- TCL LCD és LED TV-k
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
Aktív témák
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
WIN7-re szerettem volna feltelepíteni a NERO 9.0-ás verziót (gyári lemez másolata), de kb. 27%-nál hibát írt ki, hogy probléma merült fel, s visszavonom-e az addigi dolgokat.Az igen-re kattintottam, a csík 27%-ról visszament 0%-ra, s kiírta, hogy indítsam újra a gépet, majd próbálkozzak a telepítéssel.Elfelejtettem, hogy már a VISTA-esetében is (fél évvel ezelőtt) a NERO honlapjáról letöltöttem a legújabb verziót, s az akkor probléma nélkül települt.Este kipróbálom így is a telepítést.
1.Találkoztatok-e ezzel a hibával?
Korábban is a KIS2010 mellett telepítettem a NERO-t, s akkor is nagyon lassú volt a telepítés, kb 45 percig elszöszmötölt vele.
2.A KIS miatt lehet-e a lassúság?
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest