Hirdetés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Most neztem hogy egyforma egerdriverunk van:
version :V 1.0
Posted :2008-03-18
Model :X-750F | X-750BF | X-718F | X-718BF | X-710MF | X-710F | X-710BF | X-708F | X-705F | X-700F
Operation System :Windows 2000/XP/MCE2005/XP(x64)/2003(x64)/Vista
Nekem csak a CoD2 van fent egy masik particion az is "portable" modban mert vegigjatszottam es azt szoktam masolgatni mas gepekre mert elindul telepites nelkul is mar, es ha masok gepeire telepitek OS-t csak atmasolom es siman lovoldozok driver nelkul.
Azert szoktam ezt csinalni mert ugye csak DX9-es es nezem hogy pl egy laposon milyen sebesseggel fut mert az *.ini fajlaban belehet allitani hogy mutassa a fps-t.Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál.
Igen de az kihat mindenre nemcsak a gorgore, mint irtam nalam megforditotta az a jobbra ill. balra mozdulast.
Ettol eltekintve igazat adok polonic-nak mert igen regi a driver es szerintem sem valami tokeletes, irodai munkara biztos jo, de jatekra foleg az ujabbakra mar nem biztos hogy megfelelo.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- BIOS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Arc Raiders
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest