- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen egeret válasszak?
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Hali!
Fogalmam nincs. Nekem mióta felpakoltam a W7-et, azóta megy, nincsenek ilyen "összekuszálódások", meg ahol telepítem ott sem. Mindig érdeklődéssel olvasom a topic-ot, lehet, hogy egyszer nálam is lesz ilyen, vagy valamelyik ügyfélnél és akkor tudjam mit kell gyorsan csinálni.
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy sok emberkénél a nem legális példányok okozzák a legtöbb problémát ill. a mindenhonnan leszedett, telepített szoftverek alapvetően, amelyek bugosak, vagy nem teljesen kompatibilisek, meg szeretetcsomagot tartalmaznak.
(vírust)Minap is telepítenem kellett egy "ügyfélnek", aki kérdésemre, hogy eredeti-e a W7, azt mondta igen, de csak OEM, ezzel a kezembe nyomott egy Princo(vagy hasonló) írt DVD-t.
Telepítéskor a Vista csík ment el 5x, na ott be is fejeztem a telepítést. 
Fire.
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(vírust)