Hirdetés

Aktív témák

• Wolfskin

őstag

sziasztok!
    olvasgattam a fórumot, néztem keresővel is, de nem találtam megoldást a problémámra. :feltettem a win7-t (Thinkpad) , és a system update is mindent felrakott, de egy csomó portable programom nem indul el. nem w7-es kompatibilitási probléma, mert másik w7 notin simán fut mindegyik. Inkább valami registry vagy jogosultság lehet.

ha elindítom, azt írja ki, hogy a program futása leállt. a win megpróbálja megkeresni az okát. vagy ilyesmi. a naplóba unknown hiba van bejegyezve.
    a program jogosultsága rendszergazda, próbáltam xp környezetben, a registryeben is minden bejegyzésre rákerestem (volt egy csomó, pedig portable...) és minden jogot hozzárendeltem, a könyvtárához is mindenkinek minden jogot megadtam, de hiába. :W
    (van amelyik az app data/thininstall könyvtárba is írogat, de nem ezzel függ össze, az biztos)

a másik, hogy a videolejátszóhoz (KM-Player) nem tudok társítani, pedig azt telepítettem, nem is csak úgy fut. rendszergazda a joga, de a tcm /társításban nem ajánlja fel a listában, ha rákeresek az exe-re akkor is a MP indul el.
    a program/beállítások/társításokban is hozzárendeltem, de hiába.

van valakinek ötlete?
    kösz!

Aktív témák