Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- ASUS ROG Ally
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Hobby elektronika
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
hatizsak
tag
sziasztok!
egy problémám lenne, eddig nem sikerült megoldani. a gépemre (Lenovo c200) most tettem egy win7 prof-ot. eddig xp volt.
megy minden rendesen, csak a pendrive leválasztással van probléma. pendrive bedugáskor megjelenik a tálcán a hardver biztonságos eltávolítása ikon, de rákattintva nem jelenik meg az az eszköz, amit rádugtam. így leválasztani sem tudom. a pendrive tartalma elérhető, működik, csak a leválasztás nem. próbáltam már pendrive-val, usb winchesterrel, sd kártyával. nem megy sehol. az ikonra kattintva megjelenik egy üzenet, a felső részében eszközök és nyomtatók megnyitása, alatta három pont, ahol az adott eszköznek kellene lennie. akármit csinálok, nem megy.
erre a parancsra megjelenik, de itt hiába kattintok a leállításra, azt írja ki hogy az adott eszközt nem lehet leválasztani. persze nem használja semmilyen program, meg sem nyitottam.c:\windows\system32\RunDll32.exe shell32.dll,Control_RunDLL hotplug.dll
valami ötlet?
itt a kép, amit látni a tálcára kattintva:
Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest