- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
schumy1
üzenetére
Szia,
Én hálón való másolgatásnál vettem észre hogy ha altatom akkor megszakad a művelet. Így annyit csináltam hogy kivettem az automatikus alvást és csak zároltam a tabletet. Úgy 1 perc után kikapcsolja a kijelzőt, de a háttérben csinálja tovább a dolgát. Hátránya hogy zabálja az akkut, előnye hogy folytatja a tevékenységet amit elkezdtél.
Amúgy azt vettem észre hogy sleep-ben egyedül az Ébresztőóra működik. Minden más folyamat ténylegesen altatva van. Pedig jó volna egy e-mail értesítést, vagy viber üzeneteket "ébren" tartani a háttérben, de hát ez van.

(#12935) azaleericksNekem az Asus Transformer T101HA jól bírja a nyúzást. Most használom 6 óra 28 perce 50%-os fényerőn, neteztem, Wordoztem egy keveset (max 1 órát) de amúgy Kodi segítségével hálózatról nézek sorozatot és most van az akkumulátor 50%-on. BatteryMon-al nézem folyamatosan. Így totál-ba 11 óra 47 percet mond. A BatteryBar pedig 10 óra 5 percet becsül Full Runtime-nak. Szóval eddig jó a dolog.
Annyi hogy a DWM.exe folyamatosan 8-10%-on tekeri a procit és nem lehet kilőni. Google szerint ez az nVidia Shadow Play egyik szolgáltatása... ami azért is fura mert ebben ugye Intel HD van. Az asztali gépemben amiben meg nVidia van teker ez DWM cucc...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Milyen nyomtatót vegyek?
- RAM topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- 27% - GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest