Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
AxBattler
félisten
válasz
hroberto
üzenetére
A különbség az anyagminőség és az összeszerelés.
Pontosan, meg az üzemidő.Ezt mindenki döntse el maga, hogy megér-e 30-50 ezer felárat, hogy valamivel jobb köntösben van a cucc (szvsz nem éri meg).
Értem, de ha nem ajánlotok neki alternatívát, akkor nem fog tudni dönteni.(#12473) this is life
Felesleges valamire 30-50000 ft-al tobbet kolteni ha a benne levo hw ugyan azt tudja de ez az igenyektol is fugg... egy kicsivel vastagabb muanyag boritas nem biztos hogy megeri a plussz penzt.
Ne mondd már nekem, hogy amit minden nap huzamosan használsz, kézbe ceszel, annak mindegy a minősége, burkolata, stb.(#12474) gretzky77
Ugyanazért a vasért én nem adnék 40-50 el többet csak azért,hogy kicsit szebben legyen csomagolva még akkor sem ha magasabb a keretem!
Amúgy te használtál mix310-et vagy egyszer megnézted Médiában?
Nem csak a vas, 64GB vs. 128 GB eMMC, meg az eltérő akkuidő is számít. Értem, hogy Neked az olcsóbb a jobb, de a kérdező nem biztos, hogy így áll hozzá.
Egyszer alaposan megnyomorgattam az MM-ben, de néhány Win tablet megfordult már nálam, tudom mihez hasonlítani. Pl. a mostani T100TA-m is hagy maga után kivetnivalót, de a sokat szidott billentyűzete simán jobb a Lenovo-énál.
Meg az a fényes-kopogós műanyag, ami a 310-en van... brrr...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest