Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
semmi kötődésem nincs (legalábbis olyan, amiből jelenleg hasznom lenne), úgyhogy el lehet hinni, amit mondok.
azt pl. nem mondtam, hogy öntöredezettség-mentesítő lenne az NTFS, azt mondtam, hogy jól gazdálkodik a szabad hellyel, így eléggé csökkent szükség van defragolásra.
kritizálom én őket eleget, csak nem feltétlenül itt, meg olyan formában, hogy nem nagyon van benne "anyád" meg "buzik" meg "billgéc".
ha a rendszeren összeomladoznak a programok, ott valami nagyobb bibi van, nekem pre-beta óta csak szintén bétás programok, vagy még köztudottan inkompatibilis kiegészítők dobták el magukat, RC, de főleg RTM óta én is egy kezemen meg tudnám számolni, hágy application error-om volt. szóval ott kicsit jobban utána kéne nézni a rendszer nyűgjeinek.
Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- EA Sports WRC '23
- Napelem
- Tápos kibeszélő offtopik
- Eredeti játékok OFF topik
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest