Hirdetés

Aktív témák

• MomoSinX

aktív tag

válasz fiATHaLON #1466 üzenetére

Majd kipróbálom amit leírtál bár nekem ATi van, nos anno a gyári driverrel nekem elég durva dolgokat csinált olyan volt, hogy ilyen szürke háromszögek meg mindenféle négyszög repkedett a képben és játszani nemlehetett tőle, asszem linkeltem is anno itt az X1950 topicban. Egyébként fegyverek közül elég sok a variáció, főleg a meteoritokkal bár néha elég gyenge + okat lehet kihozni. Mágikussá meg rúnakővel teheted de az meg nem tart örökké :(.Nekem a fagyásokon kívűl az nem tetszik hogy, maga a patch 1 csomó dolgot javít "ugyebár", ezek közül amit kiemelek az hogy a harc után egyböl elteszed a fegyvert ezt írták is hogy kivan javítva, jó biztos mert nálam semelyik patchal nemjavult, és ezzel szívtam a legtöbbet. Aztán kúlosabb lenne ha a rúnakő végig megtartaná a kard auráját nemcsak amikor ráteszed. A tárgyak elrakásával nekem is vannak gondjaim, elsőre semmi nemfért el de a patchnak hála sok hely van és külön is válogatja. A fegyós dolog amit te is írtál én azzal homályvízben szívtam, csináltam 1 tökjó ezüstkardot erre a tó úrnője adott 1 jobbat hát behaltam akkor. Meg a mocsárban a közlekedés elég nehézkes televan láthatatlan fallal. Más hirtelen nemjut eszembe, de ezektől függetlenül nagyon élvezetes játék és mindmáig szeretem csak tudjam kivinni úgy hardon hogy nem törli kifagyással a mentésem xD. Nembántam meg hogy megvettem amúgy : D.

Aktív témák