Hirdetés
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok!
Tegnap delelott megkaptam a netbookot amin XP fut es az en gepemen W7 64, neki lattam a halozatot kiepiteni, ami vegul sikerult is. En a gepen a Home csoport tagjaken de Home Group nelkul hasznalom a gepet. az szivatott sokaig hogy valaki mar barmolt a gepen es az XP-s gepen a rendszergazdai jogu felhasznalonak nem volt jelszava, pedig amikor en azt telepitettem mindent lejelszavazok vagyi telepites kozben majd a vegen a felhasznalonak is adok jelszot, max ha keri megcsinalom hogy automatikusan belepjen ne kelljen jelszot beirnia. Koszonom Neked is es hunfatal -nak is a segitseget.
Viszont szeretnem megkerdezni hogy nalam miert szerepel ket kapcsolat, csak azert kerdem mert nem regen valaki mutatott egy kepet es Nala csak a felso szerepelt, a Nem azonositott halozat nem. Digi 20/10 PPPoE kapcsolatom van ha ez valamit is jelent
Aktív témák
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B360 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Cooler Master MasterboxTD500 FSP 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest