Hirdetés
Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Gorneck
üzenetére
hát évek óta ezekkel a bios beállításokkal megy és nincs fagyás, kékhalál. mostani win7 utimate 64 is így lett felrakva. csak az a furcsaság volt néha, bár utóbbi frissítéssel eltűnt, hogy az egész rendszer megállt 1-2 másodpercre, és mindegy hogy csak skypoztam vagy böngésző ment, filmet néztem vagy játszottam, megállt a kép, a hang beakadt és utána ment minden tovább. ezt nem akarom most az új rendszernél, de lehet hogy ez egészen más dolog miatt volt.
(#37678) woland_y2k: max fsb-t venném vissza, ezek atomstabil ram beállítások, alapon kékhalálozott, vagy az időzítések, de inkább a kevés feszkó nem tetszett a ramoknak, így nem piszkálom.
(#37679) Morden24: mindenhogy stabil, utoljára 1,5 éve láttam kékhalált vistával, az is a ramok miatt volt. fagyás sincs.
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest