Hirdetés
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Ahol az alapértelmezettet választod ki, ott tudsz váltogatni a két hangkeltő közül.
De hogy egyszerre szóljon mindkettő, az már problémásabb.
Bizonyos lejátszó programokon belül (pl. WMP is) is meg lehet változtatni a hangkeltő eszközt, de az akkor csak az adott program hangjára fog vonatkozni.
De lehethogy ez nem is működik így külön, már nem emlékszem (anno BT fülessel próbálkoztam ilyen dolgokkal).
Bár én ezt most XP-s tapasztalatok alapján mondom, lehethogy a W7 már többet tud ezen a téren (bár igazából kétlem - egyszerre két hanglejátszó / felvevő eszközt kezelni szerintem nem túl egyszerű dolog).
De az USB-s fülesnek nincs is szabványos hangcsatlakozója (ami leginkább Jack) ?
Mert ha van, akkor tényleg jobb megoldás lehet a jack elosztó.Bár mondjuk azt nem értem, hogy ha megy a fejhallgató (és épp azt hallgatod), akkor minek kell szólni a hangfalnak is.

Vagy csak ilyen extra kényelmes megoldás, hogy ne kelljen a fülhallgatót bedugni, és ha épp azt használod, akkor a hangfalat meg távirányítóval lehalkítod ?
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Metal topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- LENOVO ThinkPad X260,12.5",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest