Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD FX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
Nekem anyázik, hogy nem kompatibilis a CPU a Hyper-V-vel. VmWare-ben átállítom a cpu-nál a Virtualization Engine-t Intel VT-X or AMD-V -re de ugyanez a helyzet... Utána gugliztam, de mindenki azt írta, hogy telepítsem kapásból a "gazdagép" alá a server-t s úgy menni fog, de akkor már értelmetlen lenne használni Vmware-t...
Te milyen beállításokat eszközöltél?
-
Szali
tag
Belső háló= ha az egyik belső hálózatra kapcsolt munkaállomás böngészőjébe írom be, hogy www.bxxxx.hu, akkor nem történik semmi. Ha ugyanerről a gépről pingelem a www.bxxxx.hu-t, azt nem találja meg.
IIS managerben a kötésnél az IP mezőben az "Az összes ki nem osztott" szöveg látható, előtte a http, utána a port a 80-as port, az állomásnév a www.bxxxx.hu.
Ha kívülről pingelem a www.bxxxx.hu-t a ping a webcímet feloldja, és a szerver internet felőli kártyájának címét adja vissza.
Esetleg kell a dns-ben külön SRV rekordot beállítani? és ha igen, hol? -
DopeBob
addikt
Szia,
A "ha belső hálon akarjuk használni" ez mit jelent? Belső ip vagy szerver hostname? Vagy a külső dns nevével nem megy? Többi weblap\internet jó?
Két dolog lehet szerintem, az egyik, ahogy Te is mondtad, tűzfal.
Illetve a IIS Managerben, ha nézed a webhelyed jobb klatty\edit bindings. Itt nincs esetleg a külső kártya IP címéhez kötve?
-
Szali
tag
Hali!
bocsi a kérdésért, de nekem még ez az első szerver telepítésem és tanácstalan vagyok.
Win2008R2 webszervere (iis7?) alatt fut egy szimpla xhtml weboldal. Az internetről elérhető, de ha belső hálón akarjuk betölteni a böngészőbe, akkor nem töltődik be. Valami tűzfalbeállítást kell megváltoztatni? Vagy más a probléma? Nincs semmi http hibaüzenet http 404 vagy egyéb.
A szerver hagyományos "kétlábas" felépítésű: egyik hálókártya -> switch -> router -> internet, másik hálókártya -> switch -> belső hálózat
DNS, DHCP routing és webszerver szerepeket látja el a szerver.Légyszi segítsetek, mert már egy hete így megy a weblap és elég idegesítő.
előre is köszi
Szali
-
_NCT
addikt
Vmware alatt nincs valami jóféle patch vagy valami Hyper-V használatához?
-
DopeBob
addikt
Még mindíg mappaátirányíáts

Windows Server 2008, XP kliensek.
Központi profil, mappák átirányítva, valahogy így:
userdata$
|
---Data
| |
| ---Desktop
| ---Documents
|
---Profile
---Profile.v2stb.
Ha Start menüben/Asztalon lévő "Standard" Dokumentumok mappát használom, semmi gond. Ha viszont valaki kitallózza, hogy C:\Docu&Stg\username\Documentumok, akkor ez nincs átirányítva, és a profillal együtt szinkonizálódik, tehát a Profie könyvtárba kerül.
Ez ilyen "by desing" vagy valamit eeeeerontottam?

-
DopeBob
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával mappaátirányításnál, hogyha a Redirect to the following location van kiválasztva beírok valamit OK, majd megnyitom ujra, nem jegyzi meg... Create a folder for each user under root path ra vált vissza.
GPResultban kliens gépen nézve viszont jó érték van... Desktop átirányítás viszont nem akar működni ezzel a beállítással 
-
DopeBob
addikt
Találkozott már valaki olyan problémával mappaátirányításnál, hogyha a Redirect to the following location van kiválasztva beírok valamit OK, majd megnyitom ujra, nem jegyzi meg... Create a folder for each user under root path ra vált vissza.
GPResultban kliens gépen nézve viszont jó érték van... Desktop átirányítás viszont nem akar működni ezzel a beállítással 
-
_NCT
addikt
Amúgy az miért van, hogy a routerem néha gyorsabban oszt vmware alatt a kliens gépnek dns és dhcp címet, mint maga a server? Van erre valami beállítás? :S Mert elég gáz, hogy fut a server-->közbe loginnol a kliens, s a routertől kap dhcp és dns címet is.... aztán ipconfig renew és már jó is.... eléggé zavaró...
Alapértelmezett átjáró viszont mindenhol a router ip címe, mivel kliens-gépen csak így van net. Bridge mode-ban használom a virtuális gépeket.
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Igen ez lett volna a következő kérdésem. Hogy server alatt miért x64-be tolja ki az msi fájlokat, hát mostmár rájöttem. Az operációs rendszernek is 32bitesnek kell lenni, ha 32bites-re szeretnék telepíteni. 64-bites kompatibilitási pipát meg gpo-ban megtaláltam.
Én is vmware-t használok

-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Köszönöm nektek a válaszokat.

Nos, akkor éljen az e-book, marad az ami eddig: google a barátom.
Én azt hittem ezek a "szakkönyvek" azért kerülnek ennyibe, mert olyan tudást hordoznak magukban, amiket simán internetről nem lehet elérni.
Ezek szerint tévedtem, akkor nem dobok ki 5-6 rongyot

Majd még úgy is jövök zaklatni ide fórumba titeket

-
DopeBob
addikt
Szia, én is hasonló cipőben járok

Én nem tartom valami sokra ezeket a könyveket, ha van rá lehetőséged, inkább könyvtár. Ilyen baromi általános áttekintésre jók, arra meg ott az F1. Egyedül a Windows Server 2008: A rendszergazda zsebkönyve a jó a 3-ból, a másik kettő az maximum ilyen egy olvasás.
http://technetklub.hu/ Itt van egy csomó oktató videó, ezek ingyenesek, mind magyar, 2003 + 2008 is van. Plusz egy csomó könyv, mind ingyenes.
-
kraftxld
félisten
Eleg sok (akar ingyenes) MS es egyeb konyv is letoltheto a temaban, csak keresgelni kell kicsit

Az altalad irt konyrol itt irnak dolgokat:
Nekem meg elegge bevaltak a video training-ek, CBT Nuggets meg a Train Signal a legjobb szerintem. Plusz erdemes meg a powershell-re rafekudni, mar az osszes MS szerver termek teljes mertekben piszkalhato powershell-el.
-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Az alapokhoz van könyvem, még suliban kaptuk. De ahogy elnéztem, több helyen az első könyvet ajánlják vagyis Windows Server 2008-Az első számú útmutató-Jonathan Hassell.
Igazából ebben a könyvben lenne ami érdekel.
Mit szeretnék megtanulni? AD/Group Policy beállításai, bennük rejlő lehetőségek
Remote Desktop szolgáltatások, valamint a virtualizáció (Hyper-V) ami érdekel. FTP server beállítása,Terminal Services stb stb. Gyakorlatilag minden ami rendszergazdáskodni kell mostanában (mérnök-infós suli).Igazából már DHCP/AD/DNS/WSUS/WDS beállításokon túl vagyok, meg tudom csinálni, de ugye nem ártana ezeknek az alaposabb ismerete. Valamint a Group policy-t is tanulmányozom, de sokmindent még nem értek.
Szeretnék majd elhelyezkedni ebben a szakmában (tudom, Linux,Oracle,MYSQL ismeretek kellenének még Server 2008 mellé elhelyezkedés szempontjából, de kezdésnek elég megtanulnom a 2008 R2-t. SBS 2003-at nézegettem először, de sok infós ismerősöm mondta, hogy én inkább már a 2008-al barátkozzak.)
-
_NCT
addikt
Amúgy tudtok valami könyvet ajánlani az ismeretek elsajátításához?
Találtam durván 3 könyvet is, de nem tudom melyik az, amelyik a legmegfelelőbb lenne.
SERVER 2008
SERVER 2008 RENDSZERGAZDIKNAK
LIBRI SERVER 2008Ha esetleg tudtok egy nagyon tuti könyvet, szívesen várom az linket

-
_NCT
addikt
válasz
kraftxld
üzenetére
Nos így van, ahogy írtad. Emco nekem nem jött be igazán :S Vagyis GPO-ba hiába dobtam bele, nem látta a kliensgép. Vagy csak rosszul csináltam meg az msi file-t.
EZT még kipróbálom.
Nemrég futtatom virtuális gépen servert + 1-2 kliens gépet, szal ha hülyeséget írok, nézzétek el. Valahol el kell kezdeni

-
kraftxld
félisten
A remoteapp egy teljesen más dolog, az a terminal serveren futó program publikálása a kliensre úgy, hogy a felhasználó nem kapja meg a teljes szerver asztalt, hanem csak az alkalmazást.
Amit te szeretnél ahhoz teljes MSI file-ok kellenek (a remoteapp csak egy rdp file-t csomagol az MSI-be ami a szerverre mutat), a néhány gyártótól általában elérhetőek, sok segítség van az appdeploy.com-on, a progik másik csoportjánál (az Adobe Reader pl ilyen) telepítés után cache-eli az MSI telepítőt a helyi gépre. Ilyenkor csak kimásolod a tesztgépről a mappát a szerverre és szétdobod GP-vel.
A gázosabb progikhoz én az EMCO MSI package buildert szoktam használni. -
_NCT
addikt
Sziasztok. Próbálkozom a Remote install-al Server 2008 R2-vel. A group policy-s megoldás már megvan, viszont, ha jól értelmezem, oda kell egy msi fájl, amivel be tudom állítani, hogy a felhasználó bejelentkezéskor, vagy a programok hozzáadása/eltávolítása menüpontból tudja kiválasztani, mi az ami neki kell.
Viszont evvel csak az a gáz, hogy először a serverre akarja feltelepíteni, s mindenféleképp a RemoteAPP-al akarja indítani. Az eredeti elképzelésem az volt, hogy szépen serverről feltelepíti a kliens gépre a progit, s ne legyen remoteapp. Viszont ez nem igazán akar összejönni.
Valami megoldást tudtok erre? Java-t akarom pl feltelepíteni, megcsinálom Remoteapp-al az msi fájlt, és azt állítom be gpo-ban. Lehet ez a baj? Nem avval kellene "legyártanom" az msi fájlt?
Van esetleg valami megoldás, hogy exe kitejesztésű fájlokat is tudjak könnyedén telepíteni a kliens gépre? Az a lényeg, hogy nem akarok admin groupba tenni egy kliens gépet sem, valamint ne kelljen bejelentkezni a kliens gépekre egyenként ha telepíteni akarok.
Köszi a segítségeteket!
-
DopeBob
addikt
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
http://memory.dataram.com/products-and-services/software/ramdisk
Esetleg ezt próbáltad? Igaz ha jól nézem az ingyenesben 4Gb a korlát, de talán elég
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
kraftxld
üzenetére
Persze, próbáltam admin-ként futtatni, kompatibilitási módban is, de egyik sem járt sikerrel. Van ami működne, de úgy vettem észre mintha a driverrel lenne gond, és nem tudná telepíteni. Volt olyan program aminél szerepelt, hogy kompatibilis win server 2008-al, telepítésnél egyből visszadobott, hogy nem támogatott a rendszer. Fura... Néhány kép:
http://noob.hu/2010/11/17/ram1.png
http://noob.hu/2010/11/17/ram2.pngTermészetesen szintén Adminként futtattam a telepítőt is, illetve magát a programot is. Még külön is telepítettem a drivert .ini tallózásával, de ez sem segített. ram2 képen az a program van amit már használtam régebben.
-
kraftxld
félisten
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
A "nem megy" konkrétan mit jelent? Próbáltad adminként futtatni?
-
kraftxld
félisten
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Elég furcsa módja a sávszélesség teszthez, de ha ez kell akkor próbáld ki a következőt:
[link] -
kraftxld
félisten
válasz
D-LAN|FuRioN
üzenetére
Pontosan miért is kell a ramdisk?
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Hali!
Tudna valaki nekem segíteni? Windows Server 2008 R2-re kellene nekem RamDisk program, ami működik is! Sajna ami 2003-on ment az itt nem nagyon akar, és egyik sem amit google-ba találtam. Valakinek ötlet? Köszönöm előre is!
Üdv: FuRioN
-
DopeBob
addikt
KMS aktiválással probálkozott már valaki? Ha nincs meg a 25 Vista/Win7 kliens nem fog menni?

A szerverek OEM-ek, kliensekhez van KMS kulcs.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/ff793416.aspx Ez alapján kezdtem el, de má r az első lépés hibát ad. Olyan mintha az Win Server cd kulcsot akarná lecserélni. Több helyen is néztem, ugyan ez az első lépés mindenhol
Tudja esetleg valaki, mit csinálok rosszul? 
-
DopeBob
addikt
Nem, 8530-on van/volt ez tuti. De közben már megvan a gond, mégha nem is értem pontosan
Volt az AppPoolban egy 32bites progi is, a wsus telepítés pedig feltett egy http tömörítőt (vmi xpress nevű, suscomp.dll) ami a sémák között van tehát globális beállítás. Na most valahogy nem kedvelik egymást 32bit <> 64bit amíg nem kapcsoltam ki, semmi nem ment, se wsus, se semmi. Elvileg ha szerzek egy 32bites WSUSból egy ilyen fájlt, akkor menni fog, de ezt majd holnap.Így hogy ez a fajta tömörítés ki van kapcsolva, egyenlőre megy minden.
-
DopeBob
addikt
-
DopeBob
addikt
http://support.microsoft.com/kb/2002607
Sok ilyen van? Errorral ijesztget aztán meg leírják, hogy ne foglalkozz vele

-
brd
nagyúr
Watchdog-nak (serverek esetén) azt a funkciót hívják, ami a gép indulásával, és működésével kapcsolatos állapotjelzőket összegyűjti, ill. ezek alapján képes bizonyos tevékenységet is automatikusan végezni. Pl. ha az OS valami miatt úgy lefagy, hogy nem képes magát újraindítani, akkor ez a funkció még ilyenkor is képest ezt megtenni. Valószínűleg ki van kapcsolva ez a funkció a BIOS-ban, és ezért nem tud kommunikálni vele az OS alatt futó program.
-
DopeBob
addikt
Nektek nem szokott néha olyan érzésetek lenni, Win telepítés során, hogy ez most valahogy nem sikerült jól?
Még ha mondjuk csak 2x next gombot kell is nyomni 
Más:
Unable to initialize the BMC Watchdog Timer. Feature Disabled
Ilyet valaki látott már? google semmi, összes driver + összes firmware a legújabb, és még mindíg van, minden indításkor, nem tudom mi a fene ez

-
DopeBob
addikt
Sziasztok, csak egy gyors kérdés.
Telepítettem egy kis HP szerverre Win2k8-at, a hozzá adott easy setup cd segítségével, mert az felpakolja a drivereket is meg minden

Viszont a telepítés után vettem észre, hogy nincs meg az a 100MB-os System Reserved partició, amit egyébként a Win megcsinál. Jobban járok, ha még most újrahúzom?

-
kraftxld
félisten
-
Pingan
tag
-
DopeBob
addikt
Többször visszaolvastam, de az eredeti kérdés software telepítésre vonatkozott. Hogy jutottunk el a szoftver korlátozásig?

Power User tagjai tudnak telepíteni szoftvereket, de nem rendszergazdák, ez egy jó megoldás lehet, a GPO-s software telepítés is, de akkor csak az általad "kiajánlott" programokat tudják telepíteni. Ilyenkor viszont elég a sima felhasználói jog.
-
Pingan
tag
Nekem nemrég még hibaüzenetet írt, 2008 serverre kellett egy hotfix, viszont azóta se akar működni. Hiába adok meg Hash-t, Path részt, semmi.
AppLocker se nagyon müxik, pedig ez direkt ezért lenne.-....
Ha nem megy, akkor megcsinálom amit linkeltél, köszönöm!

-
bobsys
veterán
Hat en utoljara 2k3 es xp kliensnel csinaltam, hogy a kivant softwarert kirakta az ADba igy a user a prograsmok telepitese torlese menuben latta es ha kellett neki tudta telepiteni.
Valahogy igy -
Pingan
tag
GPM-ben létrehoztam egy új GPO-t (Enforced), beállítottam, hogy csak domain userek-re terjedjen ki ez a policy, valamint beállításoknál a user configuration/policies/windows/security settings-->software restrictions-->additional rules-->new path-->%program files%-->ennek adtam egy disallowed értéket.
Elméletben így kellene, gyakorlatban sajnos nem működik, pedig update-eltem a group policy-t.
Computer configuration-nél pedig megadtam a mappát, de úgysem

Mit csinálok rosszul?

-
bobsys
veterán
Ha a user tagja a lokalis gepen a Power user csoportnak? Meg sohasem probaltam, de hatha.
Group Policybol viszont megoldhato szepen, kitudod publikalni a programokat egy meghatarozott csoportnak vagy usernek es akkor tudja telepiteni(#737) iwu jopar eve multinal vagyok, de kezdek elgondolkodni, hogy jo-e ez nekem
-
Pingan
tag
Valaki esetleg a kérdésemre tudna segíteni?
-
bobsys
veterán
-
iwu
addikt
Minden forgalom elvileg "csak" az internet forgalom?
Igazából ez még az sbs 2k3 premiumból maradt rajtam.
Kis cégnél nem generál nagy leterhelést, és 95% ban utólag úgy is kitalálja a főnök, hogy logolni akar ezt+azt, meg tiltani kell ezt+azt, és így egyszerűbbnek gondolom én.
Az sbs2008-ból már mondjuk kihagyták ezt a lehetőséget, és csak 1 kártya van, és old meg a fentieket külön géppel/szoftverrel - de személyes tapasztalatom az, hogy a kis cégek nem tehetik meg, hogy ilyen célra beruházzon még egy szervert. -
Pingan
tag
Sziasztok.
Feltettem 2008 r2 servert, s máris lenne kérdésem.
Kliens gépen W7 fut. Hogyan tudom megadni a server oldalról, hogy az adott felhasználó tudjon programokat telepíteni, viszont a többi korlátozása ugyanúgy megmaradjon (helyi biztonsági házirendbe ne tudjon belebarmolni, rendszerfájlokat törölni stb stb.) Group Policy-ben kellene beállítani?
Mindezt anélkül, hogy a kliens gépen a felhasználói fiókok felügyeleténél a csúszkát lentebb veszem.
Bocsi ha láma a kérdés, nem rég ástam bele magam

-
bobsys
veterán
hardveresnél gondolom még telepítés előtt kell a raid tömböt megcsinálni, de szoftveresnél? Egyik vinyót telepítéskor partícionálom, felhúzom rá az oprendszert, és utána kapcsolom a másikkal raid tömbbe, vagy hogy van ez?
Pontosan ugy ahogy irtad. Os telepites utan lovod be a software raidet. Bizonytalansagot nem okoz csak lasabb mint a hardware raid. Szetesni nem szokott.Halozatot en ugy csinalnam, hogy modem->router->switch->server es kliensek. DHCP meg a serveren fut.
-
Peetry
senior tag
Hi!
Ismét lenne pár kérdésem. A héten elvileg meglesz a szerver, Primergy tx100, ahogy ajánlottátok. Szoftveres vagy alaplapi raid-1-et ajánlotok, és melyiket hogy kell megvalósítani?
A hardveresnél gondolom még telepítés előtt kell a raid tömböt megcsinálni, de szoftveresnél? Egyik vinyót telepítéskor partícionálom, felhúzom rá az oprendszert, és utána kapcsolom a másikkal raid tömbbe, vagy hogy van ez?
Ha az oprendszer is raid tömböl csücsül, akkor az nem okoz bizonytalanságot? szóval ha szétesik a tömb, akkor fut tovább a rendszer, vagy szétesni nem szokott simán a gép müködése során, csak ha pl fagyás van?Ez igazából hálózati kérdés, de biztos több tapasztalatotok van: Milyen topológiába érdemes gondolkodni. ADSL modem+router van a szolgáltatótól, erre simán csillagba kössem a szervert is? A mezei routerrel tudok olyan csinálni, hogy dslmodem-szerver-router<végpontok?
Melyiknek milyen előnyei-hátrányai lehetnek egy ilyen mikrohálózatban?
Ha csillagba teszem, lehet-e, érdemes-e a dhcp kiszolgálást a szerverre bízni?Azt hiszem a néhányból egész sok kérdés lett, köszi előre is a válaszokat.
-
moonman
titán
http://sourceforge.net/projects/firefoxadm/ ?
egyébként meg használjatok IE-t.

-
iwu
addikt
kicsit skippeltem a dns nyomort.
Firefox 3.6 hoz van vkinek adm-je?
Proxy-t kéne beleerőszakolni, de nem a registryben tárolja, hanem idióta profil dirben.
scriptelni kell ezerrel egy új file-t, vagy van szebb megoldás?
thx,
iwu -
iwu
addikt
hali!
láma kérdés, nem is írok semmit miket állítottam és nem jött össze.
w2008 dc, fel szeretnék venni egy nevet a dnsbe kézzel, hogy tudjak rá hivatkozni a lanból.
tehát adott lenne egy ilyen név, hogy valami.domain.local és emögött egy gép,ezt kéne betenni a dnsbe, hogy bmelyik gép elérje a valami.domain.local-t.
thx előre is!
üdw,iwu -
Szigi90
csendes tag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni. Adott 2 blade server failover clusterben összekötve. Az event log folyamatosan critical errorokat dob random időkben, átlag naponta kétszer.
Két félét:
Event 1135
event 1177
Valaki találkozott már ezekkel a hibákkal? -
Peetry
senior tag
Még egy kérdésem lenne, milyen vírusvédelmet ajánlotok? Kis rendszerről van szó, szóval szerintem 3 mezei antivírus szoftver megfelel (2 kliensre, 1 a szerverre ). Melyik antivírus működik 64bites windowson? Úgy tudom ezek a programok elég kényesek a 32 vs64 bitre, tehát a 32es nem szeret futni 64bites környezetben. A foundation viszont csak 64bit-ben van.
-
Peetry
senior tag
hi, újra jövök a hülye a kérdéseimmel

Láttam több forgalmazónál, hogy az árlistában szerepelnek garanciakiterjesztések, illetve, hogy több fajta foundation ROK. Ez hogy működik, egy adott típusú szerverhez, az adott ROK-ot lehet vásárolni? szóval pl hp szerverhez csak hp-t, vagy másfajtát is lehet? mert elég komoly árbeli különbségek is vannak. És szervízgarancia vásárlás az hogy van, csak annál a forgalmazónál vásárolhatok ilyet, ahol a szervert veszi az ember, vagy bárhol? -
DopeBob
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Arc Raiders
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- OTP Bank topic
- Alkoholista nevelde
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fél óra hajtépés 
A routeres DHCP kiosztás kikapcsolása megoldotta, meg a másik is 

Remote Desktop szolgáltatások, valamint a virtualizáció (Hyper-V) ami érdekel. FTP server beállítása,Terminal Services stb stb. Gyakorlatilag minden ami rendszergazdáskodni kell mostanában (mérnök-infós suli).