- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Gamepad
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- WayteQ xTAB-8Q
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. a következő a problémám.
5. fejezetben vagyok a mocsárnál..minden mellékküldetés végrehajtva, már csak a főküldik vannak, abból is a szent gergely-es és a striga...namármost...elkezdtem felkutatni a kalauzköveket, egyet találtam a menekültek barlangjában, aho la bunyós öreg van, ott a kalauzkövet meg tudtam "nyitni" - átmentem a "másik oldalra" - miután a kincseket összeszedtem, elindultam a bányába..ott miután legyaktam a kikimórokat és a flédert, egy eldugott helyen megint találtam egy kalauzkövet...kipróbáltam az aard és igni összes létező kombinációját kétszer, de az istennek sem nyilik ki...mi a baj, meg mintha valahol azt olvastam volna, hogy nem is lehet kinyitani az összeset? vagy vmi leirást kell megtalálni? vagy előbb a strigás küldetéssel haladjak, és majd ha azzal kész vagyok akkor amocsárban lévő kalauzköveket is fel tudom törni?
Aktív témák
- Revolut
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Túraautó topik
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- További aktív témák...
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Asus 18 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest