Hirdetés
Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
Daffni2
üzenetére
Már a Vistát is így használtam, semmi probléma nem volt vele. A Win7-nek is adtam egy esélyt, még ez sem az igazi lapozófájlkezelésben, szóval kénytelen vagyok kikapcsolni.
Mellesleg a különbség 4-5 nap uptime után mutatkozik igazán meg. Ilyenkor időnként 5-6 másodperc különbség is van bizonyos szoftverek indításában a kikapcsolt lapozófájl javára.
Na meg kikapcsolt lapozófájlnál megszűnik az a jelenség, ami szintén a halálom, mikor egy háttérben futó alkalmazásra átváltok 15-20 óra elteltével és ilyekor kb 4-5 másodpercig tétlen, néha úgy pakolja össze magát.És nem a gépemmel van a baj, három különböző gépen ugyanez a tapasztalatom, a felhasználási szokásaim miatt van ez így. Gyakorlatilag a superfetch is azért árt többet, mint használ, mert olyan szinte nincs is, hogy egy időben indítanék egy bizonyos alkalmazást, de még a +/- 30/60 perc is ritka.
Aktív témák
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest