Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
válasz
polonic
üzenetére
Arra gondoltam a TC kapcsán, amire woland_y2k utalt. Konkrétan nem tudom, hogy miknek kellene látszódnia a defrag mappába(nem használom a W7 defragját, így az időzített futtatás is le van tiltva), de elég szemléletes a különbség:
Total Commander vs. Speed Commander x64 (Mindkettő Admin-ként indítva és W7 x64 alatt)A képek ugyan, nem a defrag mappáról készültek, de jól látszik, mik is a különbségek. Ezért gondoltam, hogy vannak(vagy legalábbis lehetnek) ott olyan fájlok, amit a TC "nem lát", ergo le sem törölted...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)