Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
Aktív témák
-
MomoSinX
aktív tag
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Majd kipróbálom amit leírtál bár nekem ATi van, nos anno a gyári driverrel nekem elég durva dolgokat csinált olyan volt, hogy ilyen szürke háromszögek meg mindenféle négyszög repkedett a képben és játszani nemlehetett tőle, asszem linkeltem is anno itt az X1950 topicban. Egyébként fegyverek közül elég sok a variáció, főleg a meteoritokkal bár néha elég gyenge + okat lehet kihozni. Mágikussá meg rúnakővel teheted de az meg nem tart örökké
.Nekem a fagyásokon kívűl az nem tetszik hogy, maga a patch 1 csomó dolgot javít "ugyebár", ezek közül amit kiemelek az hogy a harc után egyböl elteszed a fegyvert ezt írták is hogy kivan javítva, jó biztos mert nálam semelyik patchal nemjavult, és ezzel szívtam a legtöbbet. Aztán kúlosabb lenne ha a rúnakő végig megtartaná a kard auráját nemcsak amikor ráteszed. A tárgyak elrakásával nekem is vannak gondjaim, elsőre semmi nemfért el de a patchnak hála sok hely van és külön is válogatja. A fegyós dolog amit te is írtál én azzal homályvízben szívtam, csináltam 1 tökjó ezüstkardot erre a tó úrnője adott 1 jobbat hát behaltam akkor. Meg a mocsárban a közlekedés elég nehézkes televan láthatatlan fallal. Más hirtelen nemjut eszembe, de ezektől függetlenül nagyon élvezetes játék és mindmáig szeretem csak tudjam kivinni úgy hardon hogy nem törli kifagyással a mentésem xD. Nembántam meg hogy megvettem amúgy : D.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Arany János - Kapcsos könyv
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Nekem a fagyásokon kívűl az nem tetszik hogy, maga a patch 1 csomó dolgot javít "ugyebár", ezek közül amit kiemelek az hogy a harc után egyböl elteszed a fegyvert ezt írták is hogy kivan javítva, jó biztos mert nálam semelyik patchal nemjavult, és ezzel szívtam a legtöbbet. Aztán kúlosabb lenne ha a rúnakő végig megtartaná a kard auráját nemcsak amikor ráteszed. A tárgyak elrakásával nekem is vannak gondjaim, elsőre semmi nemfért el de a patchnak hála sok hely van és külön is válogatja. A fegyós dolog amit te is írtál én azzal homályvízben szívtam, csináltam 1 tökjó ezüstkardot erre a tó úrnője adott 1 jobbat hát behaltam akkor. Meg a mocsárban a közlekedés elég nehézkes televan láthatatlan fallal. Más hirtelen nemjut eszembe, de ezektől függetlenül nagyon élvezetes játék és mindmáig szeretem csak tudjam kivinni úgy hardon hogy nem törli kifagyással a mentésem xD. Nembántam meg hogy megvettem amúgy : D.