Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Kedves kraftxld!
A netsh megoldotta a nyomoromat, minden működik ahogy kell. Most, hogy ezáltal a vérnyomásom is visszaért a normál tartományba:
Még egyszer nagyon köszönöm a segítségedet! Remélem, hogy legközelebb is fordulhatok hozzád a kérdéseimmel. Mint már a múltkor is mondtam, nem a szakértelmedet akarom kétségbe vonni, hiszen egyértelmű, hogy a tudásom messze elmarad a tiédtől.
Egyszerűen arról van szó, hogy vannak olyan helyzetek amikor muszáj ilyen megoldásokhoz folyamodni. Így utólag azt mondom, hogy hiba volt sbs-t venni, de egyszerűen olcsóbb volt, mint ha egy standardot és egy sql szervert veszek, és igen vannak olyan intézmények ahol ennyi lóvé is rengeteget számít. Mentségemre legyen mondva, hogy a 2003sbs-el ilyen gondjaim nem voltak...
Szóval értem, hogy ez úgy jó ahogy te mondod, de ebben a környezetben úgy nem tudom használni, így meg igen...

Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Horgász topik
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Samsung / SanDisk / Micron 256GB 2,5" SATA SSD
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest