Semmi klán nem kell hozzá. Nem klanozok ezer éve mert csak haverom klanjaban voltam. Saját erőből pénz befektetése nélkül vagyok ott ahol. És amikor én kezdtem fele ennyi segítséget nem kaptak az új játékosok. Egy egyszerű magyarul leírt küldetést nem tudtál értelmezni de én vagyok a hülye.
Szerk.
Azt el felejtettem ha valaki akar akkor saját magát meghívja játszani másik reggel aztán lenyomja a küldetéseket és hopp egy t8 prémium tankot választhat . Informálódni kell nem rinyalni . -
Elf
aktív tag
-
phoenix1989
őstag
válasz
zsolthee #237117 üzenetére
"Magasabb szinten muszáj valamilyen formában zsebbe nyúlni, ha a versenyképesség megőrzése mellett nem szeretne deficitet termelni az ember."
miért kellene zsebbe nyúlni? vagy 8 éve játszom és ritka pillanatok egyike volt ha vettem bármit is. talán eddig 10k -t ha költöttem a játékra. -
tasiadam
veterán
válasz
zsolthee #216448 üzenetére
első 4 mondat után válaszolok is: Hiába nem vár az ember sokat tőlük, de elképesztő idióták. Tegnap 4 kiemelkedően balfasz csapattal voltam. Ha odaültettem volna a helyükre nővérem 2 évesk islányát, ő jobban tudta volna mit kell csinálni, pedig nem tudja mi történik.
Minks: megy az 53TP és a t44. Oldalból 1-1 lövés az nmy, ők körbe elindultak, hogy majd "hátulról" megölik őket. Közben az 53TP a hídról a vízbe esett. Nem értettük mi történik, mit szívott. Persze kikaptak, mert hát 2 közepes képességű cerkóf majomtól mit vártunk.
steppes: tier10 csata. mindenki felhúzódott a kempre, 2 arty kiséretében, heavyk és mediumok. Majd elkezdték spamelni h maus hibája h vesztünk. 2 TD tartotta magát. Nem volt nehéz blindshotolniuk a hegyet.
Ez a 2 ami mélyen beleégett az emlkékezetembe. Még mindig nem értem, miért nem winrate vagy valami más az MM. -
Swinegod
őstag
válasz
zsolthee #216445 üzenetére
Azt érte el ezzel, hogy átjött ide az FV és miután meghaltam egylövésezte a 430-at, addigra a 13 90 is halott volt, emilt megölték a kattintók és akkor ott van a fél hp-s 257 egyedül ő pedig meg van halva mert egy nagyon necces kosárba rakta az összes tojását és nem jött be
Attól függetlenül is felkúrnak mindig a szuicid tárasok, persze. Van a régi mondás, hogy harcolsz az ellen akinek nincs veszteni valója? Na, ez pont ugyan az, hogy tartod vissza azt akit nem érdekel ha 1000dmg-el meghal? -
Dobi 562
addikt
válasz
zsolthee #202651 üzenetére
Szerintem nagyon jo tank az IS-3A. A lovegkezelese az IS3-nal rosszabb, Defendernel jobb.
En legnagyobb hatranyanak a rossz mozgekonysagat tartom. Ha csata elejen rosszul valasztasz poziciot akkor lehet, hogy nem nagyon fogsz talalkozni elo ellenfellel egy atlagos (turbo) csataban.
Ha jatszottal IS3-al es tetszett akkor ez is tetszene. Magambol kiindulva.
-
Warton
őstag
válasz
Egyik legjobb autoreloaderes prém tank. Kb. 300 csatám van vele. Én jobban szeretem mint a progettot. Az a 390-es alfa nagyon durva tud lenni.
Az ágyú derpes, de ruszki, szóval odalő, ahova kell. A szokásos 122 mm-es ruszki löveg. Szerintem nem kell bemutatni senkinek, annyiban más, hogy tárja van.
Azért rá kell érezni a tank ízére, jó ritmusban kell támadni. Nem úgy van, hogy nekiugrasz a csata elején az ellenfélnek és leklippeled, mert annak csúnya vége szokott lenni. Ki kell várni a megfelelő pillanatot és rájuk zúdítani az ~1200 dmg-t.
Ha megvan a lóvé rá én mindenképpen ajánlom megvételre.
-
ooloo
őstag
válasz
Miért nem gurulsz vele 1-2 kört ? Ha pont olyan válaszol , aki inkompetens az adott tankot illetően ( nem tud játszani vele ) , akkor úgy dobod a tankot , hogy egy kört sem mentél vele . A legkézenfekvőbb , hogy kipróbálod . A kérdésedre is választ kapsz . Nem beszélve arról , hogy mindenkinek más a stílusa . A Te stílusod nem ismerik ... a kérdésedre a válaszok csak félrevezetnek .
-
Razermazer
őstag
válasz
zsolthee #144984 üzenetére
Szerintem semmilyennel, ha igen akkor amd, intelbe csak a horror drága új gpus csodák. Volt is itt teszt a prohardveren 1 éve[link]
Ahogy látszik még az amd igp sem képes hd kliens esetén normális sebességre, óriási a kilengés(50fps nem lesz). SD kliensén szerintem már okés, de ott is az effekteket erősen limitálni kell(se víz, se csillogás, se lánctalp, se élsimítás). -
jano_77
nagyúr
válasz
zsolthee #143915 üzenetére
Mind3 megvan és szeretem is őket, de mostanság a Lorr ami nagyon bejön. Persze ez lehet azért is, mert az utóbbi időben többnyire táras tankkal játszottam főként.
Sorrendben nálam
Lorr
Patriot
Libertédokee78: a legkomolyabban és őszintébben mondom, hogy
NINCS!!!!!! Én most azt szopom, hogy annak idején ezt csináltam. -
Dr.Én
veterán
válasz
zsolthee #143361 üzenetére
Nálam is van ugyan ezen hiba...
sőt van mikor a játék kidob, amint a csatagombra kattintok és egyből újra indul a games...és a Chat nem mükszik...se klikkelgetés ...szóval próbáltam módok nélkül is..akkor is csinálta...(#143368) 4580693
sok buff várható....pl az IS-7...de a T-54 protora is kíváncsi vagyok -
po1son
addikt
válasz
zsolthee #143270 üzenetére
Én álcahátlót teszek rá, de én sokszor passive sptolok vele és csak azért.
Bc25t a játék egyik emblématikus tankja, ha azt tönkre teszik, akkor abból nagy lázadozás lesz.
13 105 jó tank az adatok alapján, de full tier10be nehéz vele a játék, ha az ellenfélnél a fél tankállomány orosz medek, tvp, bc25t stb. -
fradi81
veterán
válasz
zsolthee #141614 üzenetére
hello
Átlagos 8-as prém, az ilyen helyzeteket szereti a jó gundep miatt, az ágyúja jó, dpm gyenge, de ilyenkor az nem számít, pattintani is tud a tornya/beforgatott eleje. Szerintem jó vele játszani még ha nem is tartozik az op prémek közé.
-
Emu
őstag
válasz
zsolthee #141614 üzenetére
Ha még kapható a Patriot akkor inkább azt ajánlom.
Elég jó buffot (sebesség, mobilitás) kapott az FV, de ezek az új op prémek ellen nincs sok esélye. Ha stílusba hasonló tornyozós tankot keresel akkor a fent említett patriot, ha mindent kibíró heavy-t akkor meg ki kell várni még kapható lesz a defender újra.
-
jr1994
addikt
válasz
zsolthee #140003 üzenetére
Szia!
-A lightok normál MM-et kaptak, némelyik szintet lépett, másokat újraegyensúlyoztak, elég nagy változás volt. A 9-esek között vannak jók (13 90, LTWT, T49), a többivel nem nagyon játszottam az átdolgozás után, de a 10-esek nagyon gyengék lettek. Ezzel egy időben az artykat is átalakították, most sokkal kisebbet sebeznek, cserébe elkábítanak, de szerintem ez így sokkal kevésbé idegesítő.
-Elképzelhető, hogy lesz megint tank becserélés, de hogy mikor, arról még nincs info.
-A csúszka szerű nézet tényleg egy fos, amikor behozták még vissza lehetett állítani a régire, most már teljesen kivették az eredeti nézetet. Ezzel nyilván a botoknak akarnak kedvezni, akik nem látják át a sok számot. Én ki szoktam nyitni a firepower és a spotting részt, így elviselhető.
-Egyértelműen a Revalorisé a legjobb med, és elég egyedi is vele a játék. WZ111-et cseréltem be érte, 1000 aranyat kellett ráfizetni, egyáltalán nem bántam meg. -
-
saltanus
aktív tag
válasz
zsolthee #118206 üzenetére
szerintem ez akkor is csalas most nem azert de igy elonybe kerulsz, szerintem minden olyan mod ami pluszt ad a "natur" jatekossal szemben az mar csalas... most miert vagy te elonyben mert modot telepitesz fel?!
en soha nem hasznaltam modot max xvm a stat miatt mert nagyon rossz a statom es csak igy probaltam nezegetni a tobbiekehez kepest... -
Viktoár
addikt
válasz
zsolthee #117109 üzenetére
Előfordulhat mert egyszer írtam cseten hogy égek mindig.
Azután még mentem 2-3 tankkal ami szintén kigyulladt és inkább mentem artyzni.
Azt egyébként miért csinálja hogy amikor összerakja a csapatokat akkor nem ritkán egyik oldalon a heavyk a másikon meg medek.Miért nem lehet "keverni",elosztani?
Olyankor borítékolható a medek győzelme mert mozgékonyabbak,gyorsabban lőnek és simán átütik a heavyk páncélját.
-
KisApám
addikt
válasz
zsolthee #109062 üzenetére
Jééé.... Jingles SEM rakott fel TIER X-es csatákat a Panzer 58 Mutz-al.
Hát ilyet!...A legtöbb youtube-os statkirály/nézővadász "hűde bemutatom a tankot" nem rakott fel. Mintha nem létezne, hogy ne kerülne fel TIER X-be (azzal az alacsony HP-jával - a TIER VIII-as prémium AMX CDC, Panther 8.8, M4A1 Revalorisé, STA-2 és T26E4 SuperPershing-hez viszonyítva. A T54 first ptt-al és a T-34-3-el azonos a HP-ja, de azoknak VAN páncélja is). Bemutatja TIER VIII-as csatában, hogy hűűűdemilyenegytankez, és pont.
A megnézett első 10 youtube videóban csak 1-ben találtam TIER X-es csatás Mutz-ot, mert az is egy majd 3 órás stream volt (köszönöm Jove [Virtus.Pro]).
-
kchryss
veterán
válasz
zsolthee #108515 üzenetére
Pont pár napja volt egyébként egy csatám ahol egy ilyen nyomorult a csata kezdetétől folyamatosan klikkelt megállás nélkül a csata végéig. Annyira felhúzott, hogy miután a csapattársak 1 lövésesre szedték mérgükben, kilőttem, de utána is folytatta.
Most visszanéztem ezzel a moddal azt a replayt és csak 2 klikket látni tőle egész csata alatt
Viszont a CW és SH csatákban nem szűr ami jó, mert így nem blokkolja ha sokat klikkel az irányító. -
kchryss
veterán
válasz
zsolthee #108515 üzenetére
Volt egy nagyon jó chat filter mod rengeteg beállítással, de sajnos a készítője abbahagyta a fejlesztést a 9-10-es patchnél. Abban pedig volt olyan beállítás hogy wn8 alapján lehetett szűrni a chatet például. Illetve reguláris kifejezésekkel csúnya szavakat amiket megadtál.
Van egy kicsi mod ami a térképen való spam klikkeléseket blokkolja: Elkanos Minimap Ping Spam Blocker 9.13
Alap beállítással 1 játékostól 1 területre 1 klikket, különböző területekre 3 klikket jelenít meg 10 másodperces időintervallumban. -
jano_77
nagyúr
válasz
zsolthee #108222 üzenetére
Gratula! Jó tank szerintem az STA-1 és az után érkező Type61 talán még nála is jobb lesz. Én annyira megszerettem, hogy el sem adtam!
(#108239) mcwolf79: khm.....azért ne hagyd ki a sorból a T54-et, ami szerintem a legtöbb játékos véleménye szerint az egyik legOP-bb tank a játékban tierjében! De ott van az imént általam említett Type61 is, ami szerintem veri a Pattont és még talán a Centi 7/1 is! Mondom ezt úgy, hogy nekem volt már mindegyikkel dolgom! de persze nem meggyőzni akarok senkit, mert tudjuk ugye: kinek a pap........!
jaaaa....és ne várj száguldást a Patton-től.
-
kchryss
veterán
válasz
zsolthee #105846 üzenetére
Megfordult az én fejemben is, de sajnos semmi esély rá.
Can I merge my accounts into one account? -
-
kchryss
veterán
válasz
zsolthee #105667 üzenetére
Ha a minimap.xc-ben a "enabled"-t false-ra állítod akkor szerintem kikapcsolod a j1mb0 konfigban a minimapot és a játék alap térképe lesz. De ezzel bukod az összes xvm minimap funkciót is.
Én egyébként a 2. lehetőséget választanám, vagyis bekonfigurálnám. Ha kell segítség a konfiguráláshoz írj privátban. Én is nemrég állítottam be a sajátom. Most eléggé képben vagyok mit hol lehet állítani.
Nálam most így néz ki szép nemzeti színezéssel -
jano_77
nagyúr
válasz
zsolthee #105554 üzenetére
Mi a bajod az AMX30-al? Én teszt szerón próbáltam - igaz pár csata erejéig - és bejövős tanknak tűnt számomra.!?
(#105587) stork13: meg tudom vhol nézni - böngészőn keresztül -, hogy mikor játszottam utoljára egy adott acc-al?! A másodikkal elég régen nem mentem - nem tudom pontosan, hogy mikor - , de most hogy írtátok, gyorsan megnéztem én is kaptam-e levelet, de semmi!? Pedig elég régen nem mentem azzal az acc-al.
(#105609) jozefgucci1: azért az nem semmi, hogy tudják előre, hogy melyik napon, milyen akció lesz - ellenben az EU oldalon csak zsákbamacska, csak aznap tudod meg vmikor! Mit várhatunk az EU brigádtól!?
(#105630) Fel: na így akkor asszem meg is lesz az MT-25-re is a lámpa végre!
-
nyunyu
félisten
válasz
RNG mintha kompenzalna azt, hogy mennyire van bezoomolva a nezeted.
Tegnap "robogtam" IS-6-tal Malinovkan a hegy iranyaba kulso nezetben, mikor a mezon megjelent egy light, jobb klikkel beceloztam, mire rafordult a tornyom mar csak alig 1 meterre volt egy sziklatol, aztan csak azert is megkuldtem bal gombbal, hogy erezze a torodest.
Mire odaert a loszer, addigra mar a komplett tank eltunt a szikla mogott, ennek ellenere felvillant a talalatjelzo: -400HP.
Mondom, ilyen nincs, ennyire nem szokott jol celozni a szovjet agyu, plane nem teljes sebesseggel haladaskor 300m-re.Bezzeg, ha be vagyok zoomolva akar csak 2x-re, es felig varom ki a celzasi idot, akkor 5 meterrel rovidebbet lo, mint a becelzando tank tavolsaga.
-
galervin93
addikt
válasz
"IS-3-mal ... menet közben telibe vágtam..."
Ismerős érzés, KV-4, Lakeville, déli bázisról indultam be a városba. Lassú tank, gondoltam levágom a városba vezető utat a tóparton, megkockáztatva, hogy középről valaki felfedez... Meg is történt, de őt is villantották, valami brit med. Menet közben külső nézetben ráfordultam, még csak nem is zoomoltam... Pamm, kinyírtam, mert a többiek időközben pont egy lövésesre amortizálták. Csapattárs mellettem meg is jegyezte, mekkora RNG-makk volt. :-D Hasonló történt Murovankán, ott a mágikus erdőbe berongyoló Bulldog kapott egy háromszázas maflást menet közben, szintén KV-4. :-) Jók ezek a szojjet lövegek. :-D -
Greentea
senior tag
válasz
zsolthee #105485 üzenetére
+25% páncélvédelem az ütközések és a robbanások ellen.
+25% védelem a legénységi tagoknakE50 szerintem nem volt lomha, sőt. Lassú volt a forgása de ha felgyorsult szinte mindennek neki mehettél.
E50M-et is ugyan így használom, de az e50-el nekem jobban bejött ez a stílus. -
jano_77
nagyúr
válasz
zsolthee #103639 üzenetére
Miért kell a RHM mellé egy másik 8-as német TD?!? Miért nem elég egy adott típusú és tierű tank egy adott nemzetből? Vagy akár azt mondom, hogy egy adott tierből és típusból miért nem elég egy tank a garázsban?
Jó, elképzelhető, hogy nekem is találni a garázsban mondjuk 2 orosz T8-as heavy-t - IS3 és IS6 -, de az egyik prémium, vagy ugyan ez a heléyzet a német T7-es TD-k esetén is - St.Emil és E25. De itt is prém az egyik. -
Mcray
senior tag
válasz
zsolthee #103393 üzenetére
WZ-111-4 istenkirály. Akkorát sebez mint állat. Mozgékony. Viszonylag gyorsan tölt. Kemény a tornya. Cserébe az arty egylövésezi, ha telibe talál és nincs löveg süllyedés.
Én az IS-3-mat imádom, de a 110-et utálom. Az 9-es WZ olyan mint egy tier 9-es IS-3 azért szeretem.
-
zozyk
addikt
-
Kakumix
senior tag
válasz
zsolthee #102435 üzenetére
Simán igaz lehet. El tudnám hinni, ha valaki azt állítaná, hogy statisztikailag a WTE-100-at hamarabb lövik ki mint bármelyik lightot. Két hónapja nekem is ki van fejlesztve, ezért nézegetem időnként, hogy ki mit alkot vele és gyakran látom a csataösszesítőn, hogy egyszer sem tudnak kitárazni, pedig az csak 8-9 másodperc.
Pár hete viszont volt egy unicum játékos, akinek a végére összejött a top gun és ennek ellenére nem spotolódott egyszer sem, pedig nem Malinovka/Prokhorovka méretű pálya volt. Értetlenül néztük a szakasztársaimmal. -
kchryss
veterán
válasz
Ezért csúfolják a WTE100-at karácsonyfának. olyan mint ha világítana. Nekem meglenne biztos nem adnám el, mert olyan vagányul néz ki
Jelenlegi állás szerint Grille 15 lesz a WTE100 helyett. Ha olyan "gyorsan" haladnak, mint az Fv4202 - Centurion Action X cserénél, akkor lehet hogy még 2018 előtt bekerül a játékba
[link] -
jozefgucci1
addikt
válasz
Meg sem vettem a WTE100-at szerencsére. Sajnos a nerf után lett meg így nem tudtam már kipróbálni . Az előd nagyon bejött ,de ennek a sorozatnak nincs páncélja , viszont a löveg az valami álom . Én pedig azon gondolkodtam , hogy a WTPZ4-et cserélem be az RHM-re mert az a nagy csővel állat T8 ban
A küldiket lehetne vele tolni . Nem mintha nem lenne elég td a garázsomban erre a feladatra
-
Sanya
nagyúr
válasz
zsolthee #101245 üzenetére
wotdb.info. chrome-mal nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest