Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát igen, végülis nem olyan nehéz, csináltam már augusztusban.
De azért jobb szeretném, ha lenne egy magyar telepítőm, pl. ilyen esetekre.
Meg nekem is kell majd néhány napon belül, és az MSDNAA-n még mindig csak angol van fent.
Úgyhogy így már egyszerűbb az alapból magyar, ha többször is el kéne ezt végeznem.Ugye a nyelvi verziók között semmilyen különbség nincs kulcshasználat szempontjából ?
Tehát ugyanaz a kulcs mindig megy magyar és angol verzióval is ?
Vagy pl. németet, vagy akármilyen más nyelvet is telepíthetnék vele ?Ugyanezt egyébként Vistáról is kérdezném, mert unokatestvéremék vettek németországban egy Sony laptopot, amin alapból német Vista van. Hát hogy mennyit szenvedtünk, mire megtaláltam pl. az eseménynaplót.
Szótározgattunk, aztán végül telefonos segítséget hívtam...
Pedig tudok is németül alapfokon, de hát az ilyen "hinzufügen", "herunterladen", meg még bonyolultabb, többszörösen összetett szavakat szerintem nem is lehet megjegyezni.
Aktív témák
- Autós topik
- Sorozatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szótározgattunk, aztán végül telefonos segítséget hívtam...