Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Bluetooth hangszórók
- Billentyűzet gondom van
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Egy elég érdekes problémába ütköztem, amikor megpróbáltam az asszony gépére Windows 7et telepíteni. Szépen bootol dvdről és miután elmakkolt egy darabig, rányomok az install gombra, erre belök egy képernyőt hogy CD/DVD illesztőprogram hiányzik és mutassam meg az útvonalat ahonnan telepítheti. Megnéztem, Samsung SD616os van a gépbe (habár a neten ahogy rákesek egy totál más dvd olvasóról van kép
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere.
Aktív témák
- EAFC 26
- Dalra fakad, zenét szerez a Gemini
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere.