Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bluetooth hangszórók
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Ahol az alapértelmezettet választod ki, ott tudsz váltogatni a két hangkeltő közül.
De hogy egyszerre szóljon mindkettő, az már problémásabb.
Bizonyos lejátszó programokon belül (pl. WMP is) is meg lehet változtatni a hangkeltő eszközt, de az akkor csak az adott program hangjára fog vonatkozni.
De lehethogy ez nem is működik így külön, már nem emlékszem (anno BT fülessel próbálkoztam ilyen dolgokkal).
Bár én ezt most XP-s tapasztalatok alapján mondom, lehethogy a W7 már többet tud ezen a téren (bár igazából kétlem - egyszerre két hanglejátszó / felvevő eszközt kezelni szerintem nem túl egyszerű dolog).
De az USB-s fülesnek nincs is szabványos hangcsatlakozója (ami leginkább Jack) ?
Mert ha van, akkor tényleg jobb megoldás lehet a jack elosztó.Bár mondjuk azt nem értem, hogy ha megy a fejhallgató (és épp azt hallgatod), akkor minek kell szólni a hangfalnak is.

Vagy csak ilyen extra kényelmes megoldás, hogy ne kelljen a fülhallgatót bedugni, és ha épp azt használod, akkor a hangfalat meg távirányítóval lehalkítod ?
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Suzuki topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest