- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
ddt500hu #142322 üzenetére
Köszönd a WG-nek. Ahogyan a Type 5 Heavysek is, meg az E5ös játékosok is. Nem kéne ilyen formában balanszolni wgnek és akkor mindenki maradna a fenekén AP-val. Ha számítana a dőlésszög vagy bármi hasonló, akkor lehetne normálisan is használni a lőszereket. De jelenleg ez nagyon nehéz.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok !!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy kaptam ajándékba a Warshipsben doubloonokat, de nem játszom azzal a játékkal, szóval szeretném átültetni inkább wotba, ez lehetséges valahogyan ? Előre is köszi !
-
rbertkrl
aktív tag
Az más kérdés. Nem mindenki játszik olyan jól, hogy randomba folyamatosan pluszba jöjjön ki. Legalábbis akkor úgy tűnik, hogy én biztosan nem. Én sajnos nem cvakkban meg egyebekben vagyok, de legalább a társaság jó, nem nyerünk meg mindig mindent, de ezzel nincs is baj. A prémium tankoknak pontosan az a lényege, hogy általában nem veszteségesek és különlegesek, szóval nem minden sarkon rohangálnak Löwével az emberek stb. Számomra a játék csak most kezdődik el komolyabban. Ez azt jelenti nálam most, hogy kell egy tank, ami akkor is kihúz a szarból, ha mással már nagyon minuszos lennék és szeressek is vele játszani. Egy cromwell b-be még nem halt bele senki szerintem, de akár a japán heavybe sem. De gondolom Te nem használtál sohasem egy AMX CDC-t, vagy Panther 8,8-at t8-asban
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm szépen a látatlanban is eluralkodó "arroganciát" a szavaid mögött. Segítséget kértem. Az ilyen "segítségek" köszönöm nem kellenek.
Nem mellesleg jó, ha sh közben is jön be a credit(erre gondolom eddig nem jöttél rá, vagy nem sikerült eljutnod idáig ezzel a gondolkodásmóddal). De köszönöm, hogy gondoltál rám. Szép estét.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Egy éve játszom folyamatosabban a wottal(amúgy két és fél éve kezdtem) és most szeretnék venni egy prémium tankot. De nem tudom melyiket. Nem vagyok nagy játékos egyébként, de nem is tartom magam rossznak. Heavyvel szoktam menni leginkább(csak azért is, mert csak heavy van a garázsomban), de vevő lennél medre is, viszont egyenlőre csak hatos tierben szeretném azt a prémium tankot. Lightozni nem szeretnék, mert nem vagyok fogékony rá és a prémium tank inkább osztagozásban kéne, plusz ugye farmolásra. Ezek alapján mit tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm.
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!
Nagyon új vagyok még a témában... Néztem mikről folynak itt a beszélgetések, néztem már videókat is ... De valaki aki találkozott már a Caernarvon tankkal, mondj már meg, hogy milyen területen kell lennem vele és milyen posztot töltsek be, hogy minden csatában tudjak megfelelően játszani, mert bárhová megyek, városba, akárhova, nem megy a játék vele. Black Prince-el nem volt ilyen gondom és most kezdtem a játékot nemrég, szóval csak ez a tier 8-as tankom van. Valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest