Hirdetés
Aktív témák
-
Xelo
addikt
kicsit félek hogy újra kell kezdenem.. a mocsárban a szalamandra a falusiakat fogvatartotta, feladatot megkaptam szabadítsam ki őket. megyek is az első megjelölt helyre, elpusztítom a gonoszokat, beszélek csávóval, megjelöli hova menjek következőleg. namost én a tűznél akartam pihenni ott ahol anno a másfajú-lázadók letelepültek, erre rámtámad ezer bandita. jó meghaltak, megöltem vezért is.. ki is írja sárgával hurré.. namost kiszabadítom 2. csoportot, 3.at a barlangból, erre mondja hogy hol van a banditák helyi főnöke, de annyian vannak hogy egy hadseregre lenne szükségem a kiüldözésükhöz.. oppá de én már megöltem... azt mondta már nem tudom ki hogy beszélhetnék a druidáknál azzal a papcsávóval, de ő meg gratulált hogy mindet megöltem. de más nem vette észre.. najó szaladtam még egy kört a mocsárban, erre egy piros jel felvillant az ex-másfajú-táboron. odamegyek, de már nincs ott senki mivel mindenkit megöltem.. WTF? már próbáltam beszélni Veleraddal vagy kivel, ő azt mondta bizonyítékok kellenek.
közbe pókereztem estébé összejött 9000 oren, csak szerintem ennek itt a vége 
X: de a 3. fejezetben is megtalálható ott ha nem szedtem fel az elsőben? amúgy most a rend nemtudommilyen kardját használom, +10% dmg, de mást nem tud. (acél)
Aktív témák
- SAMSUNG UE85BU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE98QN90FATXZT) 250CM NEO-QLED 165HZ 2025 CSÚCS TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN80F) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ SMART UJ PRÉMIUM ! AKCIŐ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
közbe pókereztem estébé összejött 9000 oren, csak szerintem ennek itt a vége