Hirdetés

Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz jambiyya #1658 üzenetére

Hard-on vittem végig anno, és Abigail-t is sikerült megmenteni (miután "közelebbről is megismertem", nem volt pofám a falusiak mellé állni, a tiszteletes amúgy is gusztustalan egy féreg :) ) Nem mondom, a kutyussal megszenvedtem, ha jól emlékszem a 12. próbálkozásra sikerült kinyírni (sikerült aard-al megbénítani - az első fejezetben gyors stílusra és aard-ra fejlesztettem célirányosan, ez volt a kulcs). Utána viszont nem volt komoly gond, de nem laposodtak el (annyira) a küzdelmek. Az erősebbik húsevő növény (a nevére már nem emlékszem, ellene a patinado skill és az igni jel fejlesztése volt a megoldás) és az óriás százlábú, meg a vadak elleni küzdelem volt még nehéz. Szóval aki kihívást keres, az tolja csak nyugodtan hard-on.

Ez az a kérdés, amire a valószínűleg a Witcher2 fog választ adni. A legelején Vesemir azt mondta, hogy létezik még két másik Witcher iskola, amelyekkel már régen elvesztették a kapcsolatot. Úgy látszik, az egyiket felbérelte az a politikai erő, aki az északi királyságok uralkodóit akarja kinyírni. Talán. De ez csak elmélet. Majd megtudjuk. :)

Aktív témák