Hirdetés
Aktív témák
-
Worker
aktív tag
válasz
Creative997
üzenetére
Tudtommal egyedül a bankos rész az, ahol nem tudsz semleges maradni, de ettől némileg függetlenül még lehetsz semleges a korábbi és az azutáni döntéseid alapján

A Mahakaman Rune Sihill először az 5. fejezetben elérhető, 3 helyen:
- Fogorvos összes küldetésének teljesítése után
- Mind a 10 trófea begyűjtése az 5 fejezet során (az utolsó átnyújtása után lehet kérni a "Royal huntsman"-től)
- Az 5. fejezetben Old Vizimánál, a temetőbe vezető "résnél" lesz majd (én sem tudom mikor pontosan...) egy csávó, akinél ez a kard van. Én egy mellékküldi teljesítése során (3 kuzinnak kell 300-300 orent "fuvarozni") találkoztam vele, ő kérte az utolsó még nem átadott 300 orent, én viszont nem adtam oda neki, helyette inkább legyaktam, és elvettem a kardját...
Ez a rúnaköves dolog engem is érdekelne, mert én magam se jöttem rá, hogy lehet-e már meglévő kardba is beépíteni rúnakövet/meteoritot, és leírásokban sem igazán találtam semmit erről.
Mindenhol csak a 3 kőből/meteoritból összerakható kardok listáját találni...
Aktív témák
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék (Cyberpunk, God of War, stb.)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs