Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
superecneB
üzenetére
Ahol az alapértelmezettet választod ki, ott tudsz váltogatni a két hangkeltő közül.
De hogy egyszerre szóljon mindkettő, az már problémásabb.
Bizonyos lejátszó programokon belül (pl. WMP is) is meg lehet változtatni a hangkeltő eszközt, de az akkor csak az adott program hangjára fog vonatkozni.
De lehethogy ez nem is működik így külön, már nem emlékszem (anno BT fülessel próbálkoztam ilyen dolgokkal).
Bár én ezt most XP-s tapasztalatok alapján mondom, lehethogy a W7 már többet tud ezen a téren (bár igazából kétlem - egyszerre két hanglejátszó / felvevő eszközt kezelni szerintem nem túl egyszerű dolog).
De az USB-s fülesnek nincs is szabványos hangcsatlakozója (ami leginkább Jack) ?
Mert ha van, akkor tényleg jobb megoldás lehet a jack elosztó.Bár mondjuk azt nem értem, hogy ha megy a fejhallgató (és épp azt hallgatod), akkor minek kell szólni a hangfalnak is.

Vagy csak ilyen extra kényelmes megoldás, hogy ne kelljen a fülhallgatót bedugni, és ha épp azt használod, akkor a hangfalat meg távirányítóval lehalkítod ?
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S22 8/128GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest